PhoeniX Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Panímáma bude mít něco v krvi. Ale ty APéčka jejího bojfrenda jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 kalhotky ma, rovnako ako celulitidu. panimama vie co sa v spolocnosti patri.kazdopadne na tuto kategoriu krivozubej bezfarebnej pochudlej onej musi stacit vyklapaci telefon a zvachanie zuvacky. Tu je uzitie APeciek v priamom rozpore s manualom p.s. ten jej Jelcinovsky nos na druhej fotke zazil viacej snehu ako Lomnicky Stit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 kazdopadne na tuto kategoriu krivozubej bezfarebnej pochudlej onej musi stacit vyklapaci telefon a zvachanie zuvacky. ... p.s. ten jej Jelcinovsky nos na druhej fotke zazil viacej snehu ako Lomnicky Stit :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Tušíte někdo, co to má Jan Kraus za hodinky? Vypadají jako hodně střízlivé vintážní oblekovky, ale možná ani vintage nejsou. ZDROJ Možná to jsou ty z tohoto článku: http://www.jankraus.cz/old/rozhovory/Pravo_2008.html "* * Pořád se dívám na hodinky, které máte na ruce. Vypadají docela historicky. To je značka Armani, dostal jsem je od Ivanky. Jsou ale podobné starým schaffhausenkám po otci. A ty měly historii. V Osvětimi je zakopal jeden tatínkův spoluvězeň a řekl mu, že kdyby to přežil, ať je vykope a vezme si je. Když mi bylo osmnáct, otec mi je dal. Byl jsem dojatý, že je dal zrovna mně, než mi došlo, že jsem doma sám, protože další čtyři sourozenci emigrovali. Ty hodinky jsou teď v bankovním sejfu, za který platím docela velké peníze. Jednou za rok je do té banky chodím natáhnout. Pořád bezchybně jdou. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 v tej kampani sa este objavili napr. "Tuki Brando" a "Arben Bajraktaraj". Musel som si pomoct wikipediou, lebo sa naozaj nechytam. Cicu som rozkodoval rychlo, vješak pochodowy.zase niekto v manazmente uveril ze tucet fabii je viac ako jeden Bentley.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 fotka z dnešní idnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 v tej kampani sa este objavili napr. "Tuki Brando" a "Arben Bajraktaraj". Musel som si pomoct wikipediou, lebo sa naozaj nechytam. Cicu som rozkodoval rychlo, vješak pochodowy. zase niekto v manazmente uveril ze tucet fabii je viac ako jeden Bentley.. Tak smrtozrut a polynezsky Brando, to je silna kava. Uz tam chyba len Anelka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 kalhotky ma, rovnako ako celulitidu. panimama vie co sa v spolocnosti patri. kazdopadne na tuto kategoriu krivozubej bezfarebnej pochudlej onej musi stacit vyklapaci telefon a zvachanie zuvacky. Tu je uzitie APeciek v priamom rozpore s manualom p.s. ten jej Jelcinovsky nos na druhej fotke zazil viacej snehu ako Lomnicky Stit Není ta sjetá minda náhodou Tara Raid? Ambasadorku Rolexu dělala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Není ta sjetá minda náhodou Tara Raid? Ambasadorku Rolexu dělala... je - a to mi len pripomina ako davno bol nakruteny Big Lebowski.. Jeff Bridges - jeden z mojich najoblubenejsich hercov - vo filmoch aj v sukromi Submariner. v sukromi - ako spravny americky duchodce - bikolor .... na doplnenie aj jeho otec, znamy hollywoodsky herec Lloyd Bridges, ktory ich pre zmenu nosil vo verzi full gold - dobry vkus sa proste dedi Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 fotka z dnešní idnes ještě tomu degešovi chybí placka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) to je bůh... che... s těma kudlama to ja jak na chronosrazu "ty vole Mirku, budeš se diviti, ale to je tak naostřené, že to holí". http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A111217_152245_domaci_jw otázka do soutěže: Co máte dnes v ruce? Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Steve Carell tipol by som JLC Reverso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 to je bůh... che... s těma kudlama to ja jak na chronosrazu "ty vole Mirku, budeš se diviti, ale to je tak naostřené, že to holí". http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A111217_152245_domaci_jw otázka do soutěže: Co máte dnes v ruce? Podle me je to Heckler and Koch... Vic ale premyslim o tom, jestli je vubec mozny dostat se do snemovny s nozem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Možné to asi je, ale ne jako host. Musel bys být ministrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Mně to připadá jako Bradley Alias II. I když ten šroub čepu je tady možná lehce větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 Jj, Alias to nebude, na to tam chybí ten druhej menší šroub a ten jeden, co tam je, je divně velkej. Ale taky mě moc nenapadá, co by to mohlo být. A abych nebyl moc OT, nekoukal někdo teď na Donutila a všiml si těch velkejch potvor co měl na ruce? Marně jsem přemýšlel co to je, ale k obleku se mu to nehodilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 to je bůh... che... s těma kudlama to ja jak na chronosrazu "ty vole Mirku, budeš se diviti, ale to je tak naostřené, že to holí". http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A111217_152245_domaci_jw SUPER komentář!!! Pan kníže mě nepřestává bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 V novinách HN Praha rozhovor s šéfem nadačního fondu proti korupci Karlem Janečkem - Omega de ville hour vision - vypadaly jako nová modrá varianta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Tom Hardy + Dior Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se