kdojinej Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Obětujte někdo trochu energie a napište, podle čeho jste poznali, že je to fejk. Myslím ty hodinky, né ženskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Obětujte někdo trochu energie a napište, podle čeho jste poznali, že je to fejk. Myslím ty hodinky, né ženskou. Fik to pravdepodobne neni (podle tehle fotky to urcite nejde poznat), ale inkriminovana hlaska spis mirila k tomu, ze chlapik vypada jak svoje vlastni parodie, takze by se clovek ani nedivil, kdyby to fik byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jak znám Cybera, tak ten by tady nenapsal, že je to fejk, kdyby si nebyl jistý. Předpokládám, že ho zná osobně a ty hodinky viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 s fejkama Navitimerů ... První haló že má fejk mi přijde bez hlubších smyslů a vyšších konotací. Jinak nezbývá než ti dát za pravdu....když jsem ho viděl poprvně, přpadal mi jako fejk Poulíčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 s fejkama Navitimerů ... Tak jsem doufal, že aspoň hodinky budou cajk, a ono nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Tak jsem doufal, že aspoň hodinky budou cajk, a ono nic. Nezoufej si...ještě je tam ta baba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Nezoufej si...ještě je tam ta baba Dyť ta vypadá jak z Muzea voskových figurín Madame Tussaud. To je taky fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Dyť ta vypadá jak z Muzea voskových figurín Madame Tussaud. To je taky fejk. No..jak říká Kamil: "Tys je viděl naživo?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Bébel a turbíčko ve zlatě. To nebude fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 V silvestrovské Partičce Suchánek s Genzerem Možno shlédnout zde: Partička 29 Geňa nějaké chronografy na meshy: Suchoš asi také chronografy na kůži: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Oba Breitling! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Oba Breitling! Jo myslel jsem si to, dle mě jich mají více už jsem si jich všiml vícekrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 "Geňa" pravděpodobně BREITLING SuperOcean Chrono, a kolega se často vyžívá ve stejné značce. Tady to ale nedokáži posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Někdy mezi svátky jsem na pumpě zahlíd časák na jehož titulce byl suchoš a měl bílé FORTIS Marinemastery na bílém kaučuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Jo, oba mají mnoho kusu. Genzer i třeba žlute Seawolfy a Suchánek taky třeba TH Monaco, apod. Oba uz zde byli mnohokrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Ok díky za info.Jsou také chrono pacienti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 No to bych zrovna neřekl. Mám pocit ze kluci spíše dávají okázale najevo, ze na to maj. Oba jsem je také videl v obřích Medvedech. Takže v kombinaci s Breitling je to jasna kombinace :-) Ale nechci jim krivdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 "Geňa" pravděpodobně BREITLING SuperOcean Chrono, a kolega se často vyžívá ve stejné značce. Tady to ale nedokáži posoudit. za mně jedny z nejhezčích Brajtlingenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 No to bych zrovna neřekl. Mám pocit ze kluci spíše dávají okázale najevo, ze na to maj. Oba jsem je také videl v obřích Medvedech. Takže v kombinaci s Breitling je to jasna kombinace :-) Ale nechci jim krivdit. To jim zrovna ale křivdíš . Jsou úplně normální, jen mají slabost na auta a na brejle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Absolutne je neznam, ale dojem z nich mam presne jak rika Cyber. Dobre auto a dobre hodinky ma tady na foru kazdy druhy a stejne to jsou povetsinou fajni synci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se