nickolas Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 jsem si furt neuměl vzpomenout na nic co začíná na CA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Nesnáším římskou "4" jako IIII tak té jsem si ani nevšim...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Cartier a Patek jsou asi jedine firmy, ke kterym bych byl ochotem plne prejit od IWC, kdyby me IWC nejak nastvalo. Ale bohuzel je to taky o nulu vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Cartier a Patek jsou asi jedine firmy, ke kterym bych byl ochotem plne prejit od IWC, kdyby me IWC nejak nastvalo. Ale bohuzel je to taky o nulu vice. chces rict, ze tebe rolex mine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Tak jsem teda zakoupil elektronickou MF DNES a zde máme Kelňasovy hodinky... No, dobrý, ale mít jeho aktiva, nosil bych lepší orloje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Nickolas má ode mne velké plus . Postoval jsem sem už několikrát fotku Kellnera s hodinkami, ale vždycky byly ty fotky tak špatné, že nikdo nebyl schopen poznat co to má na ruce. A dneska Nickolas konečně pokořil tento svatý grál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Ty hodinky u Kellnera fotograf docela vypíchl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Ví někdo kdo to fotil? Třeba to bylo vypíchnuto na naši žádost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Nickolas má ode mne velké plus . Postoval jsem sem už několikrát fotku Kellnera s hodinkami, ale vždycky byly ty fotky tak špatné, že nikdo nebyl schopen poznat co to má na ruce. A dneska Nickolas konečně pokořil tento svatý grál ne ne ne...nepřipisuj mi cizí zásluhy! Já jsem jenom našel fotku a investoval 10,- Kč do MFDNES jestli on ten hodinář nečte chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Ví někdo kdo to fotil? Třeba to bylo vypíchnuto na naši žádost Michal Růžička, MF DNES. Nechápu, že se Kellner nechal fotit. Svět se mění :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Sibir: Jo, to nevim, nikdy nerikej nikdy. Vsechno tomu ale nasvedcuje. Kyklopa nemusim a zena ho primo nema rada. Berou me jen new Exp II a SDDS a to je malo na jednobarevnou prisahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Michal Růžička, MF DNES. Nechápu, že se Kellner nechal fotit. Svět se mění :-D. U každého rozhovoru pro papírové médium se pan Kellner necháva i vyfotit. Jen se liší počet fotografií, které jsou u článku umístěny. Při letošním rozhovoru "jednou za tři roky" je fotek opravdu hodně a to i včetně detailu na zápěstí. U článků na webu, tak jsou umístěny pouze vybrané fotografie - a proto jsou několik let stejné. Jinak teda nosí i Patek Philippe.. Ale to jste tady asi řešili i v minulosti, ale jsem dnes nějak líný pročítat 250stran diskuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 A jaké Pateky nosí? My jsme to řešili, ale nevyřešili, jelikož nebyly dobré fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 (upraveno) Ano, není to moc V.I.P., ale vkus má dobrý K tej kšiltovke si mal radšej vziať Eterny Upraveno 10. dubna 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Z tych tabletiek ma gulky ako hrach takze to chce zaruceny prifukovac machrindeksu.. :-) btw, kua ze to nezakazu.. od cias velkeho bieleho anglicana a velkeho cierneho americana sa na to neda pozerat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 ....hodinkový odborník Pavel Nedvěd a Audemars Piguet Royal Oak Offshore Navy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Jay Doll: Tak jsem se dnes ptal kamarada, ktery mi sdelil, ze pri rozhovoru pro MFD mel na sobe Cartier (coz slo poznat z fotografie nejspis), ale nevi jaky model. To same ty Patek. Zkusim se jeste zeptat dalsiho cloveka. Napadlo me, zda nemate nekoho znameho v Carollinu, ktery by ty hodinky poznal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Fotku Cartiérů máme, to poznáme hnedka. Ale fotku Pateků ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Martin "Růča" Ručínský - Audemars Piguet RO Offshore (podle tlačítek,spony a kotvení řemínku nejspíše limitka Shaquille o´Neal nebo Team Alinghi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 nevíte někdo,co to má schumi na ruce? moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se