Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nickolas má ode mne velké plus :smile_anim: . Postoval jsem sem už několikrát fotku Kellnera s hodinkami, ale vždycky byly ty fotky tak špatné, že nikdo nebyl schopen poznat co to má na ruce. A dneska Nickolas konečně pokořil tento svatý grál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nickolas má ode mne velké plus :smile_anim: . Postoval jsem sem už několikrát fotku Kellnera s hodinkami, ale vždycky byly ty fotky tak špatné, že nikdo nebyl schopen poznat co to má na ruce. A dneska Nickolas konečně pokořil tento svatý grál

ne ne ne...nepřipisuj mi cizí zásluhy! Já jsem jenom našel fotku a investoval 10,- Kč do MFDNES

jestli on ten hodinář nečte chronomag :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Michal Růžička, MF DNES. Nechápu, že se Kellner nechal fotit. Svět se mění :-D.

U každého rozhovoru pro papírové médium se pan Kellner necháva i vyfotit. Jen se liší počet fotografií, které jsou u článku umístěny. Při letošním rozhovoru "jednou za tři roky" je fotek opravdu hodně a to i včetně detailu na zápěstí. U článků na webu, tak jsou umístěny pouze vybrané fotografie - a proto jsou několik let stejné. :)

Jinak teda nosí i Patek Philippe.. Ale to jste tady asi řešili i v minulosti, ale jsem dnes nějak líný pročítat 250stran diskuze. :)

Odkaz ke komentáři

Jay Doll:

Tak jsem se dnes ptal kamarada, ktery mi sdelil, ze pri rozhovoru pro MFD mel na sobe Cartier (coz slo poznat z fotografie nejspis), ale nevi jaky model. To same ty Patek. Zkusim se jeste zeptat dalsiho cloveka.

Napadlo me, zda nemate nekoho znameho v Carollinu, ktery by ty hodinky poznal? :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...