vanderB. Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 plocha je podobná, tatuáže však jiné
Peter78 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 plocha je podobná, tatuáže však jiné joooo, dyt to bylo s nadsazkou chlape jasne, ze je to neni to same..
marty87 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Zrovna jsem četl článek o něm a koukám, jakej má FJ vkus, v pořádku :-)
Kat251 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Filip jícha ještě jeden článek Neodolám jen kvalitním hodinkám
Quido Morava Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Tak tohle jsem si musel vygůglit... já si zase vygůglil tohle kde jsou starý dobrý časy ?! už ani ten punk není co býval - nikdo z Clash nebo Sex Pistols by si rolby v životě nevzal, aspň né v době své slávy
Street Glide Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 .....a co mají podle Tebe ti "chronopunkoví kluci" nosit za hodinky.......????? :-)))))))) .....když se nad tím tak zamyslím,tak ve své podstatě jsou Rolády také takový "chronoPunk",.........jedou si pořád dokola ty svoje pouzdra a tahy,jsou jednoduchý-nenechávají se strhnout světem komplikací,kašlou na průhledy do strojku,neřeší antireflexy,místo kérek diamanty,ceník také fuckujou a lidi jsou z nich šílený :-))))))
instant Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Ty netusis co je punk clovece.. Nenechavaji se strhnout svetem komplikaci.. a to som prave dojedol ranajky.
Street Glide Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Ty netusis co je punk clovece.. Nenechavaji se strhnout svetem komplikaci.. a to som prave dojedol ranajky. .......jee,kámo to tuším,ale nesmíš se ve všem tolik pitvat :-))))........dobrou chuť :-)
panedge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 já si zase vygůglil tohle kde jsou starý dobrý časy ?! už ani ten punk není co býval - nikdo z Clash nebo Sex Pistols by si rolby v životě nevzal, aspň né v době své slávy Tak zrovna Sex Pistols můžou akorát tak držet hubu,skupina daná dohromady producentama na inzerát,jen kvůli vydělávání peněz
vanderB. Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 .....a co mají podle Tebe ti "chronopunkoví kluci" nosit za hodinky.......????? :-)))))))).....když se nad tím tak zamyslím,tak ve své podstatě jsou Rolády také takový "chronoPunk",.........jedou si pořád dokola ty svoje pouzdra a tahy,jsou jednoduchý-nenechávají se strhnout světem komplikací,kašlou na průhledy do strojku,neřeší antireflexy,místo kérek diamanty,ceník také fuckujou a lidi jsou z nich šílený :-)))))) tak to je trefný Tak zrovna Sex Pistols můžou akorát tak držet hubu,skupina daná dohromady producentama na inzerát,jen kvůli vydělávání peněz a ještě nesmíme zapomínat, jak posloužili paní Vivienne Westwood
tom88 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Co má na ruce Justin Theroux. Diky
Hasňa Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Kamos mi zrovna vcera poslal fajny mail:"dneska mě pobavil v metru upgrade starého punkového hesla:PUNK´S NO DEADVY PITOMCI"
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Co má na ruce Justin Theroux. Diky nejsem znalec, ale tipnul bych Rolex Day Date full gold EDIT: konkretne asi 118205, ale to strilim Upraveno 27. července 2012 uživatelem Peter78
T1000 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Taky se v dětských hodinkách nevyznám, ale day-date President by to mohly být. PS: Datejust's got just a date
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Taky se v dětských hodinkách nevyznám, ale day-date President by to mohly být. PS: Datejust's got just a date jj, mi to pak cvaklo
xoslic Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Bear Grylls v ramci olympiady London 2012. Co to ma na ruke?
Dantechno Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Luminox? i kdyz to pouzdro je docela vysoky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se