Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

David Boreanaz a ...

...Porsche design oboje

Henry Cavill a...

... Breitling Superocean Chronograph

edit: nemůžu si pomoct, ten Lessy s Kubicem... to je jak trailer na remake Prohnilí proti prohnilým...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

...Porsche design oboje

... Breitling Superocean Chronograph

děkuji, tak jsem tipoval špatněcrying_anim02.gif

Odesláno

Tak kolegové, co to má na ruce Andrej Babiš? Říkal, že stály 3 000 Euro, ale bůh ví, jestli neubral nulu :-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

me by spis zajimalo, co ma ten borecek vedle, pac Babis rikal, ze ty jeho B&R stojej min, nez co mel ten moderator.. tusite nekdo? foto neni k dispozici

Odesláno

Tak kolegové, co to má na ruce Andrej Babiš? Říkal, že stály 3 000 Euro, ale bůh ví, jestli neubral nulu :-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Neubral nulu, řekl to velmi přesně. Už jsem to tady řešil před měsícem, i s fotkou, najdete to ZDE. A ten hrdina, který na ten přesný model přišel a patří mu obdiv, je Street Glide :)

Odesláno

me by spis zajimalo, co ma ten borecek vedle, pac Babis rikal, ze ty jeho B&R stojej min, nez co mel ten moderator.. tusite nekdo? foto neni k dispozici

Myslím, že Kazma má G-Shock(y) :-).

Odesláno

Nemám ho rád ani s tím jeho mantlem, ale na hodinky nemá špatnej vkus. Pepa z depa+BfB GMT Midnihgt Carbon+Johanka z Arku+buben

.....na hodinky má stejně kýčovitý vkus jako na ten "Ledermantel"........je to takovej "pozér",........ale je to můj názor :-))))

Odesláno

Myslím, že Kazma má G-Shock(y) :-).

tak Babis se potom evidentne nevyzna, kdyz rika, ze jsou drazsi, nez ty jeho.. jedine, ze by byly ve zlate :)

Odesláno

.....na hodinky má stejně kýčovitý vkus jako na ten "Ledermantel"........je to takovej "pozér",........ale je to můj názor :-))))

Pozér to je jednoznačně, dřív nosil něco jako Guess nebo jak se jmenuje, takže ten dobrej vkus beru v kontextu s tím, ale k jakože rokerovi to dejme tomu sedne. A mantlem jsem myslel tu jeho kapelu :D :punk:

Odesláno

tak Babis se potom evidentne nevyzna, kdyz rika, ze jsou drazsi, nez ty jeho.. jedine, ze by byly ve zlate :)

Podle mě je z toho rozhovoru jasně rozpoznatelné, že si z toho dělají oba srandu. Protože Kazma tam říká, že by Babiš na takové neměl, ani kdyby prodal vše co má v garáži, kuchyni, apod. a nakonec Kazma prohlásí, že je stejně ukradl.

Odesláno

Žel se mi nepodařila vygůglit žádná fotka, nicméně jsem při brouzdání tel. programama viděl, jak někdo něčim potřel Audemars Piguet na gumě Horsta Fuchse...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...