bandicoot Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) David Boreanaz a ......Porsche design oboje Henry Cavill a...... Breitling Superocean Chronograph edit: nemůžu si pomoct, ten Lessy s Kubicem... to je jak trailer na remake Prohnilí proti prohnilým... Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem bandicoot
jacob Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak kolegové, co to má na ruce Andrej Babiš? Říkal, že stály 3 000 Euro, ale bůh ví, jestli neubral nulu :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) Toho Babiše už tady někdo (výborně) odhalil, nějaký Bell & Ross chrona. Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem Micey
shag Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 ...Porsche design oboje ... Breitling Superocean ChronographBooth ma Mercierky.
tom88 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 ...Porsche design oboje ... Breitling Superocean Chronograph děkuji, tak jsem tipoval špatně
Peter78 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak kolegové, co to má na ruce Andrej Babiš? Říkal, že stály 3 000 Euro, ale bůh ví, jestli neubral nulu :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. me by spis zajimalo, co ma ten borecek vedle, pac Babis rikal, ze ty jeho B&R stojej min, nez co mel ten moderator.. tusite nekdo? foto neni k dispozici
Borža Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak kolegové, co to má na ruce Andrej Babiš? Říkal, že stály 3 000 Euro, ale bůh ví, jestli neubral nulu :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. už to tu raz niekto odhalil: Bell & Ross Vintage Officer Black
Jay Doll Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak kolegové, co to má na ruce Andrej Babiš? Říkal, že stály 3 000 Euro, ale bůh ví, jestli neubral nulu :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neubral nulu, řekl to velmi přesně. Už jsem to tady řešil před měsícem, i s fotkou, najdete to ZDE. A ten hrdina, který na ten přesný model přišel a patří mu obdiv, je Street Glide
Mirek Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Nemám ho rád ani s tím jeho mantlem, ale na hodinky nemá špatnej vkus. Pepa z depa+BfB GMT Midnihgt Carbon+Johanka z Arku+buben Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 me by spis zajimalo, co ma ten borecek vedle, pac Babis rikal, ze ty jeho B&R stojej min, nez co mel ten moderator.. tusite nekdo? foto neni k dispoziciMyslím, že Kazma má G-Shock(y) :-).
Oliver333 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Blakeovi hrozí pokuta. Běhá s hodinkami za 10 miliónů http://www.sport.cz/loh/atletika/clanek/432034-blakeovi-hrozi-pokuta-beha-s-hodinkami-za-10-milionu.html#hp-sez
jacob Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Blakeovi hrozí pokuta. Běhá s hodinkami za 10 miliónů http://www.sport.cz/...onu.html#hp-sezJiž se to řeší zde.
Street Glide Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Nemám ho rád ani s tím jeho mantlem, ale na hodinky nemá špatnej vkus. Pepa z depa+BfB GMT Midnihgt Carbon+Johanka z Arku+buben .....na hodinky má stejně kýčovitý vkus jako na ten "Ledermantel"........je to takovej "pozér",........ale je to můj názor :-))))
Peter78 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Myslím, že Kazma má G-Shock(y) :-). tak Babis se potom evidentne nevyzna, kdyz rika, ze jsou drazsi, nez ty jeho.. jedine, ze by byly ve zlate
Mirek Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 .....na hodinky má stejně kýčovitý vkus jako na ten "Ledermantel"........je to takovej "pozér",........ale je to můj názor :-)))) Pozér to je jednoznačně, dřív nosil něco jako Guess nebo jak se jmenuje, takže ten dobrej vkus beru v kontextu s tím, ale k jakože rokerovi to dejme tomu sedne. A mantlem jsem myslel tu jeho kapelu
jacob Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 tak Babis se potom evidentne nevyzna, kdyz rika, ze jsou drazsi, nez ty jeho.. jedine, ze by byly ve zlate Podle mě je z toho rozhovoru jasně rozpoznatelné, že si z toho dělají oba srandu. Protože Kazma tam říká, že by Babiš na takové neměl, ani kdyby prodal vše co má v garáži, kuchyni, apod. a nakonec Kazma prohlásí, že je stejně ukradl.
Locque Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Žel se mi nepodařila vygůglit žádná fotka, nicméně jsem při brouzdání tel. programama viděl, jak někdo něčim potřel Audemars Piguet na gumě Horsta Fuchse...
hulk Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 rvali byste se někdo s hodinkama za mega :-)))) Lehce nabyl, lehce pozbyl :-)))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 cinska tenistka Na Li Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Jelikož je ambasadorka Rolexu, tak bych to viděl na nějaké diamantové daytony
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se