Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Já být v jeho roli, tak mám na ruce G-Shocky . Já nic a navíc bych si sundal sako a vyhrnul rukávy až po lokty a pod kolena si dal nějakej ručník, je to prostě frajer Chlapi, v téhle situaci a pozici se počíta s detailníma záběrama na ruce, takže ty PP jsou podle mě docela opodstatněný. Nepočítám s tím, že to blato bude víc jak 5 čísel hluboký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 btw: co to má za bazmek na tý druhý ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Chris Kyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 John Harbaugh trenér vítěze letošního SuperBowlu Baltimore Ravens a Rolex Submarinerhttp://www.crownandcaliber.com/blog/baltimore-ravens-coach-john-harbaugh-sports-rolex-submariner-16610-or-116610/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) btw: co to má za bazmek na tý druhý ruce? je to "energetický náramek" v podstatě kus gumy různých značek fungující na principu placebo efektu a hlouposti lidí.má to dodávat energii, takový energetický homeopatikum v podstatě :-) Upraveno 6. února 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 je to "energetický náramek" v podstatě kus gumy různých značek fungující na principu placebo efektu a hlouposti lidí.má to dodávat energii, takový energetický homeopatikum v podstatě :-) kdyz tohle reknu u nas v praci, tak me zensky sezerou protoze kazda pipina ten naramek má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 je to "energetický náramek" v podstatě kus gumy různých značek fungující na principu placebo efektu a hlouposti lidí.má to dodávat energii, takový energetický homeopatikum v podstatě :-)jj, presne. kamos to nosi, doporucil mu to jeho tenisovej trener.. prej bude hrat lip... (smat jsem se musel az pozdeji, aby se ho to nahodou nedotklo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 To už má větší smysl náramek MyBody-ID . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 kdyz tohle reknu u nas v praci, tak me zensky sezerou protoze kazda pipina ten naramek má A necvičej ty ženský ještě s tímhle? To mi přijde na stejný úrovni. Jinak ten MyBodyID vypadá docela dobře .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Bruce Willis a Panerai Radiomir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Bruce Willis a B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Proc ty hodinky nosi takhle,jak debil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Proc ty hodinky nosi takhle,jak debil? Aby byly vidět, když mává nebo když si protírá oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proc ty hodinky nosi takhle,jak debil? Tak buď je to prostě jeho styl a nebo hodně řídí, v autě neřadí, tak je i jedno, že to má na pravý ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proc ty hodinky nosi takhle,jak debil? No, je možný, že jsou takhle míň náchylné na poškrábání... každopádně není to poprvé, co jsem to tak u někoho viděl, ale to byly spíš oblekovky... Jo a ještě mě napadá, že se takhle aspoň tak brzo neokoukají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proc ty hodinky nosi takhle,jak debil? Ja bych odpovedel otazkou: Proc kdyz je na svete sto milionu teroristu musel zabit zrovna toho, co ma mensi nohy nez jeho segra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Copak to má na ruce filmový synek Bruce Willise Jai Courtney. Tipujem rolex. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Rolex to neni, ale nevim, co to je. podle pouzdra nejaky BM mozna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Nejsou to Tagy petikila? Ty co ma marosh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 vidis, to me nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se