Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Sexy zprávařka TV NOVA, Michaela Ochotská, na "fešn" fotkách krásně pózuje a na zápěstí má XXL oranžové potápky - SEIKO ????. To tenista Lukáš Rosol, který ji teď obletuje,  má jen dva kožené řemínky :eek:  

Kur\/a já bych nechtěl chodit v plavkách takhle po hospodách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Koukal jsem dneska na pořad 168 hodin na ČT a co nevidím, Roman Janoušek.

Musím se poklonit jeho vytříbenému vkusu, co se týče měřičů času. Na obrázku 1 si povšimněte dvou krbových hodin na polici za ním. Ty vpravo jsou JLC Atmos, nový model. Ty vlevo bohužel nepoznám, ale vypadají také velmi pěkně.

post-5465-0-42958100-1370125090_thumb.jpg

Na ruce Janoušek nosí, aspoň podle obrázků 2 a 3, které jsem udělal při sledování pořadu, Patek Philippe Nautilus, model v bílém zlatě a v provedení chronografu. Osobu nositele soudit nechci, ale ty hodinky jsou doopravdy slintáníhodné.

post-5465-0-59411400-1370125091_thumb.jpg

post-5465-0-20753900-1370125092_thumb.jpg

Pořad ke shlédnutí ZDE: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/

Odkaz ke komentáři

Musím se poklonit jeho vytříbenému vkusu, co se týče měřičů času. Na obrázku 1 si povšimněte dvou krbových hodin na polici za ním. Ty vpravo jsou JLC Atmos, nový model. Ty vlevo bohužel nepoznám, ale vypadají také velmi pěkně.

attachicon.gifJanoušek 1.jpg

Na ruce Janoušek nosí, aspoň podle obrázků 2 a 3, které jsem udělal při sledování pořadu, Patek Philippe Nautilus, model v bílém zlatě a v provedení chronografu. Osobu nositele soudit nechci, ale ty hodinky jsou doopravdy slintáníhodné.

attachicon.gifJanoušek 2.jpg

attachicon.gifJanoušek 3.jpg

Pořad ke shlédnutí ZDE: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/

No jo...ale inak to je dobrý kkt: http://cs.wikipedia.org/wiki/Roman_Janoušek ...a toto interview mal dávať z poza mreží, b.ha jeho!

F.

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifJanoušek 1.jpg

attachicon.gifJanoušek 2.jpg

attachicon.gifJanoušek 3.jpg

Tak má aspoň jednu pozitivní vlastnos! Dobrý vkus na hodinky, Nautily a Atmos? Nádhera

Odkaz ke komentáři

Tak má aspoň jednu pozitivní vlastnos! Dobrý vkus na hodinky, Nautily a Atmos? Nádhera

To je stejný, jako když jdeš do porodnice a prsten v kapse ma vyryté "Za Terezku", nebo "Za Jarouška", akorát on má na víčku hodinek vyryté třeba "Za Blanku"...  :rip:

Horacio Pagani + (předpokládám) Cvstos Pagani Zonda:

88274257.H0huEmpK.jpg

Odkaz ke komentáři

:D tak nejak si sve "uspesne obchody" musi pripominat. Ale jestli ma za kazdy job neco,tak madoma jeste solidni sbirecku.

To Pagani je jiny kalibr-videl jsem o nem dokument-cvstos musi byt uzasne,protoze on je neskutecn perfekcionalista.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...