Návštěvník Zmizík Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Sexy zprávařka TV NOVA, Michaela Ochotská, na "fešn" fotkách krásně pózuje a na zápěstí má XXL oranžové potápky - SEIKO ????. To tenista Lukáš Rosol, který ji teď obletuje, má jen dva kožené řemínky Kur\/a já bych nechtěl chodit v plavkách takhle po hospodách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Kur\/a já bych nechtěl chodit v plavkách takhle po hospodách. Myslel jsem na to samý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Myslel jsem na to samý... kurwa hosi, ja bych chtel do ty hospody na pivo kdyz tam bude znova prehlidka plavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Ex-primátor Bohuslav Svoboda, ve včerejší MF Dnes to vypadalo na bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Mark Wahlberg a pre mna nezname Digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 italský fotbalista Osvaldo a daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Vladimir Putin + BLANCPAIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Jason Clarke + VICTORINOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Vladimir Putin + IWC Mark XV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Koukal jsem dneska na pořad 168 hodin na ČT a co nevidím, Roman Janoušek.Musím se poklonit jeho vytříbenému vkusu, co se týče měřičů času. Na obrázku 1 si povšimněte dvou krbových hodin na polici za ním. Ty vpravo jsou JLC Atmos, nový model. Ty vlevo bohužel nepoznám, ale vypadají také velmi pěkně. Na ruce Janoušek nosí, aspoň podle obrázků 2 a 3, které jsem udělal při sledování pořadu, Patek Philippe Nautilus, model v bílém zlatě a v provedení chronografu. Osobu nositele soudit nechci, ale ty hodinky jsou doopravdy slintáníhodné. Pořad ke shlédnutí ZDE: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Koukal jsem dneska na pořad 168 hodin na ČT a co nevidím, Roman Janoušek.Musím se poklonit jeho vytříbenému vkusu, co se týče měřičů času. Na obrázku 1 si povšimněte dvou krbových hodin na polici za ním. Ty vpravo jsou JLC Atmos, nový model. Ty vlevo bohužel nepoznám, ale vypadají také velmi pěkně. Janoušek 1.jpg Na ruce Janoušek nosí, aspoň podle obrázků 2 a 3, které jsem udělal při sledování pořadu, Patek Philippe Nautilus, model v bílém zlatě a v provedení chronografu. Osobu nositele soudit nechci, ale ty hodinky jsou doopravdy slintáníhodné. Janoušek 2.jpg Janoušek 3.jpg Pořad ke shlédnutí ZDE: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/No jo...ale inak to je dobrý kkt: http://cs.wikipedia.org/wiki/Roman_Janoušek ...a toto interview mal dávať z poza mreží, b.ha jeho! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 (upraveno) nebudou to spise tyto?http://www.patek.com/contents/default/en/5726A_001.html 40.5mm a na jeho ruce vypadaji humpolacky na pateky... Upraveno 1. června 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Ajo, sorry, jsou to 5726A. To je to moje odvykání od hodinek, už ani nepoznám správný model Pateků... Takže beru zpět, jsou v oceli, a mají roční kalendář, nikoliv chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Rocny kalendar ma v base lepsie vyuzitie ako chrono, to je fakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Rocny kalendar ma v base lepsie vyuzitie ako chrono, to je fakt..len nesmie zabudnut natahovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 da ich na pravu ruku a nezastanu nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Robert Kiyosaki... Panerai a Franck Muller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Koukal jsem dneska na pořad 168 hodin na ČT a co nevidím, Roman Janoušek.Musím se poklonit jeho vytříbenému vkusu, co se týče měřičů času. Na obrázku 1 si povšimněte dvou krbových hodin na polici za ním. Ty vpravo jsou JLC Atmos, nový model. Ty vlevo bohužel nepoznám, ale vypadají také velmi pěkně. Janoušek 1.jpg Na ruce Janoušek nosí, aspoň podle obrázků 2 a 3, které jsem udělal při sledování pořadu, Patek Philippe Nautilus, model v bílém zlatě a v provedení chronografu. Osobu nositele soudit nechci, ale ty hodinky jsou doopravdy slintáníhodné. Janoušek 2.jpg Janoušek 3.jpg Pořad ke shlédnutí ZDE: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/ Tak má aspoň jednu pozitivní vlastnos! Dobrý vkus na hodinky, Nautily a Atmos? Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Tak má aspoň jednu pozitivní vlastnos! Dobrý vkus na hodinky, Nautily a Atmos? Nádhera To je stejný, jako když jdeš do porodnice a prsten v kapse ma vyryté "Za Terezku", nebo "Za Jarouška", akorát on má na víčku hodinek vyryté třeba "Za Blanku"... Horacio Pagani + (předpokládám) Cvstos Pagani Zonda: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 tak nejak si sve "uspesne obchody" musi pripominat. Ale jestli ma za kazdy job neco,tak madoma jeste solidni sbirecku. To Pagani je jiny kalibr-videl jsem o nem dokument-cvstos musi byt uzasne,protoze on je neskutecn perfekcionalista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se