Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, dneska ti nastřelí vlasy klidně do půl čela. Myslím, že si trochu pokazil kredit, jak si to dává s těma pilotama a masérama. Holt každý má nějakého kostlivce ve skříni. Onehdá jsem viděl klip z jeho mládí na Retromusic a tančil tam líp než Harapes. Myslím, že třeba Stallone by to za mlada tak nezatančil. :lol2:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zeby Ulysse Nardin ?

UN to je určitě, ale nevím, kdo je ten pán.

Odesláno

UN to je určitě, ale nevím, kdo je ten pán.

Jeden pan , ktery si nasel business v tom, ze se dela, jak je citlivej a jak chce lidem pomahat a z toho si poridil tykoveto hodinky. I kdyz, mohla mu prispet i manzelka/pritelkyne(?), generalni reditelka TV Markiza. (Vilo Rozboril)

Odesláno

Tak, aj ja to vidim ako business.......ale ja mam taky pocit, ze "Kamil" to myslel ironicky.....akoze to nie je az taka osobnost.....VIP....

ja to chapem.. len som mal potrebu vyjadrit sa aj k inemu :)

Odesláno (upraveno)

Cool...přitom by ho člověk spíš tipoval na něco od Hamilton ;)

no že jo  :smile_anim:

a nemůže bez nich ani za volant. btw by mě zajímalo jestli má na dalších rukavicích různý hodinky aby je mohl hezky střídat :D

post-24687-0-32948900-1372606593_thumb.jpg

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

no že jo  :smile_anim:

a nemůže bez nich ani za volant. btw by mě zajímalo jestli má na dalších rukavicích různý hodinky aby je mohl hezky střídat :D

Co je to za kikína???

Odesláno

V Blesku im asi dobre zadrbáva, alebo nevedia, čo je ambasador značky. A rád by som videl Travoltovu zbierku...

Je pravda, ze honza mohl tech becek ukazat vix, pak by v blesku byli happy ;)

Odesláno (upraveno)

To jsou dobrý magoři, proč ty lidi pořád proti někomu neštvát, že... A mimochodem, tuším předevčírem byl ve zprávách záběr na Travoltu a na ruce neměl ty modráky, ale nějaké full gold na tahu  :photo: (jestli to bylo z KV, to jsem nepostřehl, ale dalo by se to předpokládat).

Upraveno uživatelem IntoPicture

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...