Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslím, že jednou bylo v tisku, že Vladimir Putin nosí na pravé ruce Patek Perpetual Chronograph (omluva "patekistům", jestli jsem to napsal špatně) a George Bush má Timex (asi za 30,- USD smile.gif )

To je každého věc. Já jsem léta nosil Timex, a byl jsem s nimi spokojený. Nikdy jsem je z ruky nesundal, ani v moři. Náhodou jsem je před dvaceti lety našel v trávě na závodech. Byly jak nové. Teď šlapou někomu jinému na ruce. Proč ne Timex?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je každého věc. Já jsem léta nosil Timex, a byl jsem s nimi spokojený. Nikdy jsem je z ruky nesundal, ani v moři. Náhodou jsem je před dvaceti lety našel v trávě na závodech. Byly jak nové. Teď šlapou někomu jinému na ruce. Proč ne Timex?

X-Bob se zamysli a temer po 9letech ti jiste odpovi na tvou otazku;-)

Odkaz ke komentáři

Protoze si mimo! Dej si chvilku pohov :-)

Odkaz ke komentáři

Dobře ty.... :lol2:

A já si myslím, že ty hodinky byly původně kostelní, než si je Terminátor utrhnul ........ :clap:

Odkaz ke komentáři

Vím, že tady ta fotka už byla, ale za připomenutí stojí. V Cannes, tentokrát ale o 25 let dříve.

byl sem linej tu starou tanecni fotku sly + arnie hledat. diky, zes ji sem dal, panove si ocividne dali pekny dejavu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...