Moty Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 nebo po kilu hostií... JO, tlemí se, jak si pěkně tiše prdnul a už ho nebolí bachor:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Jak po půl gramu skanku A má na nohou kristusky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Duka má úžasnej výraz v obličeji.Za ty prachy....úplně mu vidím do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Netřeba představovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Co to je za lidi? Ty tady nikdy nebyli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Nevím, nebral jsem to podle dílu ale podle povedených fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Navic s tou hroudou zkata na ruce a tricku vypada jako kokot. Holt kopačka, no +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 sly ma R.M. nebo CVSTOS? arnie ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 ...arnie ma křusky z krokouše, ale ty hodinky fakt nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 nebudu to nejake zenith pilot v golde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 nebudu to nejake zenith pilot v golde?moc dobre, people, vypada to jako neco podobneho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 (upraveno) Ze by Arnold nosil kaminky na hodinkach?No nicmene, kdyz vidim, ze se vsituoval do zenske pozice, tak vlastne proc ne. Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 sly ma R.M. nebo CVSTOS? arnie ??? Vím, že tady ta fotka už byla, ale za připomenutí stojí. V Cannes, tentokrát ale o 25 let dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 On ma i nejaky obri Invicty,uz nevim,kde jsem to videl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Myslím, že jednou bylo v tisku, že Vladimir Putin nosí na pravé ruce Patek Perpetual Chronograph (omluva "patekistům", jestli jsem to napsal špatně) a George Bush má Timex (asi za 30,- USD )To je každého věc. Já jsem léta nosil Timex, a byl jsem s nimi spokojený. Nikdy jsem je z ruky nesundal, ani v moři. Náhodou jsem je před dvaceti lety našel v trávě na závodech. Byly jak nové. Teď šlapou někomu jinému na ruce. Proč ne Timex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Vím, že tady ta fotka už byla, ale za připomenutí stojí. V Cannes, tentokrát ale o 25 let dříve.Správný chlapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 To je každého věc. Já jsem léta nosil Timex, a byl jsem s nimi spokojený. Nikdy jsem je z ruky nesundal, ani v moři. Náhodou jsem je před dvaceti lety našel v trávě na závodech. Byly jak nové. Teď šlapou někomu jinému na ruce. Proč ne Timex?X-Bob se zamysli a temer po 9letech ti jiste odpovi na tvou otazku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 To je každého věc. Já jsem léta nosil Timex, a byl jsem s nimi spokojený. Nikdy jsem je z ruky nesundal, ani v moři. Náhodou jsem je před dvaceti lety našel v trávě na závodech. Byly jak nové. Teď šlapou někomu jinému na ruce. Proč ne Timex?Protoze si mimo! Dej si chvilku pohov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 To je každého věc. Já jsem léta nosil Timex, a byl jsem s nimi spokojený. Nikdy jsem je z ruky nesundal, ani v moři. Náhodou jsem je před dvaceti lety našel v trávě na závodech. Byly jak nové. Teď šlapou někomu jinému na ruce. Proč ne Timex?Dobře ty.... A já si myslím, že ty hodinky byly původně kostelní, než si je Terminátor utrhnul ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Vím, že tady ta fotka už byla, ale za připomenutí stojí. V Cannes, tentokrát ale o 25 let dříve.byl sem linej tu starou tanecni fotku sly + arnie hledat. diky, zes ji sem dal, panove si ocividne dali pekny dejavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se