tomsoyer Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 (upraveno) Nemáš toho víc? Dík. Bohužel ne, viděl jsem tuhle fotku v poslední tištěné premiere a hned mě tam zaujaly ty hodinky. Fotku jsem vygooglil. pokud zadáš název filmu dá se na netu najít dost info - měl by to být akčňák ze staré školy a celkem se na to těším po Rambo4, který byl příjemným překvapením si myslím že to bude good. Jinak Stallone se dal zase do formy na to kolik mu je let (63 let). tady jsou taky ty hodinky trochu vidět: Upraveno 7. července 2009 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 OK. Stalloneho jsem taky nikdy moc nemusel. Vlastně vůbec. Pak jsem viděl Johna Ramba IV a dost, fakt dost se mi to líbilo. Prostě obrovský překvapení. Je to jediný Rambo, kterého jsem viděl. Jsem zvědavý na pětku a samosřejmě na Expendables. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 (upraveno) OK. Stalloneho jsem taky nikdy moc nemusel. Vlastně vůbec. Pak jsem viděl Johna Ramba IV a dost, fakt dost se mi to líbilo. Prostě obrovský překvapení. Je to jediný Rambo, kterého jsem viděl. Jsem zvědavý na pětku a samosřejmě na Expendables. Ja videl vsechny dily ( asi jako vetsina tady ) a petka se mi moc nelibila... co te na ni tak zaujalo? Muj favorit je jednicka.. EDIT: Charon priveze par lidi do dzungle pak je jde vysvobodit pak na dvaceti metrech ctverecnich vystrili 200 vojaku .... no nevim Upraveno 7. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Ja videl vsechny dily ( asi jako vetsina tady ) a petka se mi moc nelibila... co te na ni tak zaujalo? Muj favorit je jednicka.. EDIT: Charon priveze par lidi do dzungle pak je jde vysvobodit pak na dvaceti metrech ctverecnich vystrili 200 vojaku .... no nevim Těžko popsat. Nějak mě ten chlápek na bárce zaujal. Chápu, že na to máš jiný názor. Viděl jsi všechny díly a můžeš hodnotit dejme tomu nějaký vývoj (ať už k lepšímu nebo k horšímu, to je jedno). Do budoucna si chci sjet i díly předchozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Těžko popsat. Nějak mě ten chlápek na bárce zaujal. Chápu, že na to máš jiný názor. Viděl jsi všechny díly a můžeš hodnotit dejme tomu nějaký vývoj (ať už k lepšímu nebo k horšímu, to je jedno). Do budoucna si chci sjet i díly předchozí. Ale obdivuju Stalloneho ze v jeho letech je schopen neco takove natocit , i kdyz velky dil tam hrajou filmove triky a maskeri. Na ten novy film jsem zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 (upraveno) Muj favorit je jednicka.. jj tak tak jednička nemá chybu to je prostě klasika na kterou se rád podívám. V předchozím příspěvku jsem myslel samozřejmě nejnovější 5 ne 4 už sem z toho zblblej, ale 2 až 4 mě nebavil. Ale ta 5ka právě zase jo a docela sem si to užíval. Ty jeho tvrďácky výrazy a "opravdovost" prostě sem mu to věřil že je tak vostrej že jen při letmém kontaktu se o něj pořežeš Ale co ty hodinky, trefil jsem to ví někdo co je to zač ? Upraveno 7. července 2009 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Ale obdivuju Stalloneho ze v jeho letech je schopen neco takove natocit , i kdyz velky dil tam hrajou filmove triky a maskeri. Na ten novy film jsem zvedavy. No jasně. Už teď když vstávám, cítím se tak na 70. Až mi bude tolik co jemu... Ani si to nedovedu představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 (upraveno) Co to ma David na ruce? PS: Sorry za velikost, ale neslo to jinak Upraveno 7. července 2009 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 A tyhle digi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Poznáte někdo co má Jirka na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 OP Ferrari verze muj oblibeny serial Burn Notice. 2 rada, 5 dil. na zacatku je to natvrdo receny...diskutuji o nejakem pripadu a ten typek je tak napadne ukazuje az mu ten druhy rika, "nice watch Sam" "it's Panerai, Ferrari version" tak me to pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Poznáte někdo co má Jirka na ruce? Tipoval bych to na hodinky Upraveno 9. července 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Fotka z připravovaného Stallonova filmu - The Expendables že by panerai military ?? Jinak taky IWC "BP". Upraveno 9. července 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Tipoval bych to na hodinky No to mu je asi poradila Simonka. Víc by mi pasovali k vizážistovi Heleny Vondráčkový než k hokejistovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Poznáte někdo co má Jirka na ruce? Odpusťte neznalost. Většinu z těch VIPů nebo pseudoVIPů v tomto vlákně je mi nějakým způsobem povědomá, ale kdo je to ten "Jirka"? Toho jsem nikdy neviděl. Edit: Aha, hokejista. Holt píšu pomalu. Upraveno 9. července 2009 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Odpusťte neznalost. Většinu z těch VIPů nebo pseudoVIPů v tomto vlákně je mi nějakým způsobem povědomá, ale kdo je to ten "Jirka"? Toho jsem nikdy neviděl. Edit: Aha, hokejista. Holt píšu pomalu. Jiri Hudler , hraval za Detroit s nimz ziskal Stanley Cup pristi sezonu hraje v Ruske lize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Jiri Hudler , hraval za Detroit s nimz ziskal Stanley Cup pristi sezonu hraje v Ruske lize Tak to jo. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Jirka hrával i za Havířov jednou docela špatně dopadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 copak ten Banderas má na ruce? Nelze mi momentálně vložit fotku, tak napíšu odkaz: http://www.novinky.cz/mff-kv-2009/kdo-prij...y-fanousku.html Jinak ten Hudas a Cartier, to je teda silná káva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 No to mu je asi poradila Simonka. Víc by mi pasovali k vizážistovi Heleny Vondráčkový než k hokejistovi. Pod to bych se podepsal, tohle musela poradit Simonka, ale na druhou stranu do Moskvy jsou jak dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se