Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mirek a jeho Panerai ... jen nevím co má na ruce jeho syn

Celej den jsem si říkal, že jsem zvědavej, jestli si někdo všimnul. A všimnul :-) Jen je zajímavý, jak ti naši kluci mají zálibu v takových "hrubých" kusech, oproti oblekovkam Nicolase nebo Silvia. Mimochodem, treba misto Tamary, byl tentokrat dodavatelem "instalaterskych" hodinek prave Silvio. Na dukaz, ze Mirek je opravdu velky "kus" :-)

Odesláno
Jen je zajímavý, jak ti naši kluci mají zálibu v takových "hrubých" kusech

naši kluci jsou egoističtí kreténi přetahující se o pozici alfa samce, takže nějaké mačo tool jen potvrzuje jejich mačovitost a alfasamcovitost

Odesláno
ta fotka je desne blbe doblesknuta... :)

Díky poměrně brutálnímu přisvícení mi připomíná fotky z indického ateliéru. Sahibové se postavili před plátno s vhodnou kulisou a všichni sousedi budou závidět :goof:

Odesláno

Co to má NGŠ gen.Picek?

Druhé foto je detailnější (ale je z r. 2008, předtím dle fotek měl nějaké hranaté, zlaté barvy).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Letošní sezóna TG ...

Jeremy je jasnej ..

Ale Hammond? V jednom díle má Rolexy, ale tohle nejsem s to identifikovat ..

A Maye už vůbec ne (ten obvykle nosí IWC Portugese Chrono). Podle pouzdra bych tipoval něco staršího..

Sorry za kvalitu .. z přehrávače se to blbě típá ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...