Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

divizi VW

Jak sis precetl, nemluvim o tom zpackanem konci ktery spatne nacasoval, mluvim o tom ze z porsche, ktere melo tehdy snad jen jeden model udelal PORSCHE, ktere ma obrovske zisky a slusnou modelovou radu.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne by zajimalo, jake hodinky muze nosit odstupujici reditel Porshe pan Wendelin Wiedeking.

Ale asi to nebude bohuzel mala fotka na identifikaci :(

post-7763-1248454631.jpg

viz novinky: http://www.novinky.cz/ekonomika/174500-red...ovladne-vw.html

vyzera to, ze na pozicii 6 ma otvoreny pohlad na strojcek. mohol by to byt teoreticky aj tourbillon?!

Odkaz ke komentáři

Porsche DLUZI 80 MILIARD euro? vis jaka je vubec hodnota Porsche a VW? dej mi prosim link na zdroj.

ja mel za to ze je to nekde mezi 9-10 miliardama

čoveče já bych ti ten link hrozně rád napsal,ale včera sem to četl a nemůžu si vzpomenout kde,každopádně to bylo seriozní,bulváry a hovadiny nečtu..každopádně hned jak na to přijdu tak to sem hodím

Nevím jaká je hodnota VW ,ale tam právě psali že se Porsche přeúvěrovalo na nákup akcii VW a to ho stálo hlavu

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

čoveče já bych ti ten link hrozně rád napsal,ale včera sem to četl a nemůžu si vzpomenout kde,každopádně to bylo seriozní,bulváry a hovadiny nečtu..každopádně hned jak na to přijdu tak to sem hodím

Nevím jaká je hodnota VW ,ale tam právě psali že se Porsche přeúvěrovalo na nákup akcii VW a to ho stálo hlavu

Myslim ze tohle je seriozni a pisou o deseti ...

Odkaz ke komentáři

Takže už sem si vzpomněl,sypu si popel na hlavu,můžete mě vynadat do debilů jak chcete.Všem se omlouvám za dezinformace(zřejmě),ale vzpomněl sem si ,že sem včera byl na WC u tchýně a tam se válel BLESK ..nemusím pokračovat že ne...

Odkaz ke komentáři

Markéta Hrubešová, v pořadu Tescoma s chutí na Nově, má vkus a nosí... bondovky (teda snad jsem se díval dobře)

Edit: koukám, že ona je nosí pořád.

Ano jsou to Omegy a na společenské příležitosti má nějaký model Rotary a jak v jednom rozhovoru řekla, jednou by chtěla Panerai.

Odkaz ke komentáři

Takže už sem si vzpomněl,sypu si popel na hlavu,můžete mě vynadat do debilů jak chcete.Všem se omlouvám za dezinformace(zřejmě),ale vzpomněl sem si ,že sem včera byl na WC u tchýně a tam se válel BLESK ..nemusím pokračovat že ne...

ne v pohode. jelikoz je to muj byznis, vedel sem ze je to kravina, spis me zajimalo kdes to cetl. ted uz je vse jasne :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...