PhoeniX Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Nejsou ty poslední podle tvaru pouzdra Rado? Rado Original Jo, sou. Nejraději mám ty jejich dajvery. Na druhé fotce tipuju Béčka chrono, nějaké ty Aeromarine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Tady o tom Jeremy pise: http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/j...icle5944203.ece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Tie Hammondove by som videl na ***ánové Chrono Avengery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
festik Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 mne by zajimalo, jake hodinky muze nosit odstupujici reditel Porshe pan Wendelin Wiedeking. Ale asi to nebude bohuzel mala fotka na identifikaci viz novinky: http://www.novinky.cz/ekonomika/174500-red...ovladne-vw.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 mne by zajimalo, jake hodinky muze nosit odstupujici reditel Porshe pan Wendelin Wiedeking. Tak tohle je VIP. At uz to ke konci prehnal s megalomanskym nakupem VW jak chtel, udelal z Porsche to cim je dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Tak tohle je VIP. At uz to ke konci prehnal s megalomanskym nakupem VW jak chtel, udelal z Porsche to cim je dnes. divizi VW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 divizi VW asi to bude nevyhnutelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 (upraveno) divizi VW Jak sis precetl, nemluvim o tom zpackanem konci ktery spatne nacasoval, mluvim o tom ze z porsche, ktere melo tehdy snad jen jeden model udelal PORSCHE, ktere ma obrovske zisky a slusnou modelovou radu. Upraveno 24. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Eric Bana - jasný jak facka Upraveno 24. července 2009 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 mne by zajimalo, jake hodinky muze nosit odstupujici reditel Porshe pan Wendelin Wiedeking. Ale asi to nebude bohuzel mala fotka na identifikaci viz novinky: http://www.novinky.cz/ekonomika/174500-red...ovladne-vw.html vyzera to, ze na pozicii 6 ma otvoreny pohlad na strojcek. mohol by to byt teoreticky aj tourbillon?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Ve včerejším Reflexu má seňor Šmucler patrně tyto hodinky. Samozřejmě ne konkrétně ty z toho vlákna. Celkem skromně si na obrázku vyhrnuje rukáv až ke krku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Tak tohle je VIP. At uz to ke konci prehnal s megalomanskym nakupem VW jak chtel, udelal z Porsche to cim je dnes. Bohužel to trochu přepísk s úvěrama a teď Porsche dluží 80 miliard Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Bohužel to trochu přepísk s úvěrama a teď Porsche dluží 80 miliard Euro Porsche DLUZI 80 MILIARD euro? vis jaka je vubec hodnota Porsche a VW? dej mi prosim link na zdroj. ja mel za to ze je to nekde mezi 9-10 miliardama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Porsche DLUZI 80 MILIARD euro? vis jaka je vubec hodnota Porsche a VW? dej mi prosim link na zdroj. ja mel za to ze je to nekde mezi 9-10 miliardama Taky mam za to ze je neco pres 10 miliard.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Porsche DLUZI 80 MILIARD euro? vis jaka je vubec hodnota Porsche a VW? dej mi prosim link na zdroj. ja mel za to ze je to nekde mezi 9-10 miliardama čoveče já bych ti ten link hrozně rád napsal,ale včera sem to četl a nemůžu si vzpomenout kde,každopádně to bylo seriozní,bulváry a hovadiny nečtu..každopádně hned jak na to přijdu tak to sem hodím Nevím jaká je hodnota VW ,ale tam právě psali že se Porsche přeúvěrovalo na nákup akcii VW a to ho stálo hlavu Upraveno 25. července 2009 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 čoveče já bych ti ten link hrozně rád napsal,ale včera sem to četl a nemůžu si vzpomenout kde,každopádně to bylo seriozní,bulváry a hovadiny nečtu..každopádně hned jak na to přijdu tak to sem hodím Nevím jaká je hodnota VW ,ale tam právě psali že se Porsche přeúvěrovalo na nákup akcii VW a to ho stálo hlavu Myslim ze tohle je seriozni a pisou o deseti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Takže už sem si vzpomněl,sypu si popel na hlavu,můžete mě vynadat do debilů jak chcete.Všem se omlouvám za dezinformace(zřejmě),ale vzpomněl sem si ,že sem včera byl na WC u tchýně a tam se válel BLESK ..nemusím pokračovat že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Markéta Hrubešová, v pořadu Tescoma s chutí na Nově, má vkus a nosí... bondovky (teda snad jsem se díval dobře) Edit: koukám, že ona je nosí pořád. Upraveno 25. července 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Markéta Hrubešová, v pořadu Tescoma s chutí na Nově, má vkus a nosí... bondovky (teda snad jsem se díval dobře) Edit: koukám, že ona je nosí pořád. Ano jsou to Omegy a na společenské příležitosti má nějaký model Rotary a jak v jednom rozhovoru řekla, jednou by chtěla Panerai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Takže už sem si vzpomněl,sypu si popel na hlavu,můžete mě vynadat do debilů jak chcete.Všem se omlouvám za dezinformace(zřejmě),ale vzpomněl sem si ,že sem včera byl na WC u tchýně a tam se válel BLESK ..nemusím pokračovat že ne... ne v pohode. jelikoz je to muj byznis, vedel sem ze je to kravina, spis me zajimalo kdes to cetl. ted uz je vse jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se