panedge Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 ne v pohode. jelikoz je to muj byznis, vedel sem ze je to kravina, spis me zajimalo kdes to cetl. ted uz je vse jasne No děkuji za tvoji velkorysost ,auta sou můj velkej koníček a takovejhle idiotskej zásek se mi dlouho nepovedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Koukám na ČT 2, jde tam nějaký dokument co se za komančů nesměl vysílat (nějaká cesta čechoslováků v nějakých starých autech po USA), Byl tam kratičký záběr na volant jednoho z těch aut a hádejte co měl řidič na ruce - Prim Sport Igen . Upraveno 26. července 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 asi se to moc nehodí ale přeci to sem dám. Tímto přeji, aby se z toho Felipe co nejdřív dostal a hlavně, aby se mohl vrá*** do kokpitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 asi se to moc nehodí ale přeci to sem dám. Tímto přeji, aby se z toho Felipe co nejdřív dostal a hlavně, aby se mohl vrá*** do kokpitu. Všichni držíme palce... Mimochodem, on je tedy opravdu měl v kokpitu? Vždycky koukám, jak si berouz po závodě kšiltovky a hodinky, Felipe s nimi tedy i jezdí? (variantu že mu je někdo nasadil z marketingových důvodů při převotzu do nemocnice asi zavrhneme, že) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 tak to cumim. jako ze s RM bude i jezdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Všichni držíme palce... Mimochodem, on je tedy opravdu měl v kokpitu? Vždycky koukám, jak si berouz po závodě kšiltovky a hodinky, Felipe s nimi tedy i jezdí? (variantu že mu je někdo nasadil z marketingových důvodů při převotzu do nemocnice asi zavrhneme, že) Jj, drandi s nima. Trulli zas ma behem zavodu AP survivor ... ;-) jestli i rubens si nosi svoje AP do kokpitu nevim, protoze jsem ho letos na stupnich vitezu zas tolikrat nezaznamenal ... a prestoze massu jsem moc nemusel, preju mu aby se vratil a ten titul si udelal ... Upraveno 27. července 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Hodinky Jaroslava Haška v době kdy psal ŠVEJKA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Jsem trochu monotematický, ale Richard Hammond má asi hodinky fakt rád, páč v posledním díle TG z minulé neděle má zase jiný kousek .. asi všichni poznají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Stallone - ja ho proste zeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Zajímalo by mě, jestli pak nějaká celebrita či VIP nosí Fortisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Co to ma ten Hamster? Nepoznavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Nevím, jestli toto forum uznává politiky jako VIP, ale přesto, nepoznáte někdo, co to má na ruce ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Co to ma ten Hamster? Nepoznavam. TH Grand Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Ten Stallone je na nějakým srazu americké odnože chronomagu ne? Jinak sranda je, že na něm 55mm hodinky vypadaj stejně, jak na mně 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Co to ma ten Hamster? Nepoznavam. skrecok ma tag heuer grand carrera.. a ako nenasilne mu vytrcaju spod rukavu, kludne by mohol robit aj ambasadora, bud tagom alebo panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 a ako nenasilne mu vytrcaju spod rukavu, kludne by mohol robit aj ambasadora, bud tagom alebo panerai Taky mě napadlo, jestli to není placená reklama. Takhle vytrčený svoje Rolexy nebo ostatní kousky nikdy neměl. Tady v tom dílu je má prakticky pořád venku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Ve včerejších zprávách daroval Vladimir Putin na dovolený svoje hodinky dítěti. Jestli to někdo viděl, poznali jste které? Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Ve včerejších zprávách daroval Vladimir Putin na dovolený svoje hodinky dítěti. Jestli to někdo viděl, poznali jste které? Petr Videl, ale nepoznal. Libil se mi komentar ... darova sve jiste ne levne hodinky ... podle me to byly nejaky casia a bylo to pripraveny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Já jenom postřeh stříbrnou barvu a kožený černý řemen tak nevím, ale s tou připraveností je to asi pravda, Rusko je Rusko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Podle článku v Ruské Pravdě, Putin nosil $60,000 Patek Philippe Perpetual Calendar - to by mělo dítě docela štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se