Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada

Koukám na ČT 2, jde tam nějaký dokument co se za komančů nesměl vysílat (nějaká cesta čechoslováků v nějakých starých autech po USA), Byl tam kratičký záběr na volant jednoho z těch aut a hádejte co měl řidič na ruce - Prim Sport Igen :).

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi se to moc nehodí ale přeci to sem dám. Tímto přeji, aby se z toho Felipe co nejdřív dostal a hlavně, aby se mohl vrá*** do kokpitu.

Všichni držíme palce...

Mimochodem, on je tedy opravdu měl v kokpitu? Vždycky koukám, jak si berouz po závodě kšiltovky a hodinky, Felipe s nimi tedy i jezdí? (variantu že mu je někdo nasadil z marketingových důvodů při převotzu do nemocnice asi zavrhneme, že)

Odkaz ke komentáři

Všichni držíme palce...

Mimochodem, on je tedy opravdu měl v kokpitu? Vždycky koukám, jak si berouz po závodě kšiltovky a hodinky, Felipe s nimi tedy i jezdí? (variantu že mu je někdo nasadil z marketingových důvodů při převotzu do nemocnice asi zavrhneme, že)

Jj, drandi s nima. Trulli zas ma behem zavodu AP survivor ... ;-) jestli i rubens si nosi svoje AP do kokpitu nevim, protoze jsem ho letos na stupnich vitezu zas tolikrat nezaznamenal ...

a prestoze massu jsem moc nemusel, preju mu aby se vratil a ten titul si udelal ...

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

a ako nenasilne mu vytrcaju spod rukavu, kludne by mohol robit aj ambasadora, bud tagom alebo panerai

Taky mě napadlo, jestli to není placená reklama. Takhle vytrčený svoje Rolexy nebo ostatní kousky nikdy neměl. Tady v tom dílu je má prakticky pořád venku :D.

Odkaz ke komentáři

Ve včerejších zprávách daroval Vladimir Putin na dovolený svoje hodinky dítěti. Jestli to někdo viděl, poznali jste které? Petr

Videl, ale nepoznal. Libil se mi komentar ... darova sve jiste ne levne hodinky ... podle me to byly nejaky casia a bylo to pripraveny. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...