farářskej Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Nikdo nic, žáden názor? Četl jsem na fóru hodně příspěvků o plastových digitálkách nošených k obleku, měl jsem pocit, že se to dost odsuzuje v těchto končinách a nikdo nic neřeknete??? Devatenáctýho v každým měsíci jsem si vyčlenil jako den, kdy neřeknu jediný sprostý slovo... takže se nebudu vyjadřovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Plastové digitálky k obleku? A ještě ministr? Jsem velmi pohoršen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 I Bill Clinton nosil Timexy. Takové ty Ironmany s osmi mezičasy... Tenkrát to i tady byl hit. Indiglo, víc mezičasů atd. Kluci z USA holt demonstrují kladný vztah k rannímu joggingu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Nikdo nic, žáden názor? Četl jsem na fóru hodně příspěvků o plastových digitálkách nošených k obleku, měl jsem pocit, že se to dost odsuzuje v těchto končinách a nikdo nic neřeknete??? Nepochopitelné!!! Už jsi spokojen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Nikdo nic, žáden názor? Četl jsem na fóru hodně příspěvků o plastových digitálkách nošených k obleku, měl jsem pocit, že se to dost odsuzuje v těchto končinách a nikdo nic neřeknete??? já bych to nijak neřešil 1. dělám to taky 2.je to stejné jako nosit divery k obleku --- třeba oranžové monstra ---- někdo to tu děla 3.určitá disharmonie není občas od věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Hm. Mě je to teda taky úplně fuk, co kdo k čemu nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Hm. Mě je to teda taky úplně fuk, co kdo k čemu nosí. Mě taky, ale pohoršenej být můžu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) já bych to nijak neřešil 1. dělám to taky 2.je to stejné jako nosit divery k obleku --- třeba oranžové monstra ---- někdo to tu děla 3.určitá disharmonie není občas od věci Náhodou, Monstery Orange sú ideálne ,,oblekovky,, Dôkaz (nie sú to síce Orange, ale aj tak...) prevzaté: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...35984&rid=0 Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem Bak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Nevim, jestli Roman z ČEZu je VIP, ale nechci zakládat další vlákno, tak to dam sem. Dneska o něm byla reportáž na ČT1, neviděli jste a nepoznali, který hodinky měl na ruce?!? IWC Portuguese Chronograph?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 (upraveno) Náhodou, Monstery Orange sú ideálne ,,oblekovky,, Dôkaz (nie sú to síce Orange, ale aj tak...) prevzaté: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...35984&rid=0 Zaujaly mě tam ty Rolexy. Viděl jste někdo něco podobného? Připadá mi to jako klasické Omegy Seamaster 300, jen s logem Rolex. EDIT: Vlastně ne, indexy jsou rolexovské. Ale pouzdro, luneta, ručky... Upraveno 20. ledna 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Par ilustracnich foto.Kvalita nevalna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2008 Eric Singer, uznávaný bubeník (KISS, Alice Cooper, ESP...), a jeho Manometro Chronograph: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2008 Super, díky. Kiss mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Poznáte jaké hodinky má Anthony Kiedish ? http://img104.imageshack.us/img104/8546/juliachergy8.jpg Kiedis je ambassadorem značky Anonimo. "Anthony Kiedis of Red Hot Chili Peppers, Kiedis, known for being anything but conventional, sports an Anonimo Millemetri. Kiedis' Millemetri features a sand-blasted and satinated, AISI 316 stainless steel, 42.00 mm diameter, screw locked back cover, screw locked crown and helium expulsion valve. The strap? Extended-immersion, Kodiak process calfskin, of course. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 hele ho, hosana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 hele ho, hosana Kriste, co je to za kolotoč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 hele ho, hosana Co je to za cibule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Mrkni tady : http://www.jacobandco.com/catalog.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Mrkni tady : http://www.jacobandco.com/catalog.htm Dík. Pro mě trochu divočina, ale Leoškovi sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) A má to ETU .... quartzovou A stojí to 25 bez a 100 s diamantovou lunetou Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se