Vit Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Včera jsem se díval na Pásky z Nagana. Ivan Hlinka měl nějaké zlaté Rolex?
petr_cha Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) ... A hned přidávám první post. Za Helenou Růžičkovou ( na záběru z nějakého Troškova filmu ), stojí vpravo, z pohledu diváka muž ( nevím kdo to je, ale někdo ho určitě pozná a hned to napíše ), a hodinky nemá! Tohle ale patri do vlakna "jake hodinky ne-byly ve filmu" .. ;-) Upraveno 28. března 2018 uživatelem petr_cha
Dreak Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Já bych název zkrátil, co nosí lidi v Čechách, protože v téhle naší kotlině jsou všichni s někým dohramady známí, což je vidět i v tomhle vlákně. Píárista není veřejná osobnost a už vůbec ne VIP, ale asi to je jedno, do vlákna patří prostě proto, že nosí hodinky. Proč tedy tenhle guláš ( VIP / neVIP, ouřada, provozovatel čehokoli, rádce, nerádce ) nerozšířit na co to co kdo má, případně i nemá na ruce. A hned přidávám první post. Za Helenou Růžičkovou ( na záběru z nějakého Troškova filmu ), stojí vpravo, z pohledu diváka muž ( nevím kdo to je, ale někdo ho určitě pozná a hned to napíše ), a hodinky nemá! Já ti tvůj názor neberu, ale každý máme nějaký zájmy, někde pracujeme atd. Pro mě je Piárista babiše na české poměry VIP a název topicu říká, co nosí VIP. Nikdo tě nenutí rozmýšlet složitě nad tím, co a kdo tady na fotkách je. VIP říká: Very important person a to ten chlap bezpochyby je. Já ti taky neberu, že nějakej basketbalista nebo pro mě absolutně neznámej herec z nějakýho US seriálu má doma pěknou sbírku a už vůbec ti něříkám, založ si vlákno "co nosí VIP v americe". Upraveno 28. března 2018 uživatelem Dreak
Kid_A Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Já ti tvůj názor neberu, ale každý máme nějaký zájmy, někde pracujeme atd. Pro mě je Piárista babiše na české poměry VIP a název topicu říká, co nosí VIP. Nikdo tě nenutí rozmýšlet složitě nad tím, co a kdo tady na fotkách je. VIP říká: Very important person a to ten chlap bezpochyby je. Já ti taky neberu, že nějakej basketbalista nebo pro mě absolutně neznámej herec z nějakýho US seriálu má doma pěknou sbírku a už vůbec ti něříkám, založ si vlákno "co nosí VIP v americe". chlape, proc by mel byt PRista babise VIP? Je snad jeho pravnik/consigliere Sasa Bilek VIP? Nebo jeho fizioterapeut? Tohle je pokroucenej pohled Upraveno 28. března 2018 uživatelem Kid_A
shag Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jasne, ze nosil. Ale len na vyjazdy do terenu :-)
villain83 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) chlape, proc by mel byt PRista babise VIP? Je snad jeho pravnik/consigliere Sasa Bilek VIP? Nebo jeho fizioterapeut? Tohle je pokroucenej pohledA Kocka, kterymu si tady mohutne chvalil uces a familierne ho nazyval Hans, je VIP? Upraveno 28. března 2018 uživatelem villain83
Petr72 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Marek Hanč je proste profesionálny hasič VIP osoby tak trocha tej slávy asi naňho odfrklo
martar Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Tyhle diskuze mě vždycky hrozně bavěj. Dejte sem někdo rychle fotku Kočky, Mrázka nebo Káčka...
Kid_A Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Ano, Jenda Kocka je jistym zvracenym zpusobem VIP. Babisuv PRista ne. Upraveno 28. března 2018 uživatelem Kid_A
Kid_A Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) A jeste jedno VIPko pro Martara... Upraveno 28. března 2018 uživatelem Kid_A
martar Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Tak ale s hodinkama, ne hlavně mi neříkejte, že tahle osobnost nemá mezinárodní přesah.. (Podnikatel Radovan Krejčíř)
Ohm-Aztec Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ano, Jenda Kocka je jistym zvracenym zpusobem VIP. Babisuv PRista ne. Kide, to je dost subjektivní tvrzení... A myslím, že to vystihuje podstatu sporu. To, koho kdo považuje za VIP, je fakt poměrně subjektivní záležitost. Neříkám, že je to můj oblíbenec, ale důležitá osobnost to je (byť nejde tolik vidět, jako například Kočka), protože ovlivňuje poměrně zásadním způsobem důležité aspekty našich životů. Ať jsme za to rádi nebo ne, je to prostě VIP.
pebe Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 si říkám kde to je, a ono to je Krematorium ve Strašnicích
bandicoot Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Ten Rittig je brutální. edit: ale taky sem nepatří Upraveno 28. března 2018 uživatelem bandicoot
romulada Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) A jeste jedno VIPko pro Martara...Tak to je fakt nářez!!! Pytel mindráků v jednom prstenu :) Upraveno 28. března 2018 uživatelem romulada
quequeek Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 A jeste jedno VIPko pro Martara... Nic tak strašnýho jsem tady dlouho neviděl
Kid_A Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Kide, to je dost subjektivní tvrzení... A myslím, že to vystihuje podstatu sporu. To, koho kdo považuje za VIP, je fakt poměrně subjektivní záležitost. Neříkám, že je to můj oblíbenec, ale důležitá osobnost to je (byť nejde tolik vidět, jako například Kočka), protože ovlivňuje poměrně zásadním způsobem důležité aspekty našich životů. Ať jsme za to rádi nebo ne, je to prostě VIP. ale tak ja s tebou v podstate souhlasim:-) chtel sem trochu rozjet debatu, kdyz uz nam nefungujou ty zpravy:) A pevne doufam, ze vsem je jasny, ze ani kocku ani rittiga nijak neadoruju. Jsou to smutny pripady. Upraveno 28. března 2018 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se