Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když tu byl Faltýnek, vzápětí se objevil komentář: ,,Nedávejte sem, prosím, tyhle zmrdy"

Situace se opakuje.

Odesláno

iwc Portugieser Chrono, nebo Parnis

Myslím, že Parnis má na subcifroch malú sekundovku a rezervu náťahu, takže nemá chronotlačítka.

Odesláno (upraveno)

Jeden ze "spinavcu" z US Postal. Myslim, ze byl u vsech Armstrongovych zlutaku. Neuveritelnej zavodak a osobnost profipelotonu. George Hincapie a Hublot...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Tak s tím Novotným to máme už tři borce od country hudby s Heuerama. Paráda.

No jo, no. Když mi bylo asi osm, tak jsem se na Heuery chodil koukat do výlohy Klenotů. Stály přes tři tisíce, což byla tenkrát raketa. Eterny byly stejně drahý, jako Rolexy. :) Kolem pěti tisíc. :)

Odesláno

kolik tehdy stala skodovka?

To nevím, auta mě nebraly, hodinky už tenkrát jo :) Těsně před revolucí měli v Tuzexu v Rytířský Pateky Nautilus a stály tenkrát něco přes šedesát tisíc :)

Odesláno

Takže pateky stály jako skodovka, rolexky desetinu škodovky, heuery dvě průměrný mzdy nebo jednu mzdu horníka. Trochu se ty poměry změnily... Jednoznačně ve prospěch Rolexu.

Asi před sedmi lety někdo prodával na Aukru Longines Lindberg s původníma papírama i s průvodním dopisem z hodinářství, kde si je někdo za první republiky objednal. Cena v době nákupu za první republiky byla tuším kolem dvou tisíc Kč. Vydražily se za 360 000,- Držel jsem se skoro do konce, ale nějakej Polák to najednou vyhoupnul o stovku vejš a to už jsem vyměknul, chichi. :)

Odesláno

kolik tehdy stala skodovka?

myslim, ze fotrik kupoval 105ku v r. 1984 neco kolem 45tis., pak jednoho z prvnich Favoritu 136L co jezdil na super na jare 1989 za 84tis.

Odesláno

Takže pateky stály jako skodovka, rolexky desetinu škodovky, heuery dvě průměrný mzdy nebo jednu mzdu horníka. Trochu se ty poměry změnily... Jednoznačně ve prospěch Rolexu.

Kdyz tam ovsem misto "skodovka" dosadime "luxusni vuz" (coz bylo vzhledem k mesicnimu platu v podstate cele portfolio mototechny), tak to skoro sedi aj dneska, ne?

Odesláno (upraveno)

V osmdesátým osmým stály Rolády GMTéčka s pepsi lunetou v túzu v Rytířský 7.000,- bonů.To bylo celkem dost.Táta vzal 7.000,- bonů, přidal ještě 3 stovky a šel koupit kotoučák AKAI.

To mu tak drahý nepřišlo. Já ale tenkrát slintal nad těma Rolexkama.Ach jo.Už zas tohle vlákno plevelim.Sry.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno (upraveno)

V osmdesátým osmým stály Rolády GMTéčka s pepsi lunetou v túzu v Rytířský 7.000,- bonů.To bylo celkem dost.Táta vzal 7.000,- bonů, přidal ještě 3 stovky a šel koupit kotoučák AKAI.

To mu tak drahý nepřišlo. Já ale tenkrát slintal nad těma Rolexkama.Ach jo.Už zas tohle vlákno plevelim.Sry.

Vidis, jak dobre jsi mu radio, kdyby koupil ty Rolady, tak ty prachy dneska jeste ma a jako bonus 20 let noseni k tomu. 

Upraveno uživatelem Rodkopf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...