Honza.manta Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Na této stránce nepoznávám na fotce nikoho, kromě jednoho adepta na trest smrti! Zdvořilá otázka - koho tím myslíš?
wizard-ov Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Hele, Prokop zase nemá tak špatné písničky, ne?
Lou Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Když tu byl Faltýnek, vzápětí se objevil komentář: ,,Nedávejte sem, prosím, tyhle zmrdy"Situace se opakuje.
brumko Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 iwc Portugieser Chrono, nebo ParnisMyslím, že Parnis má na subcifroch malú sekundovku a rezervu náťahu, takže nemá chronotlačítka.
Ruiz.aw Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Co si spravit chuť skutečnou vipkou? Lou Reed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 (upraveno) Jeden ze "spinavcu" z US Postal. Myslim, ze byl u vsech Armstrongovych zlutaku. Neuveritelnej zavodak a osobnost profipelotonu. George Hincapie a Hublot... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března 2018 uživatelem Kid_A
romulada Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Tak s tím Novotným to máme už tři borce od country hudby s Heuerama. Paráda.No jo, no. Když mi bylo asi osm, tak jsem se na Heuery chodil koukat do výlohy Klenotů. Stály přes tři tisíce, což byla tenkrát raketa. Eterny byly stejně drahý, jako Rolexy. Kolem pěti tisíc.
saida Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Desatery rolády. Ta lepší co měla švihadla i vzadu.
romulada Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 kolik tehdy stala skodovka?To nevím, auta mě nebraly, hodinky už tenkrát jo Těsně před revolucí měli v Tuzexu v Rytířský Pateky Nautilus a stály tenkrát něco přes šedesát tisíc
bandicoot Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Takže pateky stály jako skodovka, rolexky desetinu škodovky, heuery dvě průměrný mzdy nebo jednu mzdu horníka. Trochu se ty poměry změnily... Jednoznačně ve prospěch Rolexu.
romulada Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Takže pateky stály jako skodovka, rolexky desetinu škodovky, heuery dvě průměrný mzdy nebo jednu mzdu horníka. Trochu se ty poměry změnily... Jednoznačně ve prospěch Rolexu.Asi před sedmi lety někdo prodával na Aukru Longines Lindberg s původníma papírama i s průvodním dopisem z hodinářství, kde si je někdo za první republiky objednal. Cena v době nákupu za první republiky byla tuším kolem dvou tisíc Kč. Vydražily se za 360 000,- Držel jsem se skoro do konce, ale nějakej Polák to najednou vyhoupnul o stovku vejš a to už jsem vyměknul, chichi.
VintageLover Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 To si pamatuju, i tu dřevěnou krabičku.
Robero79 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 kolik tehdy stala skodovka?myslim, ze fotrik kupoval 105ku v r. 1984 neco kolem 45tis., pak jednoho z prvnich Favoritu 136L co jezdil na super na jare 1989 za 84tis.
Rodkopf Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 To si pamatuju, i tu dřevěnou krabičku. Taky jsem u pocitace ani nedutal
financ Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 kolik tehdy stala skodovka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Takže pateky stály jako skodovka, rolexky desetinu škodovky, heuery dvě průměrný mzdy nebo jednu mzdu horníka. Trochu se ty poměry změnily... Jednoznačně ve prospěch Rolexu.Kdyz tam ovsem misto "skodovka" dosadime "luxusni vuz" (coz bylo vzhledem k mesicnimu platu v podstate cele portfolio mototechny), tak to skoro sedi aj dneska, ne?
leebauer Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 (upraveno) V osmdesátým osmým stály Rolády GMTéčka s pepsi lunetou v túzu v Rytířský 7.000,- bonů.To bylo celkem dost.Táta vzal 7.000,- bonů, přidal ještě 3 stovky a šel koupit kotoučák AKAI.To mu tak drahý nepřišlo. Já ale tenkrát slintal nad těma Rolexkama.Ach jo.Už zas tohle vlákno plevelim.Sry. Upraveno 17. března 2018 uživatelem leebauer
Rodkopf Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 (upraveno) V osmdesátým osmým stály Rolády GMTéčka s pepsi lunetou v túzu v Rytířský 7.000,- bonů.To bylo celkem dost.Táta vzal 7.000,- bonů, přidal ještě 3 stovky a šel koupit kotoučák AKAI.To mu tak drahý nepřišlo. Já ale tenkrát slintal nad těma Rolexkama.Ach jo.Už zas tohle vlákno plevelim.Sry. Vidis, jak dobre jsi mu radio, kdyby koupil ty Rolady, tak ty prachy dneska jeste ma a jako bonus 20 let noseni k tomu. Upraveno 17. března 2018 uživatelem Rodkopf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se