Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Miro_ napsal:
Prosim pozna nekdo tyhle hodinky? tady a tady

no mne to vizera jako bling bling cize Breitling.. a podla puzdra mozno nejaka rada pre potapacov..

ale taky clovek jako on, by asi nebral automatiky, nechcelo by sa mu o ne starat, takze to typujem na: aeromarine avenger seawolf a luneta nie je origo, asi bude osypana sklickami, co volaju brilianty..

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Miro_ napsal:
Prosim pozna nekdo tyhle hodinky? tady a tady

Ako to už bolo spomenute, Riťhnus nosi Breitlingy, ale nemyslim si, že by to boli quartzky, pretože na jednom videu je vidno, ako sa hybe sekundovka na devine, takže to bude Valjoux 7750 ;)

Odesláno
  xlaque napsal:
Ako to už bolo spomenute, Riťhnus nosi Breitlingy, ale nemyslim si, že by to boli quartzky, pretože na jednom videu je vidno, ako sa hybe sekundovka na devine, takže to bude Valjoux 7750 ;)

nesuvisi to moc s hodinkami ale je to funny a hodi sa to ku teme Riťhnus..

pozrite cast 3. Gangsta kchár + drajvin´ :_) je tam aj o hodinkach Mega Ó

Odesláno

Článek pěkný, ale věta "Zdárným příkladem jsou Rolex Daytona, které si oblíbil Paul Newman při natáčení snímku Winning (1969) nebo Steve McQueen v LeMans z roku 1971." mi nepřijde jako úplně správná a pro Tag Heuer lichotivá. Nebo se pletu?

Odesláno
  Jarett napsal:
jen škoda, že zrušili diskusi pod článkem, co asi bylo důvodem ? :boxing:

Myslíš? Tak to se koukni na diskusi po tímhle článkem :lol2: :lol2: :lol2: To je do vlákna Humor (nebo líp Blbej humor). Speciálně třeba tenhle post mluví asi za vše:

Mám úplně stejné Omegy jako Topol! :-P A stály mě jen tři kila u ťamanů a nikdo, ani ti profesně zapření a neznámí rádobyznalci nepoznají podle fotky jestli jsou pravý. A Rolexek jsou dnes plné bazoše, rozhodně ale za ně nikdy nikdo nedá 180 papírů... tak si dál vychvalujte svojí zabedněnost, pisálek s vámi pěkně mává a vnucuje vám svojí schýzu

To je fakt síla!!

Odesláno

Jak znova opakují seriál Profesionálové, nedá mi, abych zas a znova nekoukal, co mají mí oblíbenci na rukách. Nevim, ale líbí se mi to i podle jen krátkých švenků. A jestlipak padouši typu "Valerij Karpov, Abdul Budulínulláh a Yezdiff Kemal" a pod nosí na rukou Poljot nebo tak něco. Nebo Prim, Ruhla - z výcviku v NDR a ČSSR? :)

Odesláno
  Kalifx napsal:
Koukám, že Zounárek, aka naše "celebrita", bez svejch Navitimerů neudělá ani krok... :)

Znáš to, ne? "Když je miluješ, není co řešit" ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...