Onisan Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Nezdají se vám na těch černých IWC ty nožky humpolácké - jakoby z jiných hodinek?? Nezdají, naživo to vypadá nádherně, kamarád je má a je to elegance sama...
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Steel psal ze ty hodinky cele maji 42mm? Bohuzel, tenhle strojek je cista podpultovka a jeste ke vsemu draha zdroj http://www.rgmwatches.com/222.html - prumer je dokonce "pouhych" 41 No aspon ted vime, ze ty hamiltony by navzajem mohly byt zamenitelne (mozna az na ten 24h. model). Docela maste ceny tech RGM Doufam, ze se nam to podari zrealizovat za vyrazne nizsi cenu! Nepochybuju ale, ze pak budou mit ty hodinky vyrazne vyssi hodnotu!
steel Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 no chtelo by to poptat pouzdro u prima - 20 kusu ??
bery Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Zdravím pánové, docela rád bych se přidal 40 42 44 47 ---------------------------------------------- steel Dali Dali gandalf steel In odklizec In Onion bery a osobně bych preferoval spíše nějaký kalibr Omega
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Poslal jsem Primovi mail, se vsemi prozatimnimi detaily a zadosti o predbeznou kalkulaci na prvnich 20 kusu. Osobne si myslim, ze pokud se vejdeme do nejake rozumne ceny, tech 20 kusu zmizi jako para nad hrncem a budou se delat dalsi BTW, jestli chceme, aby se nam to "neprodrazilo", bude treba to udelat jako open edici! L.E. bez moznosti pouziti pouzdra a designu by uzavrela cestu dalsi vyrobe a tim padem rozpocitani ceny vyvoje a vyroby pouzdra. Takze maximalne bych ty hodinky cisloval, jak pujdou v rade za sebou, ale zadne konecne cislo. Taky asi bude nutne se shodnout na jednom designu ciferniku a rucek. Pripadne dalsi customizace na vlastni triko a naklady
Karlos Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Já mám tyhle funkční strojky: Longines (rok asi 1880, pův. pozlacený, průměr 39), Omega (30.léta, niklovaný, 34) a Silvana (30.léta, niklovaný, 39), ale jak jsem už psal, prostě to pořád nějak není ono. Pokud by je tedy někdo chtěl, dávám nabídku do sekce Prodám - tak ne, už jsou prodané.
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Sivana nevypada vubec spatne? Taky pekny kandidat na prestavbu do nerezu Akorat ze jich na ebay moc nekoupis
steel Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 o.k. klidne bych vychazel z tech minerva, i rucky se mi libi - jsem spis za to navrhnout jeden druh ciselniku a rucek v kombinaci stribreny ciselnik modrene rucky, cerne indexy, cerny cifernik a stribrne rucky a indexy
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Tieto hodinky boli povodne moje :-) Hehe..provokace? A co ze uz nejsou? Dobra nabidka?
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Jojo, to je krasa. Mezi nama, ja bych nepohrdnul ani nejakou novodobou skladackou. http://87.106.6.136/ebay/pics/3834/1.jpg Tie co si pridal do fora - skladacka - moje boli 100% original. Ja vim, ze to je skladacka, ale pekna!
steel Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 popshop je zde nekolikrat ukazoval - staci se podivat do starsich vlaken
gandalf Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Mám hodinky 48 mm - pohoda, je to otázka zvyku. Nosí se dobře, nepřekážejí na ruce.
steel Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 to popshop : proc se vseho zbavujes ? resp. nemas nahodou na prodej tudor submariner square hands s modrym otocnym krouzkem rok vyroby ranna 80 leta :-)
Dali Odesláno 1. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2006 2 popshop To se divím, že jsi ty černé IWC prodal, Kde bereš takové unikáty?
georg Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Sleduji tuto diskusi "za bukem", tohle jsem našel na eBay: http://cgi.ebay.de/Grosse-Handaufzug-Armba...1QQcmdZViewItem Pro inspiraci.
georg Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Pánové, jakým způsobem budete řešit pouzdro? Napadla mě taková věc. Na eBay.de jsem zadal AEROMATIC. Je to typická čínská produkce, ale objevují se tam hpdinky s rozměrem pouzdra 43 - 47 mm za ceny 50-80 euro. Co koupit tyto hodinky jen pro pouzdro a to dotatečně doupravit? S tím, že to pouzdro má sklo i dýnko. A pokud je ocelové, neviděl bych jako dramatický problém upravit vnitřní průměr či osazení.
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 to george.. To by asi nefungovalo. Pouzdro muze mit vnejsi rozmer velky, ale vnitrek nebude pripraveny na kapesni strojky. Ja jsem o necem podobnem uz uvazoval (v souvislosti z jinym projektem), ale vzdy jedine tak, ze se pouzije pouzdro urcene pro urcitou ETU aby se do nej zase dala ETA. Jinak to nevidim jako pouzitelny krok. Pouzdro bude orisek, pokud u PRIMu ztroskotame. Ja to ale vidim tak, ze jediny duvod proc by to mohlo krachnout je, ze nas nebude dost a bude to tak financne narocne, ze si vsichni koupime uz hotove prestavby Ale zatim nevesme certa na zed. Jsem na zacatku jednani a jeste nemame upresnene vsechny parametry. Ted pujdu Mr. Prokopovi upresnit (v ramci moznosti) predchozi mail a uvidime. Nechci na to velmi tlacit, ale asi bychom se meli definitivne dohodnout co ty strojky, protoze od toho se bude odvijet vsechno. Bude shoda co se tyce hamiltonu? Ja jsem ochoten vaznym zajemcum potrebne strojky koupit na ebay. Ale kdyz myslim vazni zajemci, pak takovi kteri se nezaleknou slozit zalohu Ja se pres vikend pokusim udelat zase nejaky design, at se pohneme i u ciferniku.
odklizec Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Trochu jsem s pomoci Mr. Prokopa sesumarizoval zname skutecnosti. Zkuste se k nim vyjadrit jak se vam to pozdava.. -------------------------------------------------------------------- Prumer pouzdra 43mm (cca) Prumer skla 39mm (cca) - sklo vic nebo min vypoukle ale ne cylindricke, pokud mozno mineral. Dynko s rovnym pruhledem (opet mineral) s prumerem skla 37-39mm Strojek repasovany (predbezne) Hamilton - dodaji zajemci Cifernik a rucky - design dodame, predbezne neco do stribrna s modryma ruckama? Vodotesnost 30M (50M pokud se to vyrazne neprojevi v cene) Roztec nozicek 20, uchyceni remenu - stezejky Korunka cibulovita
Gordok Odesláno 1. června 2006 Nahlásit Odesláno 1. června 2006 Vypadá to výborně Začíná mě svědit ruka Minimálně se těším, jaké hezké hodinky si uděláte.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se