Prokop Odesláno 25. května 2006 Nahlásit Odesláno 25. května 2006 První dva obrázky dokumentují historicky první hodinky PRIM z platiny. Druhé dva obrázky ukazují jak vypadají primky, když se předělají do zlata a dá se jim safírové cylindrické sklo.
odklizec Odesláno 25. května 2006 Nahlásit Odesláno 25. května 2006 Ty diplomaty vypadaji dabelsky. Cerna jim svedci!
dehyd Odesláno 25. května 2006 Nahlásit Odesláno 25. května 2006 Radši se ani neptám, co ta platinová sranda stojí...
X-Bob Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Jak hluboko musím kopat, než narazím na platinu?... Ty Diplomaty v platině je úplně jiný kafe!!!!Super!
Ondraj Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Ty diplomaty by vypadaly určitě pěkně i v nerezu a být tak ještě trochu větší....
šarik Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Nic nekopej. Vezmi z prasátka mizerných 359 litrů a jsou tvoje. :cool: A ta černá jim opravdu sluší.
Red Dwarf Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 NÁÁÁDHERA!!! Platina je halt platina! BTW: Jak jsou na tom váhově? Bylo by k dispozici srovnání gramáže platina X zlato?
X-Bob Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 To šarik Takže - koupim Prase. Vykrmim. A v něm pak budou ňáký litry, jó? Nebo prase dám Primovi a za to hodinky??? Nemám vzít prasata 2, jestli bys taky nechtěl pak ňáký ty "ďiplomaty""
JJ Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Ondraj - no já momentálně (s jistým překvapením) zjišťuji, že i menší hodinky se dají nosit ;-) Když vidím svoje PRIMky Cal 50 vedle Fortisů na stole, je to strašné, ale na ruce je to OK.
dehyd Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Ty diplomaty by vypadaly určitě pěkně i v nerezu a být tak ještě trochu větší.... 100% suhlas. PRIME ! Prosím ruku k dílu...
PEtrS Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 Ondraj - no já momentálně (s jistým překvapením) zjišťuji, že i menší hodinky se dají nosit ;-) Když vidím svoje PRIMky Cal 50 vedle Fortisů na stole, je to strašné, ale na ruce je to OK. Ja taky nosim Primky s cal. 50 docela dost casto - ta mimostredovka tu velikost vynahradi
cigi Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
31682 Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 No to jsem blázen! Já si chtěl nechat pozlatit Diplomat pořádnou vrstvou zlata, aby se hned nesetřela. Hodinář mi to rozmluvil, že je pitomost investovat do takových hodinek, které se dnes stejně nedají nosit. A tady si je frajer nechá udělat z platiny :) Pravda ovšem je, že na fotografii vypadají nááádherně. Bohužel, stejně se mu všichni budou posmívat, že nemá pravé Diplomat a nosí pochromovanou náhražku PRIM: ty automaty ve zlatém pouzdře jsou také překvapivě hezké. Mám je doma v původním, velice zachovalém, plaké pouzdře, ale jaksi jim schází elegance. Ciferník, strojek atd. jsou původní? Ručky jsou zlaté?
cigi Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 - nejsem si jist, není to originální tvar? - pakliže ano, proč nám to nedáte jako inspiraci pro l.e. ? Zase jsem zklamanej.... Já myslím, že ten tvar je stejný: BTW v mém případě byl řemen skoro dražší než hodinky, což se do budoucna, doufám, změní
31682 Odesláno 26. května 2006 Nahlásit Odesláno 26. května 2006 a šup s nima do nerezu Nerez by určitě snesly a varianta se světlým číselníkem po něm přímo volá, ale kolik lidí by mělo zájem? Pouzdro samotné je relativně jednoduché, neměl by tedy být problém jej vyrobit.
mechano Odesláno 27. května 2006 Nahlásit Odesláno 27. května 2006 Teda fuj , no ale když o tom tak přemýšlím tak mě napadá že takový pouzdro by zasloužilo vyrobit z nějakého kvalitního dřeva. ( eben ? pernambuko ?)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se