Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

První dva obrázky dokumentují historicky první hodinky PRIM z platiny.

Druhé dva obrázky ukazují jak vypadají primky, když se předělají do zlata a dá se jim safírové cylindrické sklo.

Odesláno

Jak hluboko musím kopat, než narazím na platinu?...:D

Ty Diplomaty v platině je úplně jiný kafe!!!!Super!

Odesláno

Ty diplomaty by vypadaly určitě pěkně i v nerezu a být tak ještě trochu větší....

Odesláno

NÁÁÁDHERA!!! Platina je halt platina!

BTW: Jak jsou na tom váhově? Bylo by k dispozici srovnání gramáže platina X zlato?

Odesláno

To šarik :D Takže - koupim Prase. Vykrmim. A v něm pak budou ňáký litry, jó? Nebo prase dám Primovi a za to hodinky??? :) Nemám vzít prasata 2, jestli bys taky nechtěl pak ňáký ty "ďiplomaty""

Odesláno

Ondraj - no já momentálně (s jistým překvapením) zjišťuji, že i menší hodinky se dají nosit ;-) Když vidím svoje PRIMky Cal 50 vedle Fortisů na stole, je to strašné, ale na ruce je to OK.

Odesláno
Ondraj - no já momentálně (s jistým překvapením) zjišťuji, že i menší hodinky se dají nosit ;-) Když vidím svoje PRIMky Cal 50 vedle Fortisů na stole, je to strašné, ale na ruce je to OK.

Ja taky nosim Primky s cal. 50 docela dost casto - ta mimostredovka tu velikost vynahradi ;)

Odesláno

No to jsem blázen! Já si chtěl nechat pozlatit Diplomat pořádnou vrstvou zlata, aby se hned nesetřela. Hodinář mi to rozmluvil, že je pitomost investovat do takových hodinek, které se dnes stejně nedají nosit. A tady si je frajer nechá udělat z platiny :):) Pravda ovšem je, že na fotografii vypadají nááádherně. Bohužel, stejně se mu všichni budou posmívat, že nemá pravé Diplomat a nosí pochromovanou náhražku :D

PRIM: ty automaty ve zlatém pouzdře jsou také překvapivě hezké. Mám je doma v původním, velice zachovalém, plaké pouzdře, ale jaksi jim schází elegance. Ciferník, strojek atd. jsou původní? Ručky jsou zlaté?

Návštěvník Kamil
Odesláno
- nejsem si jist, není to originální tvar? - pakliže ano, proč nám to nedáte jako inspiraci pro l.e. ? Zase jsem zklamanej....:)

Já myslím, že ten tvar je stejný:

PrimFiaIMG_123a.jpg

BTW v mém případě byl řemen skoro dražší než hodinky, což se do budoucna, doufám, změní :)

Odesláno
a šup s nima do nerezu

Nerez by určitě snesly a varianta se světlým číselníkem po něm přímo volá, ale kolik lidí by mělo zájem? Pouzdro samotné je relativně jednoduché, neměl by tedy být problém jej vyrobit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...