Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ešte mi to nikdy netieklo. Bez ohľadu na polohu.

To mě zajímá. Už mi odchází gear, tak že bych upgradoval. Já roky používám hlavu AspireX, která fakt neteče. A pokud tohle taky neteče, tak to schválně zkusím.

Odesláno

To mě zajímá. Už mi odchází gear, tak že bych upgradoval. Já roky používám hlavu AspireX, která fakt neteče. A pokud tohle taky neteče, tak to schválně zkusím.

Ono je to aj o tom, že používam hustejší liquid VG70 PG30. Hovorí sa, že tento pomer nie je moc vhodny do ego one ale mne to ide absolútne bez problémov či MTL 1ohm alebo DL 0,5ohm.

Odesláno

Ahoj.  žádam o radu. Asi pul roku roku používam Joytech eGo AIO, ale chtel bych neco s vetší kapacitou aku a větší náplní. Zatím mi to celkem obstojne nahrazuje cigara, a tak chci pokracovat. Nemam potrebu si s tim nejak bavit, prostě nabit, nalít liqid a čudit.. Diky

Odesláno

Ahoj.  žádam o radu. Asi pul roku roku používam Joytech eGo AIO, ale chtel bych neco s vetší kapacitou aku a větší náplní. Zatím mi to celkem obstojne nahrazuje cigara, a tak chci pokracovat. Nemam potrebu si s tim nejak bavit, prostě nabit, nalít liqid a čudit.. Diky

A ego one mega v2 by Ti nevyhovovalo?
Odesláno

A ego one mega v2 by Ti nevyhovovalo?

Rád bych mel pár tipů a zkušeností, než něco koupím. V krámu toho mají plný regaly a prd tomu rozumím. Každopádně dekuju za tip. Vypadá to dobře.

Odesláno

Ego one jsem začínal,pro začátek dobrý. Do kapsy paráda jinak doma mi to furt padalo ze stolu atd. takové nestabilní. Druhý kousek Aspire Zelos Nautilus 2 další vydařený kousek,malé do ruky na MTL jak dělané.

Třetí kousek Eleaf istick Pico 21700 mod + Aspire Nautilus 5ml tank(Hollowed), stejné hlavy jako Zelos. Větší baterie,tank,stabilita a výdrž. MTL kuřba.

Odesláno

Hardslimer cca po měsíci někdy i déle,ale už se mi povedlo po 14 dnech. Né mojí chybou,ta hlava byla nějak špatná.. Jinak spokojenost s hlavama od Aspire. (1.6 / 1.8 ohm) Bázi si míchám sám 50/50 + nikotin a příchut. Po několika pokusech s ochucenými  jedu jen tábák.

Odesláno

Diky.

Ja menim origo Aspire 1.8 ohm co dva mesice. A je to gut. Taky micham 50/50, kupuju z Fichemy. Vysledny nikotin 5mg/ml + prichute. Na MTL pro me idealni. Zkousel jsem zacit s 16 mg/ml ale malem jsem se z toho vyvratil. Radeji casteji potahnu 5 nez trikrat 16. :)

Odesláno (upraveno)

já tedy 4mg/ml,snažím se ubírat.

nikotin kupuješ kde? Co příchutě? Jak jsem psal ....tábák můžeš něco doporučit? Dal bych změnu.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Nikotin kupuju pres kolegu z prace. 50 mg/ml v 50 ml baleni za 250 Kc. Bere to ze zahranici. U nas je to na pikacu.

Tabakovky nekourim. Vyzkousel jsem to parkrat a cigaretu mi to ani v nejmensim nepripominalo. Takze jsem to zavrhl. Bud hulit klasicke retka anebo si zvyknout, ze uz to v hube nikdy neucitim. A pomaha mi to. Z prichuti mam rad Giant swing od The FUU. Opravdu dobre. Ale cely den se to neda. Je to moc vonave. Co vapuji denne jsou Draci slzy. Tak nejak jsem si na to zvykl. Ale nedej na reci. Mluvil jsem se spoustou vaperu a kazdy ti rekne neco jineho. :) Napriklad vodni meloun. Od trech lidi jsem slysel jaka je to dobrota. No a ja vykouril 5 ml a vylil jsem to. Ted jsem si koupil Banana cake od Dainty's. Namichal do toho jejich shakeru, nalil do eciga a pokuruji. Mnooo, ke kave vyborne. To jo. Ale zase na cely den to neni.

To jsem ti teda poradil, co?! :)

Odesláno

Za mne pokud jde o tabákovky, tak opravdu TOP:

Premium tobacco:

CHB (cohiba)

DD tobacco

Ry4

Mall Blend (aromatická káva)

Tobacco bastards 

No 13 Cohiba

Dominate flavours:

Tobacco Gold No 6 (tabák s medem)

teď momentálně budu o víkendu testovat namíchané:

KTS -příchutě clasic

Kammel

MB blend

Black honey tobacco (černý tabák s medem)

Odesláno

pravda,pravda dal jsem na zdejší kuřmeny a vzal Heisenberg,dezinfekce z hajzlu.....daroval jsem. Kde kupuješ? Třeba dám něco jiného,proč ne.

Pege a ty bereš kde?

Díky za tip

Odesláno

Prichute kupuji nahodile. Nemam zadny oblibeny obchod. Juknu na net a pokud ma nekdo dobrou cenu + za urcitou utratu postovne zdarma, tak jdu do toho.

Vetsinou si to propocitavam tak, aby po namichani baze s nikotinem a s prichuti me vysla konecna cena do 20 Kc za den. A denne vapuji cca 8 ml.

Takze cena vsehovsudy do 2,50 Kc za ml. :)

Odesláno

Tak to já řeším. Ono totiž ten vaping taky asi nebude to pravé ořechové. A když už si sypu do plic jiné sračky, tak ať je to alespoň levnější. Je fakt, že když porovnáš toto video:

s tímto videem:

https://www.youtube.com/watch?v=zFyUlBpy5gU

tak je to prašť jak uhoď.

Možná bych ty cigarety přirovnal k "rychlíku do stanice Konečná". A vaping jen k takovému "šouráku".  :lol2:

Nejlepší by bylo se na to vysrat úplně. Ale znáš to. Cigára je to samé co chlast. Tzn. nelze se vyléčit, ale pouze doživotně abstinovat.  :eek:

Tak přeji pohodový vaping.  :cheers:

Odesláno

pravda,pravda dal jsem na zdejší kuřmeny a vzal Heisenberg,dezinfekce z hajzlu.....daroval jsem. Kde kupuješ? Třeba dám něco jiného,proč ne.

Pege a ty bereš kde?

Díky za tip

Většinou Vaporism, eJuice, eliquidshop.eu, jinak zpočátku spoustu experimentů, nikdy to nebylo takové, jaké jsem čekal podle recenzí, teď již osvědčené značky. Co se  mi nepovedlo trefit, většinou posílám dále známým a kolegovi z práce. Témeř od počátku jedu 6mg 50/50, pouze MTL a 20.12. to bude rok, co jsem nevzal cigáro do huby.

Odesláno

Děkuju za tipy. Celkem se mi líbí one ego mega. Začal jsem se prokousavat tímto vláknem a mám hlavu jak pátrací balón.

Celkem mě láká, zkusit si namíchat vlastní liqid ..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...