Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

... Asi zkusim ten Telescope.

ten teleskop neni spatnej, ale ma jeden malej problem. je tam jedna trubka navic a dohromady to neco vazi pri

prumeru 26mm. muj soused ho ma z toho duvodu zaparkovanej v supliku naporad a ja ho taky nechtel od nej ani lacine koupit.

lepsi bys mel nejakej grip primo na 18350 baterku, hledej...

oni tyhle universalni zalezitosti maji vzdycky nejakou malou nevyhodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem šel včera Vladislavkou a jak to dopadlo... :D. Vivi a velká baterka. Bandaska, jak jí důvěrně říkám, je fakt vtipná, akorát tam vrazim asi drát s menším odporem, moc to nehulí.

Ještě jsou koupil na test náplň JoyTech VG (Ry4 či jak se to jmenuje). Hulí to strašně, ale chutná to taky strašně :(. Nemáte vyzkoušený jiný chutě od VG?

post-6759-093314400 1355514860.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

O zlataky tolik nejde, libi se mi Cube na 18350, ale vsude se mi zda vyprodanej. Nejakej tip na proverenej eshop co posila do Evropy nemate? Asi zkusim ten Telescope. Diky.

Tak pokud nejde o zlaťáky, mužů ti nabídnout GGTS (Golden Greek Telescopic Storm) a k němu jednu z mých Penelopek a Kick. Myslim, ze moc lepsiho hardwaru neexistuje. Nějak jsem to v listopadu prepiskl s nákupy a v podstatě jsem happy se třemi atiky (Spheroid, G-Bell, Penélope) a dvemi fajkami a jedním gripem. Našel jsem se v dymkach a jeden grip mi stačí. Když tak v SZ

Odkaz ke komentáři

KFL: Dalsi do klubu Joygrip + Vivi:-) Tohle je tak super kombinace, ze je mi az trapne kdyz to furt nekomu ve svem okoli doporucuju. Dokonce i ti, co si z e-cigar delaji prcu ze to nefunguje, lapaji po dechu kdyz to vyzkousi:-) Jestli mas celou sady, doporucuju hlavu 2,8ohm nepouzivat, osobne tak velky odpor nemam rad ani na mechanickem gripu bez elektroniky (ktera taky neco sezere). Takovej (o malinko vetsi) odpor pouzivaji kluci co huli dvouclanky (do serie, ne 3,7V ale 7,4V). Hlavu 2,4ohm jsem pouzival na Joy gripu jen v neskrcenem modu (ten zlutej). Pokud to bafas v modrem (regulovanem modu) urcite zkus hlavu 1,8ohm. To mi prijde optimalni kombinace v pomeru vykon x vydrz baterky. Jestli to bude malo hitovat, tak s touhle hlavou 1,8ohm ve zlutem modu uz se clovek zkraje i zakucka:-)

Jinak Joytech dela liquidy s prevahou VG (to neni prichut, to je glycerim). Tyto liquidy vic dymaji, ale chut obecne VG potlacuje. Kdyz zase zkusis Dekang, ten dela liquidy s prevahou PG (propylen). PG je nosic chuti a hitu, zas min kouri. Reseni je bud u VG liquidu pouzit prisadu - nevim jmeno - je to zvyraznovac chuti. Nebo dokapni par kapek samotne prichuti. Me chutove chutnali Liqua liquidy. Myslim, ze tam je PG a VG 50:50. Ted do svych michanic take drzim tento pomer. Chce to zkouset. Kazemu chutna neco jineho, tady ti nikdo 100% tip neda.

Organic: Tva kombinace je opravdu mazec. Top mazec. Skoda, ze jdu jinou cestou. Sice uz jsem to s nakupy ted v prosinci taky dost prehnal, ale...:-) Jestli chces, muzu to nabidnout na forech. Ale zvaz to, jestli nemas investici jinde, je to jako prodavat bozihodove Pateky:-) Zase je fakt, ze timto stylem by jsi ve vapingu proinvestoval nove hodinky:-)

Odkaz ke komentáři

KFL: Dalsi do klubu Joygrip + Vivi:-) Tohle je tak super kombinace, ze je mi az trapne kdyz to furt nekomu ve svem okoli doporucuju. Dokonce i ti, co si z e-cigar delaji prcu ze to nefunguje, lapaji po dechu kdyz to vyzkousi:-) Jestli mas celou sady, doporucuju hlavu 2,8ohm nepouzivat, osobne tak velky odpor nemam rad ani na mechanickem gripu bez elektroniky (ktera taky neco sezere). Takovej (o malinko vetsi) odpor pouzivaji kluci co huli dvouclanky (do serie, ne 3,7V ale 7,4V). Hlavu 2,4ohm jsem pouzival na Joy gripu jen v neskrcenem modu (ten zlutej). Pokud to bafas v modrem (regulovanem modu) urcite zkus hlavu 1,8ohm. To mi prijde optimalni kombinace v pomeru vykon x vydrz baterky. Jestli to bude malo hitovat, tak s touhle hlavou 1,8ohm ve zlutem modu uz se clovek zkraje i zakucka:-)

Jinak Joytech dela liquidy s prevahou VG (to neni prichut, to je glycerim). Tyto liquidy vic dymaji, ale chut obecne VG potlacuje. Kdyz zase zkusis Dekang, ten dela liquidy s prevahou PG (propylen). PG je nosic chuti a hitu, zas min kouri. Reseni je bud u VG liquidu pouzit prisadu - nevim jmeno - je to zvyraznovac chuti. Nebo dokapni par kapek samotne prichuti. Me chutove chutnali Liqua liquidy. Myslim, ze tam je PG a VG 50:50. Ted do svych michanic take drzim tento pomer. Chce to zkouset. Kazemu chutna neco jineho, tady ti nikdo 100% tip neda.

OK, dík za tip, mám tam default knoty, nevím, který to jsou. Zkusím to prohodit :).

Já normálně frčim náplně LIQUA, ty mě baví, ale vzal jsem VG jen kvůli tomu, že paní hlásila obří množství dýmu (což teda můžu potvrdit) a mě to zaujalo :). Akorát že liquid je hustej, olejovitej a protože chutná hrozně, tak nevím, jestli je to náplní nebo tím, že se mi tam zase někde připejká silikon a sm.dí to po plastu. Proto jsem se spíš ptal :).

EDIT:

Tak na Viva mám 1.8 knoty, a ano, v oranžovym módu to hulí výrazně víc, ale nechám to v modrým, v oranžovym se mi trochu motá šiška :).

A k VG - trochu jsem ho vylil a domíchal do něj LIQUA Citrus mix a výrazně lepší. Super!

Tak ještě jednou díky za tip, zafungoval :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

...Našel jsem se v dymkach a jeden grip mi stačí...

bud jen rad, ze jsi svuj set tak rychle nasel, nekdy to trva o hodne dele.

(dymky a fajfky... je taky moje parketa, protoze velice vkusne a zadny velky dlouhy valec pred usty.

uz se zase vidim, ze po dlouhe dobe >

musim nejakou peknou fajdu zase zbastlovat... jen co se k tomu trochu prinutim... :notworthy:)

Odkaz ke komentáři

KFL: Kdyz kouknes na tu zhavici hlavu (na vsechny) maji hodnotu odporu vyrazenou ve svem tele. Ber tyto hodnoty orientacne, ani peclivym motanim se mi nepovedla nikdy uplne stejna spirala, natoz cinska pasova vyrova. Ohm metr ti nemeri hodnoty +-0,3ohmu jine:-) Knotovy system neni v zasobovani spiralky tak ucinny. Cim hustejsi liquid tim hur vzlina po knotu. Reseni by bylo si ty hlavy premotat (laik to da do 15 minut) na jine knoty. Jen ti neporadim jestli je lepsi jeden napr. 2,5mm nebo ctyri 1mm. S knotama si nerozumim, ale nekdo ti poradi jak knotovat:-)

Skeleton: Je zajimave, ze na srazu temer vsici vaperi z naseho koutu kourili Virginii. Jak tabakove chute uz nesnesu, jejich michacky virginie byli fakt dobry. Bude to asi jedna z nejoblibenejsich tabakovych prichuti.

Odkaz ke komentáři

No nejsem zrovna v žebříčku Forbesu a díky stálým objednávkám nových věcí a rozšiřování sortimentu mám na kontě furt hodně malý čísla :), ale tohle je i dobrá investice - pochybuju, že cena padne pod cenu nákupní :)

Samozřejmě, že mám taky objednáno :guitar: :suicide_anim: :)

A na vědomost se dává, že Atmos Lab je v Praze (zatím jen míchací sekce), ale za to kompletní portfolio. Jen asi za chvilku nebude kompletní, neboť to mizí ze shopu rychlostí blesku. Ty báze a aromata jsou myslím opravdu luxusní a v poměru kvalita, chut i poměry míchání je to i velmi levné (aromata jsou podstatně koncentrovanější - stačí pár kapek na 10ml ) :)

Linkovat se sám nebudu, ale je to k nalezení v liquidových bázích a aromatech u mne na atty.cz

Odkaz ke komentáři

... a díky stálým objednávkám nových věcí a rozšiřování sortimentu mám na kontě furt hodně malý čísla :), ale tohle je i dobrá investice - ...

tak tohle me nejak neco dost pripomina z minulosti...

taky jsem porad neco lepsiho hledal, ale na trhu ke koupi nejak nenasel...

i kdyz plati to porekadlo: kdo hleda, ten najde... a myslis, ze je to dobra investice?

ja si jsem celkem jistej, ze za pul roku bude jeste neco lepsiho zase "k mani".

ale nekdy by to mohlo uz na necem docela dobrem skoncit, nebo?

Odkaz ke komentáři

elvine, už jsem psal vejš - všechno od Imea a GG se po vyprodání z jeho spřátelenejch e-shopů dá nakoupit jen bazarově a obykle skoro za dvojnásobek ceny. Nemám tedy obavu, že například grip od GG, Penelope nebo Ithaku budu za půl roku prodávat se ztrátou. A já je stejně neprodám - jsou to tak pěkné a tak dobré věci, že by mi bylo líto se jich zbavovat :)

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, že mám taky objednáno :guitar: :suicide_anim: :)

A na vědomost se dává, že Atmos Lab je v Praze (zatím jen míchací sekce), ale za to kompletní portfolio. Jen asi za chvilku nebude kompletní, neboť to mizí ze shopu rychlostí blesku. Ty báze a aromata jsou myslím opravdu luxusní a v poměru kvalita, chut i poměry míchání je to i velmi levné (aromata jsou podstatně koncentrovanější - stačí pár kapek na 10ml ) :)

Linkovat se sám nebudu, ale je to k nalezení v liquidových bázích a aromatech u mne na atty.cz

Gratuluji k Ithace, podle videa je to už docela "vyšší dívčí", co se týká sestavení, ale principy jsou stejné jako u Odysea a Penny. Vítám možnost vlastních driptipů.

První dým vidím tak na Velikonoce...

Atmos je pecka! Už objednávám :)

a myslis, ze je to dobra investice?

ja si jsem celkem jistej, ze za pul roku bude jeste neco lepsiho zase "k mani".

Tady nepochybuj. Jakýkoli atomizér od Imeothanasise si drží cenu, respektive se prodává z druhé ruky za dvojnásobek ceny a Ithaka je to nejsofistikovanější co Imeo zatím vymyslel.

A já je stejně neprodám - jsou to tak pěkné a tak dobré věci, že by mi bylo líto se jich zbavovat :)

Já jsem to s kumulací GG materiálu trošku přehnal, tak ti hodím SZ s nějakými věcičkami pro bazar (GGTS, Penelope, GGTS base, kick...) Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Skeleton sice nejsem, ale muzu ti to tez rict: tenhle grip se jmenuje cube mini (na 14500 baterku)

napr. zde a nejen: http://www.safercigs.co.uk/V2_CUBE__HEX_Mini/p705283_6459980.aspx

(lepsi objednat z Anglie protoze bez cla)

na nej nasroubovanej je nejspis Vivi Nova co ho skoro vsude ve shopech dneska dostanes.

Odkaz ke komentáři

Vlákno se jmenuje e-cigareta a co si o tom myslet....?

Tak přispěji.

Jsem od roku 2006 zapřísáhlý nekuřák a protože mi kouření vadí víc a víc...hlavně ten smrad z pusy a oblečení, tak jsem minulý měsíc jednomu svému zaměstnanci k výplatě přibalil elektronickou cigaretu. Takovej ten dvojpack...nic drahýho. Jenom aby si to vyzkoušel a nesm.děl mi, když něco řešíme do xichtu. Nenutil jsem jej, ale jsem šéf, tak ji začal používat. :smile_anim: Prý si vždycky ráno na cestě do práce v autě prdne jednu normální, balenou, na které je zvyklý, ale v pracovní době, obzvláště pokud něco řešíme a já musím za nimi na dílnu, nebo oni za mnou do kanclu, jede celý den, jak říká, "ÚeSBéčko". :smile_anim: Nesm.dí mu z pusy a nemusím po něm v tom mraze větrat. Kouřit asi nepřestane, ale prý nevěřil, že to bude tak fungovat. Normálně za směnu vykouřil tak 15 balených, teď si párkrát pufne z USB a je prý spokojen. Nechápu, jak může celý život hulit, když jeho manželka, se kterou jsou spolu již od puberty nikdy cígo v puse neměla a sm.dí jí to prý skoro stejně jako mě.... :smoke: :cigar: Jo láska hory přenáší...

Takže na otázku z názvu vlákna říkám....ano, myslím si o e-cigaretě jen to nejlepší!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...