jankoxxx Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 V 29. 7. 2012 v 13:27, 'quest987' napsal: tak to potom to chce silny tabak jinak zkousel jsem jak s knotem tak se schovanymi knoty tak i vatickovy a knot vyhrava.zhlediska xxxmizeru momentalne vyhrava asi Vision Clearomizer ego 2.0 a co se tyce baterky tak zavisi na tobe jak moc velkou obludnost chces sebou nosit ja som asi fakt stara skola a jedine co ma zaujima, ze chcem fajcit tak aby ma to nebolelo.. kadejake atimizery, vaty, spiraly a co ja viem co je pre mna spanielska dedina. ja potrebujem aby mi niekto nalinkoval co si mam kupit a hotovo mam sice len 29 rokov ale niektore veci uz fakt nemam energiu studovat
quest987 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 ja bych koupil totok: http://www.nadines.cz/nadines-cz/eshop/1-1-Elektronicke-cigarety/0/5/66-eGo-VISION-clearomizer-set-2x-1100-mAh
jirka404 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 V 29. 7. 2012 v 19:34, 'jankoxxx' napsal: ja som asi fakt stara skola a jedine co ma zaujima, ze chcem fajcit tak aby ma to nebolelo.. kadejake atimizery, vaty, spiraly a co ja viem co je pre mna spanielska dedina. ja potrebujem aby mi niekto nalinkoval co si mam kupit a hotovo mam sice len 29 rokov ale niektore veci uz fakt nemam energiu studovat Moje řeč . Já to tady taky studuji, ale ještě jsem se nic pořádného nedozvěděl . Nechci kupovat sady, ale něco co by se dalo levně poskládat na zkoušku, protože se mě nechce dávat 2000 kč za něco, co mě třeba nebude vyhovovat. Může sem někdo zkušený postnout, jaké díly si koupit aby to nebylo moc drahé aby mě potom nebylo líto to vyhodit?
quest987 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 tak kup baterku- 650mah mam tak na 1,5 koureni ...plus Vision Clearomizer ego 2.0 plus nabijecku a mas to.
panedge Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Ja taky,akorat sem si vzal prichut Lucky Strike a je to naky ovocny,musim zkusit neco jinyho,prej je dobrej Dunhill
organic Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 V 2. 8. 2012 v 7:45, 'panedge' napsal: Ja taky,akorat sem si vzal prichut Lucky Strike a je to naky ovocny,musim zkusit neco jinyho,prej je dobrej Dunhill Já mám pro začátek Dekang Desert (Camel) 18mg, ale až ho dočadím, koupím Liqua French Pipe 24mg. Pak poreferuju. Zatím jsem si neubalil cigárko. A vyčadil cca 4ml liquidu.
panedge Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Já si ráno dávám ke kafi normal cigáro a pak už se snažím nekouřit,každopádně e-cigaretu mám tejden a nehulil sem víc jak 5 cigaret denně,což je super oproti krabičce.
jankoxxx Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 V 2. 8. 2012 v 5:39, organic napsal: Tak už taky cumlám propisku a ako si teda spokojny? je to pre teba dobra nahrada?
organic Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 V 10. 8. 2012 v 10:54, jankoxxx napsal: a ako si teda spokojny? je to pre teba dobra nahrada?Tak tedy týdenní zkušenosti:- docela mi to začal chutnat, ze začátku mi vadil nasládlý dým- můžu hulit v autě, v posteli, na záchodě...- nesm.dí mi z toho ruce- náhrada to není, pořád si dám tak 3xdenně tabák, ale e-cígo můžu hulit i tehdy, kdy nemůžu tabák, třeba v kanclu Ale já nejsem dobrý vzorek, protože kouřím jen přes týden v práci, doma ne a o víkendech taky ne. Tak abych přes víkend nelezl absťákem po zdi, je to pro mě doplňek. U tabáčku zůstanu, tohle není cesta k tomu, jak přestat, myslím, že v mém případě právě naopak dostanu do těla víc nikotinu než dřív.
jankoxxx Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 V 10. 8. 2012 v 11:10, organic napsal: Tak tedy týdenní zkušenosti:- docela mi to začal chutnat, ze začátku mi vadil nasládlý dým- můžu hulit v autě, v posteli, na záchodě...- nesm.dí mi z toho ruce- náhrada to není, pořád si dám tak 3xdenně tabák, ale e-cígo můžu hulit i tehdy, kdy nemůžu tabák, třeba v kanclu Ale já nejsem dobrý vzorek, protože kouřím jen přes týden v práci, doma ne a o víkendech taky ne. Tak abych přes víkend nelezl absťákem po zdi, je to pro mě doplňek. U tabáčku zůstanu, tohle není cesta k tomu, jak přestat, myslím, že v mém případě právě naopak dostanu do těla víc nikotinu než dřív.ja teraz uz vyse 2 mesiace nefajcim ale som ritualista. planujem hulit len liquidy bez nikotinu ale stale sa neviem rozhodnut aku cigu kupit. uz som bol rozhodnuty pre ego t, ale ta pekna sada ktoru som si vyhliadol je uz fuc...
patriknapr Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 V 10. 8. 2012 v 13:41, jankoxxx napsal: ja teraz uz vyse 2 mesiace nefajcim ale som ritualista. planujem hulit len liquidy bez nikotinu ale stale sa neviem rozhodnut aku cigu kupit. uz som bol rozhodnuty pre ego t, ale ta pekna sada ktoru som si vyhliadol je uz fuc... My teď ve firmě začaly prodávat Valmont tak na ní mrkni. Vypadá to docela dobře, a kdyby jsi měl na něco dotaz tak klidně napiš. Vlastní stránky zatím nemáme.
cody Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 V 3. 7. 2012 v 21:54, quest987 napsal: Málem bych zapoměl jeden z nas kolegu chronomagoru provozuje e-shop s ecigaretama. Vedomosti ma na rozdavani. Jinak je mozne zajit i knemu do obchodu a poptat se a nakoupit za dobre ceny. nevim zda to sem můzu placnout , snad to nebude vadit. vice na www.atty.cz Zrovna jsem řešil zda absolovovat čekání na Willpro (český projekt obnovitelného atty), tak jsem na zkoušku koupil Vivi Tank. Vivi Nova se osvědčila, tak chci jít dál. Baterky gripy a míchání liqidu jsem tak tak zvládnul, takže zbývá naučit se motat vlastní spirálky:-) Jestli se nepletu, je to Tiktak? Čtu e-cigaretová fóra jen zběžně, uvítal bych uveřejnění (pokud souhlasí). Jestli tuším správně, pak je to jeden z nejzkušenějších vaperů u nás. Imho teď po cca půl roce jsem na 3-4ml/den. Nedám dopustit na den, kdy jsem cíga vyměnil za baterky:-))
lucid Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Omlouvám se za příspěvek trochu mimo. Určitě budu obviněn, že se nekuřák vměšuje mezi kuřáky, nicméně jsem kouřil přes 15 let v průměru 50 cigaret denně. Víceméně stejnou dobu jsem si nezapálil. Cigaretu jsem típnul ze dne na den, nikoli kvůli zdraví, ale pro to, že se mi nelíbilo jak mi média a nejrůznější odborníci v nich vsugerovávají, jak jsem závislý. A já nemám rád, když někdo ze mne dělá blbce. Kdyby mi ale tenkrát někdo nabídl e-cigaretu, poslal bych ho do háje. Člověk nekouřil kvůli nikotinu, ale pro to, že ten tabák spojený s kouřem, žhavým koncem cigarety, cvakáním zapalovače nebo škrtáním sirky má zkrátka něco do sebe. A když člověk cigaretu neměl, byl i větší prostor ke komunikaci. Nedokážu si moc představit, jak bych v hospodě loudíl, aby mi soused půjčil to své "éčko". Cigareta bez tabáku je podle mne jako sex bez ženský (či bez chlapa, každému jak je libo).
quest987 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 V 22. 8. 2012 v 22:04, cody napsal: Zrovna jsem řešil zda absolovovat čekání na Willpro (český projekt obnovitelného atty), tak jsem na zkoušku koupil Vivi Tank. Vivi Nova se osvědčila, tak chci jít dál. Baterky gripy a míchání liqidu jsem tak tak zvládnul, takže zbývá naučit se motat vlastní spirálky:-) Jestli se nepletu, je to Tiktak? Čtu e-cigaretová fóra jen zběžně, uvítal bych uveřejnění (pokud souhlasí). Jestli tuším správně, pak je to jeden z nejzkušenějších vaperů u nás. Imho teď po cca půl roce jsem na 3-4ml/den. Nedám dopustit na den, kdy jsem cíga vyměnil za baterky:-))pokud se nebude zlobit tak je on ....Hele pokud bych mel ty nervy se ucit motat spiralky do WillPro tak jednoznacne WillPro je super volba, kouril jsem z nej na zkousku a je to neco neskutecnyho. Vsechno v nem chutna jinak lepe.
jankoxxx Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 ok, fajcenie vola. chcel by som si poskladat cigaretu a potrebujem sa uistit ci robim dobre http://www.atty.cz/atty/eshop/4-1-Baterie-elektronickych-cigaret/16-2-Baterie-1100-mAh/5/60-Baterie-eGo-T-1100-mAh-cernahttp://www.atty.cz/atty/eshop/2-1-Atomizery/0/5/51-Atomizer-510-T-LRhttp://www.atty.cz/atty/eshop/6-1-Patrony-tanky-Drip-Tipy/0/5/29-Tankovy-zasobnik-pro-atomizer-eGo-T-sedyhttp://www.atty.cz/atty/eshop/10-1-Nabijecky-a-akumulatory/0/5/34-USB-sitova-nabijecka-eGo-510 bude toto spolu dobre fungovat a nechyba mi tam nieco?? dikes
Mari Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Řekl bych, že ten atomizér se nehodí k tomu zbytku. Baterku a zásobník máš typu eGo a atomizér 510, ještě k tomu LR, což prý pro začátečníka není moc vhodné. Takže bych vzal atomizér eGo-T.
jankoxxx Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 V 25. 8. 2012 v 23:05, Mari napsal: Řekl bych, že ten atomizér se nehodí k tomu zbytku. Baterku a zásobník máš typu eGo a atomizér 510, ještě k tomu LR, což prý pro začátečníka není moc vhodné. Takže bych vzal atomizér eGo-T.ja sa opieram o toto tvrdenie ze pasuje k baterii: Napětí baterie po plném nabití cca 4.1V, možnost použití i nízkoodporových (LR) atomizérů a kartomizérů do cca 1.4 Ohmy. Okrem toho je tam EGO-T sada ktora je dlhodobo nedostupna a pisu tam toto: Kuřákům zvyklým na silnější cigarety doporučujeme vyzkoušet i atomizéry eGo-T LR (s nízkoodporovou žhavící spirálkou), které mají dostatečně silný HIT (pocit silnějšího potahu do plic). Ako ja niesom chabravy, ale rad by som citil co taham Ja planujem fajcit len tekutiny bez nikotinu, takze otravy sa bat nemusim
vanuska Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Doporucoval bych ti spise clearomizer, je lepsi na obsluhu.Pokud chces nakupovat tady, tak treba: http://www.atty.cz/atty/eshop/3-1-Kartomizery-clearomizery/19-2-Clearomizery/5/333-Clearomizer-Vision-Ego-Clear-2-0-rozebiratelny-cerny Baterka a dobijecka jsou ok
jankoxxx Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 V 26. 8. 2012 v 9:50, vanuska napsal: Doporucoval bych ti spise clearomizer, je lepsi na obsluhu.Pokud chces nakupovat tady, tak treba: http://www.atty.cz/atty/eshop/3-1-Kartomizery-clearomizery/19-2-Clearomizery/5/333-Clearomizer-Vision-Ego-Clear-2-0-rozebiratelny-cerny Baterka a dobijecka jsou ok a v com je lepsi?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se