jab63 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Konečně snad vymýtíme to zlo. Plně stojím za rozhodnutím strany a vlády.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Hernajs, mám Cubis Pro a poslední dobou mně to prská. Když to pustím, tak to vytváří podobný efekty, jako když vybouch raketoplán Challenger. Dá se nějak obecně říct, proč to prská? Díky.
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Přechlastaný. A dělá to soustavně a nebo když ho necháš stát třeba přes noc? Nebo po naplnění? Hlava nová a nebo starší? U Cubisu mi to začala dělat hlava třeba po 14ti dnech. Stačilo jí trošku přitáhnout a dobrý. Nebo po naplnění otočit vzhůru nohama a vytřepnout to co se natáhlo do hlavy a dělalo bordel. Hlavy používám ty se spodním přívodem (0,6 nebo 1,0)
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Přechlastaný. A dělá to soustavně a nebo když ho necháš stát třeba přes noc? Nebo po naplnění? Hlava nová a nebo starší? U Cubisu mi to začala dělat hlava třeba po 14ti dnech. Stačilo jí trošku přitáhnout a dobrý. Nebo po naplnění otočit vzhůru nohama a vytřepnout to co se natáhlo do hlavy a dělalo bordel. Hlavy používám ty se spodním přívodem (0,6 nebo 1,0)Hele spíš soustavně. Něco dělám evidentně blbě protože sem koupil novej celej ten Cubis a stejně to dělá. Co to je ta hlava? Ten atomizér? Jestli já tam nedávám moc toho fluida, jak píšou, že se tam má kápnout...
Dokusan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Hernajs, mám Cubis Pro a poslední dobou mně to prská. Když to pustím, tak to vytváří podobný efekty, jako když vybouch raketoplán Challenger. Dá se nějak obecně říct, proč to prská? Díky. Měl jsem stejnej problém, proto CubisPro leží v šuplíku. Původní Cubis byl mnohem lepší. Teď používám Mesmer od UD a maximální spokojenost.
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Hlava ten ten malej váleček co se šroubuje dovnitř a dělá tu páru.Mě se u Cubisu i Cubisu Pro osvědčilo všechno utahovat na fest (teda kromě našroubování na grip). Když odebereš náústek a podíváš se dovnitř...vidíš dole plech a nebo nalitý liquid? Měl by být vidět plech. Zkusím vyfotit a poslat. Mini Pro mám tady na druhém gripu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Měl jsem stejnej problém, proto CubisPro leží v šuplíku. Původní Cubis byl mnohem lepší. Teď používám Mesmer od UD a maximální spokojenost.No tos mně udělal radost.
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Vnitřek Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Hele vidím tam takovou mřížku, mám tam hlavu nějakou 0.5Ohm. Tak já tam strčím kousek papírku a tím to vysuším.....?
biknik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Ty hlavy LVC Clapton jsou na Cubis v pohodě. Sám ho používám, nosím stále jako záložní. Není to otázka atomizeru, ale použitých hlav. Pravdou je, že všechny nefungují optimálně. Zkus ty mnou doporučované. Prskání je přechlastání. Samo, pokud je hlava nic moc, nepomůže nic, ale to přezásobení se dá eliminovat rychlým plněním. To platí všeobecně - moc dlouho do toho nečučet, protože jak se otevře atík, ztratí se podtlak a začíná pomalé prolínání. Pokud už to prská, stačí chvíli vapovat s cígem v horizontální poloze,pak je to po chvíli ok.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Ok, to s tím přechlastáním asi sedí. Mám teď lehkej zápal plic, každej šluk je utrpení ale nevzdám to. Ale je to teda věda, to vám řeknu. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Zmizík
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Aha. Ty máš hlavu 0.5. Tak ta je na hluboké potahy do plic. A jestli ti to prská i přes tu mřížku tak to musíš mít přechlastané fest. Náhodou nějakou jinou (0,6 1,0 nebo jak psal biknik Clapton LVC) u sebe nemáš? Tyhle jsou dělané na normální potahování a vzduch proudí skrz hlavu a ne jenom nad ní.Bojím se, že kapesník na vysušení nepomůže. Musel by ses dostat pod tu mřížku. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Sifon
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Nemám, nemám, mám doma jen ještě dvě 0.5. Mně to do plic asi vyhovuje, večer tam zkusím novou a budu dávat bacha, abych ji nějak nepřechlastal - já jsem do týdle toho na začátku nakapal asi hodně... Tím jsem ji definitivně zkurvil? Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Zmizík
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Poslední pokus. Odšroubuj Cubis z gripu, vezmi ho, jdi k vaně, podrž ho vzhůru nohama a párkrát s ním máchni. Měl bys tím z hlavy odcáknout co je tam navíc. Všechno dotáhni, nasaď zpátky na grip a zkus to. A ještě možná vytři po odcáknutí náústek a ten komín k hlavě.A uchlastáním hlavu nezrušíš. To je horší, když ji nezakápneš a zažhavíš - spálíš vatu a pak je v háji. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Sifon
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Poslední pokus. Odšroubuj Cubis z gripu, vezmi ho, jdi k vaně, podrž ho vzhůru nohama a párkrát s ním máchni. Měl bys tím z hlavy odcáknout co je tam navíc. Všechno dotáhni, nasaď zpátky na grip a zkus to. A ještě možná vytři po odcáknutí náústek a ten komín k hlavě.A uchlastáním hlavu nezrušíš. To je horší, když ji nezakápneš a zažhavíš - spálíš vatu a pak je v háji.Jo, je to cajk. Uvidím v průběhu dne, jestli to zas začne nebo co. Díky moc!
lub Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 tohle peklování s kubisem mě dovedlo k DIY. mezitím mi z ebay přišly náhradní hlavy, mám ten atík jako záložní, ale vlastně ho nepoužívám. to přechlastávání, bublání a prskání mě fakt nebavilo. vlastní motání spirálky, uložení vatičky a tak - to je geniální večerní relax, něco jako šťourání se v hodinkách
biknik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Musím znovu opakovat, že ta negativa jsou záležitostí určitých typů hlav. Konstrukce atomizeru je moc dobře vymyšlena. To je samo problém, že ne všechny hlavy fungují optimálně, ale při volbě těch funkčnějších typů a základní znalosti používání je Cubis i Cubis Pro, k běžnému vapingu stylem ústa-plíce, bezproblémové chutné hulidlo. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem biknik
Majk1 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Taky jsem s Cubisem Pro bojoval, stejně tak kolega a oba jsme to vzdali (zkoušeli jsme snad všechny hlavy co byly k dostání), ale klidně jsme mohli dělat něco špatně. Nakonec jsme oba skončili u OBS Crius RTA. Ten maká výborně a jednou za 14 dní umotat 2 spirálky není nic složitýho. Kolega ho jede už přes půl roku v kuse, já se zase na čas vrátil k smradlavkám a teď už zase pokusuju - zkouším Kayfun mini V3 a zatím vypadá, že pro mě, jako vášnivýho kuřáka je to ideál (asi mi víc sedí klasický styl pusa/plíce). Uvidíme, jak dlouho mi to zase vydrží Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Majk1
biknik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Samozřejmě, umotat si vlastní spirálku dle osobních potřeb je mnohem lepší než být závislý na továrních hotových hlavách. Jak se podaří ten typ, várka a i zde je třeba mít základní návyky, chápání a i třeba správnou techniku potahu. To je prostě jedna z mála nevýhod vapingu, že to asi nikdy nebude jako pyro (klasika) - zapálit, zahodit a nic nevědět. U vapingu to chce nějaký základ, trochu vlastního přičinění, používání hlavy a aspoň trochu si něco přečíst. Ještě lepší varianta je zkušenější kolega a osobní porada, bývá to i tak, že zkušenější se postará začínajícím o údržbu vercajku, poradí. Pak jsou tu i různé weby, kde se dají měnit zkušenosti, jako i třeba toto vlákno. Nicméně, jsem trochu odbočil.. Mnoho vaperům se nechce z různých důvodů do sestavování vlastních DIY (i když škoda a dnes už je to po chvíli brnkačka) a je dobré i jim poskytnout nějakou podporu s tím jejich zařízením, řešit ty problémy, poradit s výběrem. Ne vše funguje optimálně a je dobré zvolit vhodně i když řešení vždy existuje, ale proč si to hned komplikovat. Další věcí je, že často se až sekundárně řeší problémy s nějakým křápem, než by se ten člověk zajímal předem, poptal, něco si přečetl. Až když se pořídí a je problém tak se budím.. Nicméně Cubis a ty novější hlavy LVC Clapton (pominu-li, že může být vadný kus) díky širším kanálkům pro vstup liquidu a možnosti regulace jeho přístupu plus celkové lepší odladěnosti, jedou jedna báseň a i chuťově slušné. Záporem je, že nejdou využít pro TC. Tam jde využít BF SS316 0,6 ohm, která je také slušná, ale na LVC celkovými vlastnosti nemá. Hodně slušnej funkčně i chuťově je určitě pro začínající, kteří nechtějí sami sestavovat již zmiňovaný Aspire Nautilus-X. Na přímé tahání do plic pak určitě atomizery od Smoku s vyhlášenými továrními hlavami řady TFV. Od SvoëMesto jsem měl Mini V3 i Kayfun 5. Velmi slušné, jednoduše funkční, výborná obsluha, sestavení, chuť.. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem biknik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se