Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

já u toho vidím jeden zásadní neduh a to je nabíjení zespodu .... když si chci pokuřovat u počítače a zároveň přes USB dobíjet, tak by se to muselo pokládat na bok (manipulace jak noha)

takle to jenom popadnu a hulím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já u toho vidím jeden zásadní neduh a to je nabíjení zespodu .... když si chci pokuřovat u počítače a zároveň přes USB dobíjet, tak by se to muselo pokládat na bok (manipulace jak noha)

takle to jenom popadnu a hulím

Někomu to nabíjení zespodu vadit může, mě ne. Málokdy se stane, že by se 5 000 mAh vybila v nějakou nevhodnou dobu, takže nabíjím výhradně přes noc . Ta kapacita je vynikající.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

kapacita 5000 vestavěné baterie je skutečně vynikající .... za 13stovek si koupíš každý dva roky novej grip, protože baterka bude ať chceš nebo nechceš v hajzlu ... já si koupím za tři kila jenom baterku a můžu pohodlně hulit u počítače se svým starým omšelým gripem :D

Odkaz ke komentáři

Věc názoru. V něčem máš pravdu, ale já zas nerad nosím odrbaný grip, maj jich doma v šuplíku několik. Navíc pro mě osobně jsou vyměnitelné baterie prokletím. Navíc ta 5000 mAh baterie vydrží rozhodně déle než dva roky. Po dvou letech jsem měnil iStick s 2000mAh baterií, která ještě nebyla KO.

A jen na okraj, iPower mě přišel z lety provereneho shopu na 31$

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Tohle je fakt věc úhlu pohledu, názoru a nic není jednobarevné. Každopádně je třeba brát v potaz, že ty technologie ve vapingu jdou tak rychle dopředu, že téměř jakýkoli běžnější Mód je po dvou letech používání bezhodnotná plečka. Bez ohledu na způsob využití článku a většina vaperů po určité době už volí nový kus, novější model. Koukal bych spíš na individuální požadavky praktičnosti atd. než konkrétně na případnou životnost článku.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři

tak v tomhle opravdu nejedu ;-) to ten blb vlozil do jakoze citace meho prispevku svoje moudro 

kurna, aby si tady jeste clovek hlidal, co se kolem deje, aby nebyl za blbce :-D

Tak pokud to je od beemana cílená reklama, pak  :sick01:

1691955.jpg?4556

Upraveno uživatelem beeman
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tohle je fakt věc úhlu pohledu, názoru a nic není jednobarevné. Každopádně je třeba brát v potaz, že ty technologie ve vapingu jdou tak rychle dopředu, že téměř jakýkoli běžnější Mód je po dvou letech používání bezhodnotná plečka. Bez ohledu na způsob využití článku a většina vaperů po určité době už volí nový kus, novější model. Koukal bych spíš na individuální požadavky praktičnosti atd. než konkrétně na případnou životnost článku.

já to mám trochu jinak .... věci který fungujou nevyhazuju a konkrétně u tohohle segmentu ani nevidím důvod

po 30 letech hulení tabáku jsem přešel na tuhle náhražku, protože se toho prostě neumím zbavit a co si budeme povídat v době největší slávy jsem kouřil 50 denně .... nevím kolik dnes stojí cigarety ale řekněme že bych prohulil 200 korun denně (to je lýzing na malý BMW) .... s tímhle vehiklem prohulím 200 za tejden a pokud bych měl každýho půl roku dělat upgrade když číňan vyleze s rádoby něčím lepším, tak se můžu opět vrátit k cigaretám 

co se týká zdraví tak si myslím, že to je obdobná sračka jako tabák umotanej v papíru akorát to nesmrdí a není z toho bordel, ale to už je zas jiná pohádka

Odkaz ke komentáři

Možná jsem to trochu špatně napsal, ale rozumím. Ono se nedá jednoznačně říci, že životnost těch běžnějších relativně levných zařízení, konektorů, jejich připojení na desku, mikrospínačů s mnoha stisky za den... je vyšší než životnost článku. Nedá se to říci jednoznačně ani naopak. Z tohohle hlediska se prostě nedá těm vestavěným či výměnným článkům přikládat nějaký větší význam. Spíš jde většinou o to, jak to komu prakticky vyhovuje. Mít a nemít "v kapse" náhradní článek, dobíjet externě či v Módu atd. V tom si spíš vaper hledá to své. A pevné Li-Pol taky mají oproti výměnným Li-Ion větší energetickou hustotu. Ale většina pokročilých vaperů prefereruje několik Módů na výměnné 18650 články, těch k tomu několik a externí nabíječku. Přes tu je nabíjení nejšetrnější k článkům i Módu. A nabije se několik naráz. Nicméně každému, co vyhovuje, jen si nemyslím, že Mód s vestavěným článkem je skrz životnost špatnou volbou.

Odkaz ke komentáři

tak díky bikniku = vyřešeno, už je na stole :), příjemně překvapila i ta velikost.

jinak mít doma i jiné zařízení na tyhle články vč. nabíječky, tak asi taky vyberu vyndavací, ale takhle je pro mě schůdnější zabudovaná baterka. po zkušenostech s životností tědlech moderních krámů na elektriku se obávám, že stejně dřív odejde elektronika než baterie.

post-5667-0-09922900-1492514277_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vždycky, když vidím přihlouplou hlášku či přihlouplý dotaz a následně odkaz na Gallag..., web se stejně přihlouplými mimozními články, tak zbystřím. A vždy je to ono. To je WP forum, Profi, eCF, SEC a to nekoukám jinam třeba na FB. Zadělaný spamem od jednoho a toho samého člověka - jeho/ní. Přesně ve stylu jako v předchozím příspěvku, pokud se rozklikne profil. Ty spamy s odkazy mě ovšem neštvou tak, jako ty záměrný dotazy, na které nezasvěcení odpovídají a pisatel je v podstatě tahá za fusekli jen pro to, aby mohl spamovat ten svůj sračkoidní web a s tím spjaté. Takže tak už mám na Gallaspamera trochu alergii, ještě když i tady...

Odkaz ke komentáři

já to mám trochu jinak .... věci který fungujou nevyhazuju a konkrétně u tohohle segmentu ani nevidím důvod

...........a pokud bych měl každýho půl roku dělat upgrade když číňan vyleze s rádoby něčím lepším, tak se můžu opět vrátit k cigaretám 

+1 Lepšie sa to napísať nedá.

Vapujem preto aby som ušetril, no ni?

Odkaz ke komentáři

Sifone, Petře ten Smok AL85 vypadá hodně dobře. Koncept trochu jako Pico, boční vymakaný tlačítko, velikost a tak celkově. I na té Tvé fotce to jde pěkně dohromady. Bohužel Smok neumí nebo nechce umět u většiny Módů kvalitně funkční TC-SS, což se potvrdilo i u tohoto kousku. Tenhle režim využívám na vatu výhradně tak pro mě i trochu škoda protože jinak.. No bral bych ho.

U Joyetech a dalších z jeho divize je ta funkčnost (z těch běžných levnějších čínských) teplotních režimů prostě top a jako bonus pro pokročilejší je tu možnost výborného alternativního firmware ArcticFox.

Tím Ti ho vůbec nehaním, naopak. Líbí se mi dost, ale bez pořádného TC....škoda. Ať Ti slouží!

Jinak jak jsme se onehdá "bavili" o Orion V3. Tak zkoušel jsem různě ladit ten ofuk trubičkou. Měl jsem to už docela vychytané, co se týče odladěnosti ofuku, ale stále mi to přišlo takové nepřirozené na potah. Nechával jsem vrtat kapuci na Steamboy tak jsem přihodil i tuto z Orion-u a nechal navrtat klasiku hulváta 1,2 mm a původní vstup pro vzduch ucpal ruličkou meshe. Super, pro mě o dost lepší. Pak jsem ještě protáhl otvor pro mesh z 2,5 mm na 3 mm. Pro lepší zásobování, přecijen dno kotelny je vysoké a původní otvor pro mesh poměrně malý. Sice jsem už škrtl sloupek, ale to neva.. Super, teď jsem s ním moc spokojen a stále ho využívám... ;)

Fotka. Ale ještě předtím než jsem zvětšil otvor pro mesh a přemotal na necelých pět otáček Kanthalu 0,30 mm.

Orion1.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...