villain83 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Hm hm, to zni dobre. A kdyz to vobjednam na ebay, jsou u toho nejaky naplne uz nebo jak to je? Dik.Hlavně si to nekupuj, dáš si pět piv, zapalis si to a chytne ti to u huby.
biknik Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Pořídil jsem Ehpro Mod 101. Tento je už novější kratší (112 mm na článek 18650) verze. Povedená nerez konstrukce, TC-SS jede perfektně, ovládání intuitivní. Vůbec nelituji, že mám objednaný ještě jeden. Cenově přívětivá, slušná funkční TC-SS trubka už trhu dlouho chyběla. Upraveno 12. června 2017 uživatelem biknik
biknik Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Je to Čína. Ehpro. www.szehpro.comNicméně v této cenové kategorii je to dost povedená trubka, pokud jí to funkčně i dlouho vydrží. Inspirace je zřejmá nejen v provedení těla, ale i v názvech a ovládání některých funkcí. Oproti Dicodes je ve funkcích ořezaná o volbu TCR a další pokročilé funkce, ale funkčnost v TC s 316L je velmi slušná. Hmatník má mírně vůli a u displeje bych přivítal mírně vyšší jas, který nelze volit a jinak fajn, není co řešit. Upraveno 13. června 2017 uživatelem biknik
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Tak mně včera přišel ten IQOS a teda nevím, co si o tom myslet. Za Á mně to vůbec nechutná a za Bé je s tím teda dost jebačka - nosit u sebe dvě krabičky, jednu s tím vehementem a jednu s náplněma, plus to všechno nějak furt vobstarávat, včetně odpadu z toho. Oproti e-cigaretám si myslím, že jde o výstřik do tmy.
villain83 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Sem ti říkal, at si to nekupujes.
Pege1012 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Mám dotaz zítra letíme na Djerbu a budu sebou brát oba dva gripy a tak mne napadlo jak je to s kontrolou na letišti? Ty moje svině velké maji průměr 3 cm jsou kovové a tak mne napadlo jestli to v Tunisu na letišti nebudou považovat za bombu.Takže dát to do kufru nebo si to můžu vzít do palubního zavazadla?Díky za reakce
Sifon Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Vozím malý grip (Tesla Stealth40) jako "palubní" se Spheroidem - nevadí mu změna tlaku a neproteče. Větší grip, liquidy a náhradní atty mám v kufru dole a baterky v příručáku v krabičce. Minulý týden jsem byl ve Francii jenom kabinovým kufrem a taky v pohodě. Zatím nikde po světě nebyl problém. Upraveno 22. června 2017 uživatelem Sifon
Pege1012 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Až přijdu domů vyfotím jak to vypadá prostě jako dvě bomby tak aby nevolali pyrotechniky k zásahu
villain83 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Až přijdu domů vyfotím jak to vypadá prostě jako dvě bomby tak aby nevolali pyrotechniky k zásahuTo by te rovnou sundali, neboj.
decebal Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Tak mně včera přišel ten IQOS a teda nevím, co si o tom myslet. Za Á mně to vůbec nechutná a za Bé je s tím teda dost jebačka - nosit u sebe dvě krabičky, jednu s tím vehementem a jednu s náplněma, plus to všechno nějak furt vobstarávat, včetně odpadu z toho. Oproti e-cigaretám si myslím, že jde o výstřik do tmy.Pokud ti to nechutná, tak s tím asi těžko něco dělat, mně to chutná, a asi pěti lidem okolo, co to mají, taky, ale chápu, že to je silně subjektivní vjem. Co se nošení týče, mě to díky designu nijak nebtěžuje, protože to v kapse pěkně sedí a ty pidicigárka ani nevnímám. A jaké obstarávání máš na mysli? Že to po dokouření strčíš zpět do pouzdra a ono se to tam nabije? Ale proti gustu,žádný dišputát, za mě rozhodně lepší než e-cigáro. Samozřejmě, měl jsem oproti tobě výhodu, že jsem si to mohl předem ochutnat a osahat., takže jsem věděl do čeho jdu. A furt to má proti ecigárum pro mě obrovskou výhodu, že nesaju z nějakého plastového nebo kovového náustku ale mám v hubě filtr, což mi dělá tu iluzi cigára, kterou u piva, bohužel, potřebuju. Ale aspoň jsi to zkusil:-).
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Pokud ti to nechutná, tak s tím asi těžko něco dělat, mně to chutná, a asi pěti lidem okolo, co to mají, taky, ale chápu, že to je silně subjektivní vjem. Co se nošení týče, mě to díky designu nijak nebtěžuje, protože to v kapse pěkně sedí a ty pidicigárka ani nevnímám. A jaké obstarávání máš na mysli? Že to po dokouření strčíš zpět do pouzdra a ono se to tam nabije? Ale proti gustu,žádný dišputát, za mě rozhodně lepší než e-cigáro. Samozřejmě, měl jsem oproti tobě výhodu, že jsem si to mohl předem ochutnat a osahat., takže jsem věděl do čeho jdu. A furt to má proti ecigárum pro mě obrovskou výhodu, že nesaju z nějakého plastového nebo kovového náustku ale mám v hubě filtr, což mi dělá tu iluzi cigára, kterou u piva, bohužel, potřebuju. Ale aspoň jsi to zkusil:-).Premejslim vo tom a pro me je to jako kdyz si novopecenej vegan dela moravskyho vrabce z hlivy ustricne.
decebal Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 :-))), furt je tam,narozdíl od ecigár, tabák. Spíš je to takové polotučné mléko.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Hele nevim, mozna by bylo zajimavy vedet, kolik je v ty aluminiovy trubicce procent tabaku a kolik nejakejch nabarvenejch sracek. Rozhodne to stejne ani podobne jako tabak nechutna - to si fakt radsi zapukam staryho dobryho Heisenberga nebo jinyho chemickyho mstitele. A navic si pripadam jak nejakej geek.
decebal Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Hele nevim, mozna by bylo zajimavy vedet, kolik je v ty aluminiovy trubicce procent tabaku a kolik nejakejch nabarvenejch sracek. Rozhodne to stejne ani podobne jako tabak nechutna - to si fakt radsi zapukam staryho dobryho Heisenberga nebo jinyho chemickyho mstitele. A navic si pripadam jak nejakej geek.Ty jsi geek! V jaký aluminiový trubičce???
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Ty jsi geek! V jaký aluminiový trubičce???Dik. Hele mel sem pocit, ze to je takovy zevnitr pokoveny, ten vatan s tim radobytabakem.
decebal Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Dik. Hele mel sem pocit, ze to je takovy zevnitr pokoveny, ten vatan s tim radobytabakem.Začínám mít pochyby, co to vlastně kouříš:-). Tady je o složení dost napsáno, je třeba se tím trošku proklikat https://www.pmi.com/our-business/about-us/products/making-heated-tobacco-productsedit: oprava linku Upraveno 22. června 2017 uživatelem decebal
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Začínám mít pochyby, co to vlastně kouříš:-). Tady je o složení dost napsáno, je třeba se tím trošku proklikat https://www.pmi.com/our-business/about-us/products/making-heated-tobacco-productsedit: oprava linkuZejtra ti to vyfotim.
decebal Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Já ti vyfotím hned:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Musis cist mezi radkama. Uz informace, ze to vobsahuje 24.7% cistyho tabaku a 0.017% sracek je docela legracni. Nicmene zejtra si to na Tvou pocest zkusim zapalit jak normalni cigaro a uvidim, jak ta jedna vnitrni vrstva, kterou doufam krutym vomylem povazuju za nejakej kov, bude horet. Upraveno 22. června 2017 uživatelem Zmizík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se