beeman Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) prosim te, o tutorialu nevim, tak nafotim vlastni :-)ja s tim uz dlouho nijak nelaboroval, spiralku jsem nemenil ani nepamatuju, ale zjednodusene:- udelam 5-6 zavitu a dostanu 0.8-1.1 ohmu, skrz ni prostrcim vatu, zastrihnu, necham nasat liquidem a domoduluju tak, aby ji bylo akorat ;-D- s meshem nedelem uz vubec nic, jenom obcas pri vymene vaty vytahnu a proplachnu a to je vsechno, mesh nasava liquied se spoda, nahore se nasaje do vaty a tak je tak krasne zasobovana, nikdy se nestane, ze by bylo liquidu malopodani chuti je oproti spiralce na meshi podle mne nebe a dudyMáš link na nějaký youtube tutorial, prosím? Materálu na DIY mám spousty, ale žádný vatový setup se mi zatím nepovedl tak, aby mě bavil víc než mesh s opletem a bispirálou. Třeba mám volšový ruce a neumím to správně namotat na tu vatu...Jinal Tigon taky dobrej tip. Upraveno 13. května 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Super, diky. Musim doma najit nejaky atik, co ma dve diry na mesh a vyzkouset polozit spiralu nalezato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 (upraveno) nikotin berete u nás nebo z ciziny? Upraveno 13. května 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Pánové prosím radu, rozhoduju se mezi Vapefly nicolas a Nautilus x.. víc se mi líbí nicolas, hlavě kvůli výměně hlav.Co vaše zkušenosti?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Zdravím. Po několika měsících byly chuťky tak jsem se zas vrátil k vapingu. V podstatě jak od začátku, akorát se zkušenostmi z minula. Protože jsem předtím prodal komplet svoje vybavení, sháněl jsem zas znovu povětšinou z druhé ruky. Jeden Mód jsem si koupil i zpět svůj a jeden Genisis atík nechal vysoustružit z titanu. Něco jsem pořídil, vyzkoušel a zas pustil.Mám to teď ještě trochu zpřeházené oproti foto tak definitivní sestavy mám:Lost Vape Mirage DNA75C + SvoeMesto Kayfun Lite 2019SX Mini ML Class + Kubíček Titan GenDicodes Dani Box Mini + Hussarvapes Torpedo Micro RTAKanger K1 DNA75 + MarkBugs GEM Light MiniHcigar VT Inbox DNA75 + MarkBugs Chalice IVA pár drobností Upraveno 8. června 2019 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Luxusní mašinky. Co je zač ten mod s "karbonovým" kabátkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Hcigar VT Inbox. Je to Squonk Mód (s lahvičkou jako součást Módu pro tankování spodem skrz dutý PIN).Ten "Karbon" je dolepený na designově nic moc panely, ale dají se koupit ty panely různé. I Karbon. Upraveno 8. června 2019 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Diky. Pripomina mi to Billet Box, co jsem kdysi mel, kde byl takovy hranaty tank uvnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 tyjo, ten genesis nutne potrebuju, lze jej jeste vyrobit nebo na mne bude myslet, az ho budes nedejboze pustet? ;-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Z titanu nevím jak má ještě matroš - musel si ho nechat poslat na ten můj, z nerezu asi ano. Ale výrobce je na roztrhání a já dával ještě fotky víc na FB a hned mi psali lidi o kontakt a i jsem jeden vyřizoval. Aby mi nedal Jirka sekec, že na něj valím moc práce. A určo se musí čekat. Tenhle můj je na zakázku podle mého návrhu. Si to promyslím a napíši ti. Upraveno 10. června 2019 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Pánové prosím radu, rozhoduju se mezi Vapefly nicolas a Nautilus x.. víc se mi líbí nicolas, hlavě kvůli výměně hlav.Co vaše zkušenosti?DíkyZober Aspire Tigon. Oproti X-ku je to úplne niekde inde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ahoj, dovolím si dotaz úplného nováčka. Před 2 lety jsem přestal ze dne na den s pyrem. Předtím cca 10 let průměrně 5 cigaret denně (tedy po-pá nula až 2 denně, so-ne až 20 denně). Proto si nemyslím, že bych byl někdy přímo závislej na nikotinu. Celou dobu v pohodě, ale teď mi začíná trochu něco chybět. Spíš něco mít v ruce. Je hodně blbej nápad zkusit vape, ale úplně bez nikotinu? Asi spíš DL. Vyhlídnul jsem si Joyetech Espion Solo, možná overkill na začátek, ale já to tak mám vždycky se vším. Názory, podněty, připomínky? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 U Espionu uživatelům často časem blbnuly ty dotekový displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Mimochodem na DL a tím zpravidla vyšší výkony je mnohem vhodnější Mód na dva články. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Aha, o problémech s displayem jsem zatím nikde nečetl. Dvoučlánek by byl určitě lepší, ale nechci zase nic velkýho a tlustýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Dovolím si znova jeden malý postreh. V každej recenzii na mod, trubku, pod alebo čokoľvek iné je vždy veľké plus keď je žhaviace tlačítko "Pekne vystúplé". IMHO Strašná blbosť.To znamená, pri každom vložení do vrecka, tašky alebo kdekoľvek zariadenie vypnúť 5 klikom alebo iným spôsobom. Podľa mňa by malo byť žhaviace tlačítko pekne zapustené a zároveň veľmi dobre nahmatateľné. Došlo mi to, keď som na Dani box mini založil kožené púzdro.Tlačítka sú perfektne nahmatateľné ale zároveň zapustené. Do vrecka bez problémov bez vypnutia. Nezopne sa a ušetrím 5 klik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 (upraveno) Což na výběr jsou různý koncepty, ale hlavně v tyhle verzi Dicodes podělal zamykání. Aspoň pro mě. U těch předchozích se dal navolit počet kliku nebo čas nečinnosti do automatickyho přechodu do režimu spánku a zamknuti. A pak počet kliků k odemceni nebo volba ihned - nula klik. To tady nejde. Jen petiklik pro vypnutí a pak zas petiklik zapnout. To je ale moje jediná výtka k jinak výbornému Módu. Měl jsem Dicodes už několik za těch pár let a špička. Upraveno 12. června 2019 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 AhojOd mých začátků s e-cig.(MTL) používám hlavy od Aspire + Nautilus 2/Nautilus 5ml rád bych prubnul něco novějšího a lepšího(jestli je?) Můžete něco poradit z MTL? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Čau. Vraby voe to je jako kdybys napsal - mám digitalky sedm melodií a teď bych rád něco lepšího s rafičkou. RDA, RTA, Squonk, POD, motat, měnit hlavy? TC režim chceš používat? Čemu říkáš něco lepšího? Nějakej maloseriovej Stabwood nebo? Na co jsi koukal a zaujalo tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se