warann Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 12 minutami, Jackie Treehorn napsal: Ty jsou vyborny. Btw dneska jsem byl s Romanem na obede, tak padla rec, ze bysme se mohli potkat. Leto ale bohuzel nevidim jako realny.
xbraj19 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července (upraveno) V rohu se krčí rauchbier od Sibeeria/Čestmir/Zahora Upraveno 17. července uživatelem xbraj19 2
AndyAaron Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července By ne zajimalo na co ten fotak ostril ale svetlo tam bylo mizerne, to je fakt.
xbraj19 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Před hodinou, AndyAaron napsal: By ne zajimalo na co ten fotak ostril ale svetlo tam bylo mizerne, to je fakt. Na pivo
AndyAaron Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Hehe. No, ale dala by se z toho udelat slusna poznavacka "jake hodinky vidite na fotce"
FantasticFabio Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 9 hodinami, AndyAaron napsal: Hehe. No, ale dala by se z toho udelat slusna poznavacka "jake hodinky vidite na fotce" Tak to je jednoduchý ! Ani jedny kapesní ! Kolik mám bodů?
FantasticFabio Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 3 minutami, FantasticFabio napsal: Tak to je jednoduchý ! Ani jedny kapesní ! Kolik mám bodů? Pokud jsou ty Mido GMT a ty Alpinisty taky a ty Rolády jsou …. Tak jsou tam aspoň troje GMT …..
AndyAaron Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července GMT jen Mido a Expy. Alpinisty byly stare dobre red Alpinist...
FantasticFabio Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 14 hodinami, AndyAaron napsal: GMT jen Mido a Expy. Alpinisty byly stare dobre red Alpinist... takže Red Alpinist….. 4S15 ….. takže neGMT , no a ty na tom boku jsou Squale?
Chronopetr Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Náměšťský pivovar, pšeničná Markytánka. 1
AndyAaron Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července takže Red Alpinist….. 4S15 ….. takže neGMT , no a ty na tom boku jsou Squale? Na boku MM300. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se