igor261069 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Polský kníže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Dnes pro změnu plznička. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Uplne v poradku - chronomagicky voko :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 V 30. 7. 2020 v 13:52, 5etter napsal: To pivo má nejlepší poměr cena/výkon široko daleko. Nevýhodou této krásně tvarované sklenice je to, že při větším průtoku se pivo v kozách rozvíří a teče to bokem Tak tohle mi dnes po ránu zatraceně zvedlo náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 7. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Fortis v Tunelu(Plzeň a Plzeň)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Fakt dobrý pivko, hodně překvapilo. Už mám asi sedmý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Taky mám rád pivo z Alberta. Teď tam třeba měli v akci Starobrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Tak včera Krahulík, nezbylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Než se našteluju k fotce, tam mi spadne pěna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 (upraveno) Zelené škopek ? Slušnej archív takhle v srpnu Upraveno 9. srpna 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 @dabelM foceno dnes v čase na hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Který pivovar ? Zkusím se kouknout do místní pivotéky, pro mne to bude příjemný zpestření sortimentu v tomto období Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 @dabelM je to taková parková hospoda s mladýma holkama, servírka nevěděla. Ale maj tam Heineken skupinu, takže Krušky a Bažanta. Půllitry maj Březňák. Tipuju tedy, že by to mohlo být Starobrno (i podle toho bylinnýho dojezdu v puse), byť období mě taky mate, protože od velikonoc už dávno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Ignác, ale jinak MADCAT dělá prima kyseláče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Tak ještě s kočičkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Před hodinou, M-72 napsal: Tak ještě s kočičkou Já byl teď na otočku v Jihlavě, tak jsem se stavil v radniční pro nějaký lahváče a měli tam toto (Mad cat). Takže tam teď prodávají oboje? Trochu jsem se v tom ztratil poněvaž na webu mají např. Jiskru v nabídka oba pivovary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 13 minutami, warann napsal: Já byl teď na otočku v Jihlavě, tak jsem se stavil v radniční pro nějaký lahváče a měli tam toto (Mad cat). Takže tam teď prodávají oboje? Trochu jsem se v tom ztratil poněvaž na webu mají např. Jiskru v nabídka oba pivovary. Byl jsem v té vinotéce u odboráku. Ani jsem nevěděl, že provoz rozšířili o bistro. Kyseláče měli 4 druhy ve skle. Vzal jsem dom ten MANGO PINA COCO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Jasně, to já se tam dostanu dostanu jen občas a když tak jdu do Radniční. Ale spíš mě zarazilo, že jde o dva různý pivovary, který nabízejí pivo právě v Radniční. Kdybych tam měl cestu, tak se ozvu, můžem si udělat (pro mě) vzpomínkovou tour. Přeci jen jsem pryč od r. 82. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Ok, budu se těšit! (teď jdu na toho lahváče :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 ALE dobrý to maj ve Kbelích... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se