Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je potreba to vnimat trochu v kontextu. Doxa uz davno nedela pouze profesionalni modely, ale inklinuje ke stylovkam. Na arabskem poloostrove neustale sviti, takze cervena pujde na lunete precist a cifr si s paprsky docela pekne pohraje a rozviri nudu bilych havu.  Navic se karbon nerozpali, kdyz jej nechas lezet na stole. Holt jina cilovka :) 

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj. Zdravím na konci roku přátelé!!! Co říkáte jako milovníci a odborníci značky DOXA na nový počin z dílny Rick Marei ?https://synchronusa.com/product/synchron-sealab-ti300m/ Za mně bych řekl poměr cena/výkon ,velmi dobrý, byť bez přidané hodnoty „swiss made” které jak synchron měl jak jsem četl přiznat na německém fóru, nelze takto označit jelikož kompletace hodinek probíhá v Německu. Omlouvám se pokud už podobná debata někde probíhá a přehlédl jsem. Do Nového roku Vám všem přeji hlavně zdravíčko a štěstí.  

Odesláno

Osobně se mi líbí. Jako velké plus beru, že konečně zase udělali plastický indexy a perfektní lumi. Jako velké minus beru absenci tahu

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 31. 12. 2025 v 20:47, bondza1968 napsal:

Ahoj. Zdravím na konci roku přátelé!!! Co říkáte jako milovníci a odborníci značky DOXA na nový počin z dílny Rick Marei ?https://synchronusa.com/product/synchron-sealab-ti300m/ Za mně bych řekl poměr cena/výkon ,velmi dobrý, byť bez přidané hodnoty „swiss made” které jak synchron měl jak jsem četl přiznat na německém fóru, nelze takto označit jelikož kompletace hodinek probíhá v Německu. Omlouvám se pokud už podobná debata někde probíhá a přehlédl jsem. Do Nového roku Vám všem přeji hlavně zdravíčko a štěstí.  

Mno, nevím. Až příliš podobné Doxam (story, historií znám). Doxy Sub bych strašně rád na léto a tady bych výrazně ušetřil, ale ta podobnost mi asi vadí + absence ocelového náramku a zvláštní “pahýlková” hodinová ručička. 

Odesláno

Tak on Synchron Doxu kdysi vlastnil a Rick Marei byl u obnovy Doxy v nultych letech. Takze zas tak uplne mimo misu to teoreticky neni ;)

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...