cigi Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 gratuluju ! Takhle zachovalej původní kousek bych snad ani nenosil a nechal bych si za tím účelem spíchnout nerezovou renovačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2009 (upraveno) Dovolím si ukázat taky jeden z mých pěkných kousků a ještě takový malý průřez (hodně neůplný), i když některé kousky už opatruje někdo jiný. Upraveno 10. dubna 2009 uživatelem bedan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 (upraveno) Ono to sem asi až tak nepatří, ale možná to někoho zaujme. Andrej sem dal dvoje Primky, které nejsou moc často k vidění a na Aukru se prodají vždy celkem vysoko. Ciferníky jsou moc pěkné, mají i plastické indexy. A teď mrkněte na foto tohoto "swiss" ciferníku. Když si odmyslíme ty nápisy, tak je identický A je krásně stříbrný. Není na něm swiss made, ale swiss parts... Je možné, že to byla značka Primu určená na vývoz (podobně jako třeba Ancre či Globus či Romeo a podobně)? A tyhle zlaté? Moc mě na Aukru zaujaly, ale pak jsem dostal strach, jestli to není MPM ... Díky, P. Upraveno 14. dubna 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 A tyhle zlaté? Moc mě na Aukru zaujaly, ale pak jsem dostal strach, jestli to není MPM ... Díky, P. Podle mně 100% prim ČSSR. Trochu mi připomínají tím číslováním u samého okraje ciferníku doktorské Aesculap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 (upraveno) Podle mně 100% prim ČSSR. Trochu mi připomínají tím číslováním u samého okraje ciferníku doktorské Aesculap Bylo by to i dost logické, série stříbrných, černých a série zlatých, mohlo by to tak být. Díky, Pepa PS: Nemáš fotku těch doktorských Aesculap(ů)? Edit: Oprava překlepu Upraveno 15. dubna 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 Jojoj - pěkná serie! MPM tam to logo myslím vždycky tak ošklivě zvětší, tohle opravdu bude čssr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 Jojoj - pěkná serie! MPM tam to logo myslím vždycky tak ošklivě zvětší, tohle opravdu bude čssr. Jenom aby to ale nebylo takhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry264886 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 Jenom aby to ale nebylo takhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry264886 .... Každopádně za deset minut jsou Tvoje. A jestli ti tolik záleží na použitém kalibru, tak sis ho měl nechat nafotit. Ale předpokládám, že to je kousek do sbírky, takže pokud je uvnitř ten čínskej strojek jsou podle mne hodinky sběratelsky cennější. Já to nedávno na Aukru koupil taky v pouzdru sport hned dvakrát. Jedny drahé s Myiotou automatem a jedny levné s čínským manuálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 (upraveno) Každopádně za deset minut jsou Tvoje. A jestli ti tolik záleží na použitém kalibru, tak sis ho měl nechat nafotit. Ale předpokládám, že to je kousek do sbírky, takže pokud je uvnitř ten čínskej strojek jsou podle mne hodinky sběratelsky cennější. Já to nedávno na Aukru koupil taky v pouzdru sport hned dvakrát. Jedny drahé s Myiotou automatem a jedny levné s čínským manuálem. Už zbývá jen minuta PS: Hotovo, minuta utekla bleskově, hodinky jsou moje Upraveno 15. dubna 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 ženské alebo detské primky s dátumom na 6 , miesto kal. 64 je tam 68.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Podle mně 100% prim ČSSR. Trochu mi připomínají tím číslováním u samého okraje ciferníku doktorské Aesculap Je to 100% Prim .Použity kaliber 64 je 96 bez nadstavby samonaťahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 ženské alebo detské primky s dátumom na 6 , miesto kal. 64 je tam 68.3. Tak tyhle jsem jeste nevidel. To je neco pro Giliuse, analogovy primky s digi cislicema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Tak tyhle jsem jeste nevidel. To je neco pro Giliuse, analogovy primky s digi cislicema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Tyhle anadigi prostě mít MUSIM To je pravá esence osmdesátých let, jak si ji pamatuju, když to nezvládnem vyrobit, tak si to namalujeme Humberta už tuto koncepci načaly, tohle ji dovádí do konce. Myslím, že jejím autorem je kníže Potěmkin. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smashing Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 primky nesbiram, presto mam doma troje zitra nahodim foto, pokud se mi je podari vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 na dobrú noc niečo naozaj malé a to kaliber 80 / počet 11, každé iné, všetky funkčné /. Aj to sú primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 ty anadigi jsou boží, s bílejma prestižema je to vintážní kombo jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 19. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Tak takhle vypadají moje nové Orlíky. Průměr ? asi 250 mm. Životnost ? asi hodinu. Prostě k nakousnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 (upraveno) Všechno nejlepší ELDO ! :D Upraveno 20. května 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 No jo, jasnej orlík, taky trochu nesedí luneta s indexem na dvanáctce... Super nápad a moc hezkej dort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se