Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Ono to sem asi až tak nepatří, ale možná to někoho zaujme.

Andrej sem dal dvoje Primky, které nejsou moc často k vidění a na Aukru se prodají vždy celkem vysoko.

Ciferníky jsou moc pěkné, mají i plastické indexy.

A teď mrkněte na foto tohoto "swiss" ciferníku.

Když si odmyslíme ty nápisy, tak je identický :)

A je krásně stříbrný.

Není na něm swiss made, ale swiss parts... Je možné, že to byla značka Primu určená na vývoz (podobně jako třeba Ancre či Globus či Romeo a podobně)?

A tyhle zlaté? Moc mě na Aukru zaujaly, ale pak jsem dostal strach, jestli to není MPM ... Díky, P.

post-3657-1239724664.jpg

post-3657-1239724680.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mně 100% prim ČSSR. Trochu mi připomínají tím číslováním u samého okraje ciferníku doktorské Aesculap

Bylo by to i dost logické, série stříbrných, černých a série zlatých, mohlo by to tak být. Díky, Pepa

PS: Nemáš fotku těch doktorských Aesculap(ů)?

Edit: Oprava překlepu

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Každopádně za deset minut jsou Tvoje. A jestli ti tolik záleží na použitém kalibru, tak sis ho měl nechat nafotit. Ale předpokládám, že to je kousek do sbírky, takže pokud je uvnitř ten čínskej strojek jsou podle mne hodinky sběratelsky cennější. Já to nedávno na Aukru koupil taky v pouzdru sport hned dvakrát. Jedny drahé s Myiotou automatem a jedny levné s čínským manuálem.

Odkaz ke komentáři

Každopádně za deset minut jsou Tvoje. A jestli ti tolik záleží na použitém kalibru, tak sis ho měl nechat nafotit. Ale předpokládám, že to je kousek do sbírky, takže pokud je uvnitř ten čínskej strojek jsou podle mne hodinky sběratelsky cennější. Já to nedávno na Aukru koupil taky v pouzdru sport hned dvakrát. Jedny drahé s Myiotou automatem a jedny levné s čínským manuálem.

Už zbývá jen minuta :)

PS: Hotovo, minuta utekla bleskově, hodinky jsou moje :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Tyhle anadigi prostě mít MUSIM :D To je pravá esence osmdesátých let, jak si ji pamatuju, když to nezvládnem vyrobit, tak si to namalujeme :D Humberta už tuto koncepci načaly, tohle ji dovádí do konce.

Myslím, že jejím autorem je kníže Potěmkin. :D :D

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...