martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Otázka na sběratele primek šedesátkových kalibrů: chtěl jsem nafotit nějaké další fotky o luminiscenci primek, doma jsem vyhrabal tyhle dva kousky, a nesvítí. Vůbec. Je to mrtvá lumi nebo je to bílá barva jenom se tvářící jako lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Myslím že pouze barva, tyhle nesvítí ani náznakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Jenom bílá barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Moc děkuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Skromná, leč pro mé potřeby kompletní, sbírka chromovanejch hranáčů se světlým číselníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Moje sbírka primek kal.50, to jsou ty nejstarší holky s malou vteřinovkou a bez datumu. Krásné jsou i po více než 50 létech a nosit se dají taky Jinak ale odpočívají v etujích... Některé vypadají stejně nebo podobně, každé jsou ale jiné. No a další primky čekají v krabičkách, až na ně budu mít čas... Prosím milovníky řemínků Saturn, aby na mě byli hodní. Já jsem si Saturnů užil v dětství do sytosti :-) Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem martar 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Krása Martine. Kousky s černým cifrem jsou prudce elegantní. Sklíčka jsi dával nová? Nebo si poctivě leštil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Leštil, Jarku, leštil :-) Zdálky to vypadá pěkně, ale u některých "hotových" jé třeba naprasklé či krakelované sklíčko o průměru, který se blbě shání... konkrétně třeba Sorely, Brusely, méně běžná švýcarská zlacená pouzdra nebo dámské pavoučky... Jinak moc děkuji za pochvalu, od Tebe těší dvojnásob, vždyť jsi byl skoro před rokem s Honzou u mých uplnych začátků ..... Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak já něco přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Hmm, no vybral bych si, Honzo :-) Mimochodem, ta "firemní" varianta traktorů "Obchodní tiskárny Kolín" byla jen v tomhle kalibru nebo by mohly být i OTK padesátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 To jsou staré fotky, asi bych ještě něco pohledal. Jinou jsem neviděl. Asi jednorázová akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Kluci,hezký to máte.Radost pohledet.To se mám co ohánět,abych se mohl takto chlubit.Tak nechte taky něco pro nás na trhu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Kluci,hezký to máte.Radost pohledet.To se mám co ohánět,abych se mohl takto chlubit.Tak nechte taky něco pro nás na trhu!!Instinkt mi říká, že bych asi dost valil bulvy, kdybys sem zrovna Ty šoupnul fotky své sbírky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Jojo, v období dychtivosti mi občas vyfoukl pěkné kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Raděj hoďte nějaké fotky kecálkové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Nojo, něco vybalím, pár kousků jsem přivezl na mazlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Moje sbírka primek kal.50, to jsou ty nejstarší holky s malou vteřinovkou a bez datumu. sbirka1.jpg Krásné jsou i po více než 50 létech a nosit se dají taky Jinak ale odpočívají v etujích... Některé vypadají stejně nebo podobně, každé jsou ale jiné. sbirka2.jpgsbirka3.jpgsbirka4.jpgsbirka5.jpgsbirka6.jpgsbirka7.jpg No a další primky čekají v krabičkách, až na ně budu mít čas... sbirka8.jpg Prosím milovníky řemínků Saturn, aby na mě byli hodní. Já jsem si Saturnů užil v dětství do sytosti :-) Leštil, Jarku, leštil :-) Zdálky to vypadá pěkně, ale u některých "hotových" jé třeba naprasklé či krakelované sklíčko o průměru, který se blbě shání... konkrétně třeba Sorely, Brusely, méně běžná švýcarská zlacená pouzdra nebo dámské pavoučky... Jinak moc děkuji za pochvalu, od Tebe těší dvojnásob, vždyť jsi byl skoro před rokem s Honzou u mých uplnych začátků .....Pěkné to máš, pěkné....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak jsem otevřel pár krabiček. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Co na to říct? Kája Nešpor by z nás měl radost... Máš to moc pěkný :-) To Marek: děkuju :-) červený Sorely na Tebe pořád čekají v krabičce, až bude nejakej sraz... Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Zejtra si zase přivezu jiný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se