Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale jo, to se může stát, člověk myslí na primky a přitom tahle dvě města jsou docela zeměpisný oříšek.

U Turnova je ještě ta prča, že to je okres Semily,i  když Semily jsou ještě větší díra....

:cheers:

Odesláno

Díky. Já to jako spíš beru jako malý , ale ucelený vzorek. Ale nebráním se přírustkům , které si mně najdou samy :-)

Odesláno

velké televize opravdu chybí , snad nějaké časem potkám. Parexo je zde na Indexu ale k mým Primkám tyto hodinky patří. Vnitřnostmi 100% Prim. Pro mně je Elton s Parexem co se týká renovací na stejné lodi - ani jedny už nejsou originály od původního výrobce v původním mosazném pokoveném pouzdře apod.. No flame.

• po 2 týdnech...
Odesláno

nechci zacit flejm, ale ja spis narazim na optickou stranku veci - ta parexo igen vlozka je proste oskliva. Ja vemu zavdek druhovyrobou, ale kdyby tu korunku alespon trosku domazlili a tu lunetu natiskli s tlustejma desetiminutovkama... tak jim tu utrhneme ruce. taky mam ve sbirce igeny s parexo vlozkou, ale nelibjej se mi.

Odesláno

Pánové, ani já nechci flejmovat, ale myslím že Parexo a Elton na stejné lodi rozhodně nejsou. Pokud si to myslíte, zkuste si v Parexu objednat kompletní renovaci PS1 a zadejte si nějakou individualizaci.  Třeba datumovku na 12 (je to brnkačka, stačí udělat jinde v cifru takovou tu díru a přetisknout datumový věnec) a nějakou jinou barvu cifru (světle zelenej asi třeba ještě nebyl a o růžových taky nevím) a třeba zúžené indexy a dvojitou lumi. Pak se výsledkem nezapomeňte pochlubit. Strašně se těším jak to dopadne. 

Odesláno
  V 5. 11. 2016 v 21:58, straspol napsal:

Pánové, ani já nechci flejmovat, ale myslím že Parexo a Elton na stejné lodi rozhodně nejsou. Pokud si to myslíte, zkuste si v Parexu objednat kompletní renovaci PS1 a zadejte si nějakou individualizaci.  Třeba datumovku na 12 (je to brnkačka, stačí udělat jinde v cifru takovou tu díru a přetisknout datumový věnec) a nějakou jinou barvu cifru (světle zelenej asi třeba ještě nebyl a o růžových taky nevím) a třeba zúžené indexy a dvojitou lumi. Pak se výsledkem nezapomeňte pochlubit. Strašně se těším jak to dopadne. 

:lol2: :thumbsup_anim:

Odesláno

nehazej mne do stejnyho pytle s Edifice :) ja si to rozhodne nemyslim! snad tu nekdo nepovazuje parexo za hodinarskou firmu... jen jsem se snazil poukazat na estetickou stranku te jejich slavne druhovyroby

V 5. 11. 2016 v 21:58, straspol napsal:

Pánové, ani já nechci flejmovat, ale myslím že Parexo a Elton na stejné lodi rozhodně nejsou. Pokud si to myslíte, ...

• po 5 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Primky sice nesbírám, ale nějaké se najdou :)

b498739feb31b6eaeb1ecf28ef896a65.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 15. 10. 2015 v 9:59, Honza.manta napsal:

Krabičky i náplň hezké, jen ti nezávidím to pokračování.

V 15. 10. 2015 v 9:54, Georg.S napsal:

Zdravím,

já bych se mohl oproti většině z Vás se svou začínající sbírkou schovat, tvoří jí pouze 4 kusy, ale chtěl bych se přesto taky pochlubit. Všecny jsou po GO čisté a plně funkční. A vydoloval jsem z hodináře takové fešné krabičky.

Ahoj, jmenuji s Jirka a jsem závislý ...  Ahoj, Jirko

Uplynulý rok byl velice finančně náročný, budu muset zabrzdit, snad to nebude tak těžké, ten cíl co jsem si vytyčil na začátku již mám splněný. Teď to bude jen vylepšování sbírky, a jen náhodné koupě singl kousků.

post-40465-0-47188600-1483894958_thumb.jpg

Odesláno

Moc toho není, na obrázku by mělo být 44 ks. jsou to vesměs jen sporty a pyžama a směska. Ještě mám 5 co jsem k tomu zapomněl dát. Prodávat se to nechystám. Možná jen sem tam něco. Ale jestli bys to chtěl tak za 180 litrů abych nebyl stratný, a ta bolest na srdci. :crying_anim: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...