Přejít na obsah

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Onione, začíná mě to bavit - vážně půvabný přijít na to, že chceš letecký hodinky zkze rafinovaný výběr románu pro ilustraci - v baloně jistě potřebují beobachter ciferník, ne?? :D :D

Mě by se zase šikly jedny s GMT - ty seděj k balónu jako k ponorce, škuneru, cestě kolem světa, dětem kapitána granta na prázdninách. Nebo vynález zkázy pro můj vrozený obtížný negativizmus a náklonnost k ohňostrojům. :D.

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

do balonu Beobahter hodinek netreba.. a nemozno GMT a nebo vetsi vodeodolnosti... to leze do penez... Vzduchoplavectvi je krasna a romanticka, soucasne dobrodruzna, vec... ta chytne u srdce kdejakeho chlapa...

Beobachter hodinky z Ceska opravdu nepotrebuju...

Odesláno (upraveno)

Brainstorming je určitě užitečný, ale musím také souhlasit s:

K "Mobilis in Mobili" přece patří Nemo a ne 5 neděl v baloně apod.

B)

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno
Brainstorming je určitě užitečný, ale musím také souhlasit s:

B)

Nemam problem ani Nemem.. ale musim uznat, ze podnet cigiho mne zaujal... neb technicky budeme mit spis k tomu balonu... designove to muze byt cokoliv :thumbsup_anim:

Odesláno

No, popravdě já jsem trošku rozkolejenej z toho, kam vlastně ty hodinky stylově směřují :worried_anim: . Takže raději počkám na návrhy ciferníku od hciqa, a tím se to snad rozjasní... ;)

Odesláno
Asi si za trest naordinuju povinné přečtení všech u nás vydaných verneovek. :)

Tak to máš co dělat. Já jich napočítal 57 a to si nejsem vůbec jistý, že mám všechny :D

Archipel v plamenech

Bezejmenna rodina

Bratri Kipove

Caruv kuryr

Cerne Indie

Cesta do Francie

Cesta do stredu Zeme

Cesta kolem sveta za 80 dni

Cestovni stipendia

Chancellor

Cinanovy trampoty v Cine

Claudius Bombarnak

Do Mesice

Dobrodruzna zavet

Dobrodruzstvi kapitana Hatterasa

Dobrodruzstvi tri Rusu a tri Anglicanu

Doktor Ox

Drama v Livonsku

Druha vlast

Dva Robinsoni

Dva roky prazdnin

Dvacet tisic mil pod morem

Hra o dedictvi

Hvezda Jihu

Krystof Kolumbus

Ledova sfinga

Majak na konci sveta

Maly Dobracek

Matyas Sandorf - Novy hrabe Monte Christo

Na komete

Na vlnach Orinoka

Oceanem na kre ledove

Ocelove mesto

Pariz ve 20.stoleti

Patnactilety kapitan

Plujici ostrov

Podivuhodna dobrodruzstvi vypravy Barsacovy

Podivuhodne setkani v dzungli

Pribehy Jeana-Marie Cabidoulina

Robur dobyvatel

Sever proti Jihu

Slavni dobyvatele

Tajemny hrad v Karpatech

Tajemstvi pralesa

Tajemstvi Vilema Storitze

Tajuplny ostrov

Trampoty pane Thomsonovy

Trosecnik z Cynthie

Tvrdohlavy Turek

Vecny Adam

Zajatec pustin

Zatopena Sahara

Zeleny paprsek

Zeme kozesin

Zemi selem

Zlata sopka

Zmatek nad zmatek

Odesláno

zatím jen 390... jinak jsme včera asi do půl dvanáctý s mechanem seděli a vymejšleli. Takže bych ještě rád něco vyzkoušel.

Padlo tady něco o ručkách a dýnku. Aktuální věci zatím nejsou, takže zatím něco z mých starých návrhu..ručky a dýnko(ne celý hodinky!!!) na téma Dvacet tisíc mil pod mořem... jen pro inspiraci!!!.. nechci to vůbec dotáhnout do nějakýho šílenýho úletu.

Buriana bych raději do toho netahal. Ten je o neandrtálcích a afričanech.

Na ciferník bych taky nic nemaloval, nechci z toho udělat ruský hodinky s letadýlkem.

post-817-1216836898.jpg

post-817-1216836922.jpg

Odesláno
zatím jen 390... jinak jsme včera asi do půl dvanáctý s mechanem seděli a vymejšleli. Takže bych ještě rád něco vyzkoušel.

Padlo tady něco o ručkách a dýnku. Aktuální věci zatím nejsou, takže zatím něco z mých starých návrhu..ručky a dýnko(ne celý hodinky!!!) na téma Dvacet tisíc mil pod mořem... jen pro inspiraci!!!.. nechci to vůbec dotáhnout do nějakýho šílenýho úletu.

Buriana bych raději do toho netahal. Ten je o neandrtálcích a afričanech.

Na ciferník bych taky nic nemaloval, nechci z toho udělat ruský hodinky s letadýlkem.

To dno vyzerá výborne. Aj ručičky sa mi páčia, možno mohutnejšie? U mňa zatiaľ dobre :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
................... takže zatím něco z mých starých návrhu..ručky a dýnko(ne celý hodinky!!!) na téma Dvacet tisíc mil pod mořem... jen pro inspiraci!!!.. nechci to vůbec dotáhnout do nějakýho šílenýho úletu.

...................

Za mě dýnko dobrý, ale ty ručky bych si osobně představoval na masivnějších hodinkách (o což určitě půjde) výraznější. Bude i alternativní návrh ne-skeletových ruček?

Jinak jsem si všimnul, že se plné dno začíná v hlasování dotahovat na průhled. Ještě jsem nehlasoval, protože jsem se ještě nerozhodl, co se mi víc líbí.

Po dnešním návrhu dna si dovedu představit i plné, i když jsem původně mírně preferoval průhledné.

V které fázi bude hlasování ukončeno a nebude cesta zpátky?

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Celkový dojem dost dobrý. Jen si nejsem moc jistý tím průhledem v ciferníku. Nejsem zásadně proti, ale nelíbí se mi moc ta výseč. Možná kdyby to byl jen ten kroužek na pozici 6...?

Jinak se na pár dní loučím, odjíždím na nějakých deset dní na cesty do míst, kde internet nebude až tak dostupný, tak doufám, že neprošvihnu nějaké důležité hlasování... :crying_anim02:

Odesláno
Celkový dojem dost dobrý. Jen si nejsem moc jistý tím průhledem v ciferníku. Nejsem zásadně proti, ale nelíbí se mi moc ta výseč. Možná kdyby to byl jen ten kroužek na pozici 6...?

POZOR: hciq psal, že se máme dívat jen na DNO a RUČKY !

Odesláno

Za mě souhlas....ručky mi evokují tvar torpéda, protizávaží u minutové ručky hrot harpuny....ano, líbí se mi to. Dýnko je mi v zásadě trochu jedno, tam se bez problémů přizpůsobím. S heslem MOiMO bych byl jen pro spojení s 20 000 mil. Nějaký balón, kometa nebo x let prázdnin mě k tomu nesedí.

Odesláno (upraveno)

Co takhle hodinovou ručičku zakončit šipkou? Skeleton nebo plnou - to je jedno.

Jen rychlovka pro názornost:

post-1975-1216845890.jpg

Jo, a dýnko je, řekl bych, takhle v pohodě.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)

Dynko je super... kdyz se mluviloo "N" tak jsem si to naprosto stejne prestavil. Rucky - vubec to neni spatny.... libi se mi. Jeste je videt pod jinym uhlem...

pokud mohu mluvit a sebe, tak jsem tou inspiraci puvodnima ilustracema nemyslel kresbicky na ciferniku, aĺe spise graficke zpracovani a podobu indexu etc. etc.

btw: v hlasovani jsem se napr. ja vyslovil pro zdobeny kalibr a pruhled.. ale jak jsem napsal uz drive (a nejen ja) tak vhodna verze dynka (jako je toto) a mensi cena jasne mluvi pro to, abych pri pripadnem hlasovani hlasoval pro plne dynko :)

Upraveno uživatelem Onion

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...