AdaMoss Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 To bychom srovnávali jablka s hruškama - Rado, Longines i Omega jsou tradiční Swiss značky. Omega má vlastní kalibry, Longines pokud vím taky (i když do většiny produkce jde ETA). Rado pro mě duši taky nemá :-). Já proti ETě nic nemám, jsou to kvalitní stroje, který se dávaj do hodinek za 15 až 200 (možná i víc) tisíc...a to je právě to :-). Když je možnost mít hodinky, který vznikly od prvního do posledního šroubku v jedný fabrice...má to pro mě určitou váhu. Ale neber mě vážně...je to prostě jen jiný pohled na věc.
Pivas Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Seika,ten cifr maji moc pěkný a na kůži jim to bude slušet.
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 To bychom srovnávali jablka s hruškama - Rado, Longines i Omega jsou tradiční Swiss značky. Omega má vlastní kalibry, Longines pokud vím taky (i když do většiny produkce jde ETA). Rado pro mě duši taky nemá :-). Já proti ETě nic nemám, jsou to kvalitní stroje, který se dávaj do hodinek za 15 až 200 (možná i víc) tisíc...a to je právě to :-). Když je možnost mít hodinky, který vznikly od prvního do posledního šroubku v jedný fabrice...má to pro mě určitou váhu. Ale neber mě vážně...je to prostě jen jiný pohled na věc. já jen chtěl vědět, co je u tebe tou duší - asi to, jaký mají strojek, jestli dobře chápu...ok, jen mi to trochu skřípe, ale jasně, je to o názoru
vraby Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Ani jedny. Vzal bych co prodává lub.....orient star retrograde.
JaRooN Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Hele, nechceš to tady zavřít? Že všech tvých reakcí přímo křičí, že chceš Hamiltony. Tak si je prostě kup a bude vymalováno
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Hamilton je dobrá značka a jestli se Ti líbí, tak proč do nich nejít?
Zachary Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Já z toho ty Hamiltony taky cítím Quido si chce ale obhájit tu volbu nějak objektivněji, proč zase vyhrál Hamilton Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem Zachary
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Hele, nechceš to tady zavřít? Že všech tvých reakcí přímo křičí, že chceš Hamiltony. Tak si je prostě kup a bude vymalováno promiň, ale tys to nečet ...? přece nejde o to, co si koupím
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Já z toho ty Hamiltony taky cítím Quido si chce ale obhájit tu volbu nějak objektivněji, proč zase vyhrál Hamilton Ty jsi to už trefil lépe... OK, rozšiřme to - jaké oblekovky, nebo něco co se jim blíží (řekněme do 25k, ať to nějak udržíme na uzdě), kde jsou dané mantinely:mechanický strojek (manual nebo automat)pouzdro max. 40 / 11 mmtm. modrý ciferníkWR alespoň 50Mpokud možno safír (AR vítán)
Zachary Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Tak zde je volba absolutně za mne jasná:Vím, že ciferník není modrý a jsou o milimetr větší, ale i tak je zvaž https://www.hodinky-koscom.cz/tissot-t108-408-16-057-00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem Zachary
Matik Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 @Daemonultimate:OK, to jsem nenapsal ....já vím, jednak se na to dneska už tolik nedbá, a asi ani žádná konvence není, ale mně prostě přijde k obleku ujeté mít hodinky větší než 40 mm, a třeba s lunetou atp. Ale dbá. Pokud mluvíme o společenských akcích typu návštěva opery, tak dbá a velmi, nebo spíš mělo by. To, že někdo má potřebu ukazovat svoje SUBY v opeře je jedna věc, to, že je to absolutní NO NO a znak buranství je věc druhá. (Jamese Bonda a jeho Omegy pomiňme, to je stejné jako přijít na Black tie v bílých v teniskách a odkazovat se na Johna Lennona). Podle etikety by si v zásadě nikdo neměl jakýchkoliv hodinek všimnout a když, tak jednoduchých a decentních. Takže vlastně jde jen o ten pocit. Klidně i ty SUBY, ale pěkně celou dobu pod manžetou košile:-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Jen teoreticky by čisté oblekovky neměly mít žádné komplikace. Žádné datum, vteřinovka, čísla... Dvě ručky a hodinové indexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem Dokusan
Zachary Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Ale dbá. Pokud mluvíme o společenských akcích typu návštěva opery, tak dbá a velmi... Tak to už jsme doopravdy hodně daleko. Kolikrát za rok je člověk dnes v opeře? A co se týče dalších akcí, tak já rád vždy alespoň jedním doplňkem konvence lehce poruším, má to velmi pozitivní efekt. Nicméně vše je to otázka stylu a hlavně osobnosti, jak s tím kdo u mí pracovat a "prodat" to okolí, aby to mělo onen chtěný efekt a nebylo to faux pas.
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 OK, tak ještě trochu jinak - mám vlastně vesměs hodinky sportovního charakteru, nebo pilotky, až na jedny kvartzky, které by se sice k obleku daly vzít, ale vyloženě oblekovky to nejsou, ty kvartzky prostě nosit nechci, a myslím si, že když už se přinutím nebo jsem přinucen do obleku, patřičných botek, manžetových knoflíčků, tak bych k tomu měl mít i patřičné hodinky - prostě takový můj dojem
Matik Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 OK, tak ještě trochu jinak - mám vlastně vesměs hodinky sportovního charakteru, nebo pilotky, až na jedny kvartzky, které by se sice k obleku daly vzít, ale vyloženě oblekovky to nejsou, ty kvartzky prostě nosit nechci, a myslím si, že když už se přinutím nebo jsem přinucen do obleku, patřičných botek, manžetových knoflíčků, tak bych k tomu měl mít i patřičné hodinky - prostě takový můj dojemDojem naprosto správný. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Quido: souhlas s Tvým dojmem.Jen mi to nedá. Proč medrej cifr? Do společnosti bych volil světlý, je univerzálnějsi. K modré budeš muset ladit 8 doplňky.Jinak ať jen neplkám, já k obleku do společnosti 1736 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem Dokusan
Liqid Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Taky mám rád háčka, na svoje khakiny nedám dopustit. Jako občasné oblekovky bych si vybral tyhne infamatiky. Ničím nekřičí, nadčasová elegance, nebudou tě lákat na nošení k tričku, za mě ultimátní sváteční hodinky, na které se budeš vždy těšit.
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 @Liqid:na ty jsem taky koukal, se skousnutými zuby snad ty horní, ale jaký už je rozdíl mezi těma mýma v úvodu, kromě barvy cifru?jinak můj osobní problém - nesnáším kombinaci se zlatem a světlé ciferníky (v životě jsem měl jen jedny hodinky se světlým cifrem a skoro jsem je nenáviděl, jenže jsem je dostal) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a když je dám na tah nebo jemný mesh...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Rozdíl je obrovskej. Ručky, font, indexy. Vše je jinak a lepší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se