ZJ Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 ...no já si od Brněnských Vídeňáků před vánoci pořídil druhý řemen k Top Gunům za 5,5t a taky jsem nebyl zrovna nadšen,jelikož to bylo u příležitosti druhé reklamace IWC,tak bych třeba čekal,že ho přihodí grátis.Druhá garanční oprava trvala cca 5 měsíců.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Jedno z možných vysvětlení je, že si při prvotním nástřelu ceny zapomněli připočítat svoji provizi. Byl by to sice čistý diletantismus, ale už se mi jednou stalo to samé. Původní cena byla o 20 % nižší než finální. Každopádně řemen bych nebral a nechal bych je tak měsíc vycukat. Možná ho ještě rádi za těch 7 800 Kč prodají. Je to sice nečestné a nesportovní, ale co už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 (upraveno) jenze to je atypicky strih a ja jsem to chtel mit hned a mistr je sice mistr ale kdyz sije pro nas vsechny tak ta proste je velka cekacka. ale podivej se na ne, ten remen je uchycenej vprostred atd... Tak se zkus s mistrem domluvit, ze mu priplatis za expresni zpracovani pozadavku a porad si myslim, ze ceny IWC zdaleka nedosahnes (ani tech 7800). EDIT: Je to jen takovej napad, rozhodne nechci delat chytryho... Upraveno 8. února 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 takhle nejak to vypada. a preferoval bych v tomto pripade original. ale uvidim. o penize tu nejde, v zasade je jedno, jestli osum nebo deset, spis jde o princip, nechci si nechat s**t na hlavu. treba se mylim a je to bezne, nevim, proto se ptam starsich a zkusenejsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Proto jsem objednal novy v Brne v Oriose, cena mi byla sdelena 7.800,- Dnes mi psali, ze uz je k mani, pultova cena 10.400,- Sorry, ale řekli ti 7.800, mají ti to prodat za 7.800, i kdyby je nakrásně stál 30 klacků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Nechce se mi zakladat novy clanek... tak sem si udelal radost a koupil DaVinci vintage na ebay, prodejce me upozornil, ze reminek je kaput a je nutno novy a mel zcela pravdu. Proto jsem objednal novy v Brne v Oriose, cena mi byla sdelena 7.800,- Dnes mi psali, ze uz je k mani, pultova cena 10.400,- Co si o tom myslite? Jednak mi teda prijde zvlastni dat desitku za kozenej remen, ale to bych asi i prekous, ovsem ten rozdil - od objednani ubehl tyden - mi prijde dost brutalni. Mozna v tom neumim chodit, nebo jsem si maloval vzdusny zamky, nevim, ale dost me to zarazilo... Já bych to na Tvým místě spolknul. Kauza "řemen" není tím důvodem. Spolknul bych to proto, že sis u nich Da Vinci vyzkoušel, nějakou dobu se Ti věnovali......... A pak sis je sehnal přes e-bay. Tak nějak mi přijde, že by za této situace byla na místě určitá grácie a tak.... (Za 8 máš u AD řemen na Omegy, když máš štěstí. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Já bych to na Tvým místě spolknul. Kauza "řemen" není tím důvodem. Spolknul bych to proto, že sis u nich Da Vinci vyzkoušel, nějakou dobu se Ti věnovali......... A pak sis je sehnal přes e-bay. Tak nějak mi přijde, že by za této situace byla na místě určitá grácie a tak.... (Za 8 máš u AD řemen na Omegy, když máš štěstí. <_> no, ja si uz radsi nic teda zkouset nebudu na svou obhajobu musim ale rict, ze big piloty sem kupoval taky u nich pred dvouma rokama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Tyhle a podobné řeči kolem nehrají roli. "In merito" jde o to, co řekli před a po objednání. O nic jiného. Tak krásně prosté to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Tyhle a podobné řeči kolem nehrají roli. "In merito" jde o to, co řekli před a po objednání. O nic jiného. Tak krásně prosté to je. dekuju ti, nacelniku, ze ses me zastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duko Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Nechce se mi zakladat novy clanek... tak sem si udelal radost a koupil DaVinci vintage na ebay, prodejce me upozornil, ze reminek je kaput a je nutno novy a mel zcela pravdu. Proto jsem objednal novy v Brne v Oriose, cena mi byla sdelena 7.800,- Dnes mi psali, ze uz je k mani, pultova cena 10.400,- Co si o tom myslite? Jednak mi teda prijde zvlastni dat desitku za kozenej remen, ale to bych asi i prekous, ovsem ten rozdil - od objednani ubehl tyden - mi prijde dost brutalni. Mozna v tom neumim chodit, nebo jsem si maloval vzdusny zamky, nevim, ale dost me to zarazilo... Ta cena 10.400,- je pravdepodobne reálna. Na Big Ingenieur, je remeň podobný ak nie rovnaký a cenníková cena je 385 ?. Ako ale píšeš nepekný je ten prístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Pane Bond, sdělila jsem Vám cenu kroko řemínků IWC, které až doposud měly vždy stejnou cenu. Cena pro tento řemínek ( asi z důvodu zpracovámí - nestandardně široký s výřezem) je v EUR 385,- . Pro IWC a jeho příslušenství používáme kurs 27. Proto je to 10.400,- Kč. Omlouvám se za moji chybu a doufám, že cenu akceptujete. to mi ted doslo. tak co nadelam, remen potrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Pane Bond, sdělila jsem Vám cenu kroko řemínků IWC, které až doposud měly vždy stejnou cenu. Cena pro tento řemínek ( asi z důvodu zpracovámí - nestandardně široký s výřezem) je v EUR 385,- . Pro IWC a jeho příslušenství používáme kurs 27. Proto je to 10.400,- Kč. Omlouvám se za moji chybu a doufám, že cenu akceptujete. to mi ted doslo. tak co nadelam, remen potrebuju Ta cena je nesmyslná. Ja vim, ze si ji muzes dovolit a chces to hned, ale dát 10 400,- za remen je nesmysl. Za to ti Simon usije 3 super remeny, kazdej v jine barve a lepší kvalite............... Upraveno 9. února 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Jen jeste doplnim - už z principu bych nedal za remen 10 litrů......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Co si o tom myslite? Že to jsou svině z jeskyně ! Jestli si tam při objednání nesložil zálohu, tak jim ho tam nech. Ať si příště nedělají srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 ten remen ma v sobe nejakej plech a diry kvuli atypickymu uchyceni.. a tesil sem se na ne, uz je chci nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 S timhle vlaknem mam plany, takze resuscitace. Mam ted doma oba remeny na Vincky Vintage, Simu i Origo, a musim rict, ze je to videt. Tedy to, ktery je a ktery neni origo. Ten remen je tak slozity, ze i kdyz mistr zamakal a udelal temer nemozne, uz tim, ze vubec takovy remen s kovovyma vlozkama umel udelat, tak original je lepsi ve vsech smerech. A cena me, pri aktualni cene tahu na Ingy ME, tedy 39 papiru, neprekvapuje vubec a je v relaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 byly by fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Tak já objednal ten kevlar na ingy a cena 6 -7. Tak to su zvědavý jaká bude konečná.Jinak jsem taky uvažoval o řemenu od mistra, ale až budu mít v ruce origo.Ten kov mi pořád nedá spát, asi taky do něho půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Tak dnes sem si šel pásek vyzvednout a cena po slevě je na spodní hranici toho co říkali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Jinak doporucuju jacobstraps.com, sije na ingy, ja od nej mam aligatora na 3228 a parada, cena skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se