beeman Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 tak, vypada to, ze nic nedelam, ale opak je pravdou, nedelam vubec nic jenom uzivam dny volna, zeru, obcas ven, obcas u notasu vymejsim uz vymyslene, dnes hratky s lunetama fotky uz jsem naflakal kde to slo, jenom sem ne, tak at to tady mam po kupe i na prochazce Prahou nehal jsem se inspirovat Karlovym mostem a vznikly uplne nove rucicky, ty se mi fakt libej, ukazu, az vyrobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tohle vypadá velmi slušně, zatím nejzajímavější kombinace! Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 jsou super s tím leštěným nerezem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ta leptaná varianta vypadá nejzajímavěji - současně vypadá tak, že si během dvou dnů poradí s každým svetrem a kompletně rozcupuje rukáv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 kdepak, zadne ostre hrany tam nejsou, to bude stejne ma soukroma modifikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 no polaboroval jsem s rucickama a nakonec to dopadlo takto, prave jsem to poskladal, dal rovnou i novy cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 fotit se ted uz neda, tak zitra, alespon neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 a prozatimni vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 za mně dobré, vyvážené, čitelné, ručky i ciferník solu pasujou (no, já sice pochválím všechno, že ;o) osobně v tom vidím ozvěnu železničních ukazatelů, pák a směrovek a tak. (od dětství jsem vlakofil a nádražofil, takže to je veskrze pozitivní emoce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Mne osobne vadi, ze hodinovka je "tucnejsia" ako minutovka... to jednoducho nedavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Me na tom nejak rusi, ze ty rucicky jsou zaoblene. Na tech hodinkach je spousta ostrych linii (logo na cifru, uchyty na lunete) a ty zaoblene konce rucek mi k tomu moc nesedi. Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 diky za nazory, je to prvni nastrel, je mozne, ze se jeste zmeni, ale me se zatim zamlouvaj vychazeji z tvaru pruchodu veze na Karlovym mostu, jsem si to na posledni vychazce radeji vyfotil, abych to spravne obslehnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Za mě to není vůbec špatné,zase trochu něco jiného.Pochvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 uvidim, jeste chci dnes vyzkouset stribrny cifr nepatinovany a cerne rucicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 7 hodinami, beeman napsal: uvidim, jeste chci dnes vyzkouset stribrny cifr nepatinovany a cerne rucicky Tohle Je dost dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 diky tak jsem to zkusil, rucicky patinovane, cifr ne, patinovan pouze subcifr, bez lumi, odfotit to fakt neumim, blby svetlo, snad mi to pujde zitra lip cas lze krasne odecist i za sera, cifr s ruckama kontrastuje dostatecne, cifr je castecne leskly, za tmy ale bez sance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Udělal bych těm ručkám protizávaží - takový ten ocásek za oskou, aby to nebylo tak strašně kulaté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se