beeman Odesláno 7. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Ty ses fakt borec beemane. Hluboce smekam. A jeste u toho vseho stihas fotit a reportovat s takovym perfektnim nadsenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 to je malickost, v dilne me nikdo nepochvali, tak to zkousim tady i zadarilo se, chce to jeste polaskat ale to uz necham na me drahe polovicce, porad otravuje, ze chce pomoct, tak at lesti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Sqělá práce Beemane;-) Určitě lepší pocit, než celý den na telkách bez výsledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 tak urcite problem je zase ale v tomto pocasi udrzet moral a donutit se pracovat, kdyz nad sebou nemam bic vcera jsem ve volne chvilce zaimprovizoval, zcela necekane, chtel jsem navrhnout cifr pro tu drazbu a vypadlo ze me uplne neco jineho, novy FirstBlood cifr, jeste pockam, co na to reknete, takze bud pude do mych hodinek, nebo do VII, ale mne se to docela hodne zamlouva pomucka: ten novy je vpravo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Koukám na to a přemýšlím, jak bude vypadat ten středový výřez pod ručkama, kolik z něj bude vidět a jestli tam taky bude nanesená lumi. Index na 12 OK, to se mi líbí, už jsem to navrhoval dříve a stejný bych dal i na 3, 6, 9, bylo by to takové ucelenější, jako na té rezavé lunetě. Každopádně co kus, to naprostý originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 A zase mám nové hodinky, už ani nepočítám, po kolikáté vlastně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Pěkný. Kostro, kolik jsi dostal "v ceně" vnějších pouzder a lunet? Ještě by bodla druhá - černá nebo ocelová - korunka :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 V ceně bylo jedno pouzdro, zbytek jsem přikůpil a rád:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 8 minutami, Kostra napsal: V ceně bylo jedno pouzdro, zbytek jsem přikůpil a rád:-) Však to se zatraceně vyplatí a bez dalších pouzder a lunet to trochu postrádá smysl. Jak píšeš výše, různými kombinacemi máš pořád nové a nové hodinky. Kdo jiný tohle má? Navíc Beeman se takhle velice elegantně zbaví přebytečného šrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 ten stred bude vypadat blbe, ted uz to vim zmatku a srotu mam plnou dilnu i supliky doma, naucit se odlevat, tak par let nemusim kupovat material tak dnes se absolutne nezadarilo, i kdyz jsem si dnes pronajmul ke kompletaci hodinek profika petra.xjr1, nedobrali jsme se kyzeneho vysledku. chtel jsem po delsi dobe koukat pres ramena odbornikovi, ale petr zjistil nejake nedostatky, ktere branili sestaveni, resp. jednoduchemu a presnemu a bezproblemovemu sestaveni, delal jsem nejake upravy jak rucicek, tak ciferniku, u toho doslo k nepatrnemu mylnemu zvetseni, takze vetsi jak v prumeru, tak v poloze/rozteci kolicku a bylo v podstate vymalovano, pak uz nededi nic presto jsem petra donutil, nutno podotknout, ze s natazenou devitkou u hlavy, aby hodinky slozil, potreboval jsem videt, jak bude nova verze cifru pusobit myslim, ze fajn, ted jeste musim samozrejme vyrobit novy a taky znovu propocitat rucicky a nejspis vyrobit nove tim se bohuzel cislo VII odklada, na chvilku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Smůla chlape, ale ta sekundovka se mi tuze líbí, na těch mých je taková ztracená;-) Jinak jsem moc rád, že ses toho “šrotu” zbavil zrovna u mě:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 ta vterinovka se tam moc dle meho nehodi, alespon nazivo, dal jsem jenom zkusmo, ze co to udela, ale klidne ti ji venuji ba i vymenim fakt je ten, ze s vterinovkama mam problem, v domacich podminkach vyrobit nelze/neumim a ani nevim v CZ o nikom, kdo by je dokazal vyrobit, trebas ve vetsim mnozstvi, proto zatim beru z Nemecka idealne bych potreboval najit v CZ vyrobce, ktery nebude mit problem treba s dvacetikusovou serii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Teď budu úplně upřímný, ten starý ciferník, co má Kostra, se mi líbí trochu víc, ale zase ta nová vteřinovka je lepší než ta původní, opravdu je výraznější a kdyby byla černá, tak to hezky oživí ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 nebud slusnej a rekni jmena alespon nejake potitivum dneska, budou hratky s barvou lumi, je z ceho michat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 ted na to koukam, dam do tmy a rano nafotim, pred a po nasviceni, uz mam zkusenost, ze treba zelena lumi sviti lepe a dyl nez bila, ale tady koukam, tak narychlo, ze tech rozdilu mezi barvami bude vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 tak jeste posledni dnesni pokus, z leva: bila, bila, mix, zelena, oranzova, modra nasviceni ma 1 minutu u 40w zarovky prekvapuje me ta oranzova, ze zelena je nejlepsi vim, jedna se o Super Luminova C3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 jeste jeden pokus, nasviceno ted 5 minut, dam budika na rano v pet a vyfotim znova, poradi stejne, zarovka neeco dtto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 to je úlet, takový parádní pokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 je 3:00, tma jako v rohu, slapl jsem drahe pri vylejzani na nohu, reakci nelze publikovat vyfotit to uz neumim, subjektivne je nejlepe videt barvu bilou, tesne za ni zelenou, pak mix, ostatni jsou na tom docela spatne priste nasvitim necim poradnym Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se