Datel Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Zdar, ať si tvá drahá do laku na nehty přimíchá Luminovu, ať máš v noci orientační bod ;o) A co teprve do laku na vlasy ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 před 56 minutami, Datel napsal: Zdar, ať si tvá drahá do laku na nehty přimíchá Luminovu, ať máš v noci orientační bod ;o) A co teprve do laku na vlasy ;o) Jestli to Beemanova drahá polovička tady čte, tak jsi mu zadělal na pořádný průšvih. Teď aby sháněl nové lumi, když mu je žena zabaví na nehty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Fakt je, že poslední podobný případ byl za druhé světové kdy ženy v americké fabrice natírající radioaktivním nátěrem ručky a indexy leteckých přístrojů svoje štětečky tvarovaly do špičky mezi rty a barvu si nanášely i do vlasů a vůbec různě na efekt, v přítmí krásně světélkovaly a pokud jim někdo něco řekl, tak to rozhodně nekontroloval. Spoustu jich to tehdy odneslo. Naštěstí tyto barvy svítí na jiném principu a obsahují sice Stroncium, ale neradioaktivní izotopy.... Tak kdyby se zadařilo, Beeman svou choť nasvítil pod šedesátkou (míněna žárovka, ne věková hranice) a pěkně nafotil potmě, rádi posoudíme jak dlouho vydrží (míněna manželka, luminovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 radeji jsem od lumi presel k bezpecnym materialum nicmene povedla se mi namychat barvicka, ktera se mi osobne hodne libi, snad vecer dokazu nafotit dnes par vystezejkovacu jenom tak zlehka, dopo jsem byl klukum pomoct na montazi a protahl jsem se veru poradne jinak vcera jsem skladal VII, uz uz jsem sel fotit, kdyz jsem si vsiml, ze mi zustala v ruce korunka komplet i s stemem, po rozebrani jsem zjistil, ze mi zustal vyset takovej ten cudlik ve strojku, kerym se uvolnuje stem, no takze v pondeli k xjr1 a rozebrat, opravit a slozit, ja si na to absolutne zatim netroufam, tedy na rozebrani klidne ale co pak ze v mezicase jsem se potykal s radou nezdaru, vynucenych i nevynucenych chyb, zejmena s cifrem a jeho finalizaci, dost zniceneho stribra, fajn pokecem s jedim clenem, ktery me nejspis donuti nakonec udelat i to stribrne pouzdro, super navstevou fanouska nezdejsiho ze Slovenska, ktery mi jenom tak, jakoze jede kolem, prinesl dve vyborny flasky vinovice, a ficel na hranice, no a spousty blbosti, kterych vysledek neni videt, no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 jeste nesmim zapomenout na mistnaka, ktery nedavno prifrcel az do nekam na paradnim HD jenom aby me ukecaval na pouzdro z damasku, byl uspesny, protoze nikdo nedokaze vyrobit to, co ja umim slibit mel jsem ty zavity dorezat v klidu a nevypsavat se tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ty jsi drak voe, bojuj a na damašek se taky těším. Já dnes měřený trénink na pondělní rozvolňování a na ruce jak jinak než XIIVI VI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 zavidim, sel bych taky hned potrenovat, ale ptal jsem se drahe polovicky a prej se mi dnes nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Moje říkala, že se mi chce, tak jsem sklapnul uši a šel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 dnes se mi opravdu nechtelo, pujdu zitra, snd uz bude neprset, tak jsem se pustil do reminku, 12 kousku najednou da zabrat, zitra bych mohl dokoncit, malinko jsem je vytunil, snad se budou libit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 draha se mi taky rozhodla mezi varenim pomoct, zacistila, namorila a napustila olejem krabicky, mam pocit, ze za to bude chtit dneska masaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 jo a nez jsem rano dopil kafe, pohral jsem si s ciframa, co si myslite o tom poslednim? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Dole je to lepší;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 ja jsem hornak ale jo, dole je to lepsi, ale co pak nahoru? slo mi primarne o ty indexy a logog na 12 a 6, jenom tak jsem si hral, jeste bych ty podlouhly indexy poladil, jenom nevim zatim jak -) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Dej jim tvar jako ručkám, zaoblené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 nad tim jsem premyslel, ale v hlave mi to prislo divny, nakonec ale docela dobry, tady bych ani nepouzil minutove indexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Mně to přijde takhle vyváženější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 mas recht, ty hranaty mi prisli taky uz od zacatku divny jsem si dnes to ranni kafe malinko prodlouzil (psychycka priprava na dokonceni reminku), tak si sem odlozim par variant - uplne nahore je aktualni cifr, ktery je v IV,V,VI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 45 minutami, beeman napsal: nad tim jsem premyslel, ale v hlave mi to prislo divny, nakonec ale docela dobry, tady bych ani nepouzil minutove indexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tato verze mi přijde velice povedená.Pochvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 ajajaj, jedna krabicka je v cudu, pokud neporadite co s tim byla delana v jinem smeru letokruhu nez vsechny pred ni a zkroutilo se to, no aspon pro priste vim, jak drevo nutno situovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 tak uz opravdu posledni nastrel a jdu na ty reminky, at muzu odpo na to jedno toceny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se