ptrksvbd Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Damašek se opravdu ku*va povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Gratulace Maro, máš to moc hezké. Taky se hlásím do party, odpoledne namontováno přímo mistrem na SEWu. Je to mega čučavé a neskutečně blbě se to fotí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 (upraveno) Pánové tím damaškem se doposud zajímavý projekt posunul na zcela jinou úroveň. Před tím se mně líbily v bronzové variantě, ale bronzovek je všude dost, damašek má kouzlo jedinečnosti zakódované už z kovárny, to se nedá překonat teď tomu trošku kazí dojem ta bronzová korunka. Chápu že střídat korunky k pouzdrum je trochu oříšek, tak mě napadá co je udělat podobně jako má Zlatoust, ale lépe, t.j deklem, který by pasoval k materiálu pouzdra ... Upraveno 23. října 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 prave jsem se vratil z hradu, ehm, tedy ze SEWu, a taky z AHCI, dnes byl perfektni den potkal jsem spoustu chronomagoru, nekterym snad udelal i radost, viz. Mara a Kostra, oni mne tedy urcite s Liborem Hovorkou jsme si po jeho prednasce vysvetlili, ze v jeho poslednim slidu a seznamu ceskych vyrobcu hodinek jaksi nekdo chybel slibil, ze toto nedorozumeni neprodlene napravi konecne jsem se potkal se Sonym, poradatelem SEWu a slibil jsem, ze pristi rok uz urcite poprve jsem se potkal a potykal si s Ludkem Serynem, dokonce mi ani nepomluvil moje MMXX/II, asi mu to bylo blbe a k memu stesti nesetril radami co se tyce prace a zachazeni s nekterymi materialy, opravdu jsem o nekterych vecech nemel ani zdani, super poucny, velice prijemny a hlavne sktromy clovek je ten Ludek samozrejme jsem se pomazlil nejenom s Karlovo rotaci, uzasny kousek, no a taky dozvedel spoustu zakulisnych informaci o jeho vzniku jinak SEW byl tento rok takovy polovicni, ty duvody jsou zrejme, ale i tak navsteva stala za to docela me mrzelo, ze Ondra Berkus na posledni chvily zrusil prednasku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 no sice damašek a stříbro....ale je to ranec...to radši pořádné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 před 1 hodinou, dave24 napsal: no sice damašek a stříbro....ale je to ranec...to radši pořádné hodinky no jo, no tom ranci Omega/TAG začínají ;o) Ale tady si potřeseš rukou s celým týmem od majitele, designéra, nákupčího, soustružníka, beta-testera, brusiče a kdovíkoho ještě včetně svačináře a nakonec i chlapa co večer zametá dílnu, a furt nemusíš to stejnou ruku pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 před 7 minutami, Datel napsal: no jo, no tom ranci Omega/TAG začínají ;o) Ale tady si potřeseš rukou s celým týmem od majitele, designéra, nákupčího, soustružníka, beta-testera, brusiče a kdovíkoho ještě včetně svačináře a nakonec i chlapa co večer zametá dílnu, a furt nemusíš to stejnou ruku pustit. ale dát za rybičku 15k....nezlob se na mě je prostě blbost... nehledě na to s kým si dáš ploutev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 před 29 minutami, dave24 napsal: ale dát za rybičku 15k....nezlob se na mě je prostě blbost... nehledě na to s kým si dáš ploutev O té rybičce není pochyb. za 15k bych si do Damašku zaletěl koupit lepší nožík na trhu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Asi pět minut jsem se snažil pochopit, o jakých kapřících se tady hovoří. Až pak mě napadlo se podívat na předchozí stranu. :). No, tak za takovou rybičku je opravdu 15k (za mě) úlet. Si pamatuji, že tu obyčejnou jsem si kupoval za pár kaček. Pravda, je to už více jak třicet let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 asi zacnu vyrabet i rybicky ale pred tim si jeste pohraju s moji novou hrackou, tento tyden hodlam vyrobit stribrne pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 No ty jedeš draku, s takovou tě do konce roku draftují do Hublotu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 jejda tavicí pec...no tu už jsme dlouho neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Asi pět minut jsem se snažil pochopit, o jakých kapřících se tady hovoří. Až pak mě napadlo se podívat na předchozí stranu. . No, tak za takovou rybičku je opravdu 15k (za mě) úlet. Si pamatuji, že tu obyčejnou jsem si kupoval za pár kaček. Pravda, je to už více jak třicet let Ja ji kupoval pred mesicem v Lidlu za 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Jak ti to jde s novou hračkou Beemane? Máme radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Beemanofky v damaškovém kabátu. Díky chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 před 9 minutami, mrakodrap napsal: Beemanofky v damaškovém kabátu. Díky chlape. Parádne, bol som zvedavý ako vyjde táto luneta. Môžeš pridať viac foto, Mrakodrap style ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 mili ctenari hodim kratky report z tohoto tydne, abyste nemysleli, ze nic kolem hodinek nedelam dekuji za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) Alois to klasicky trollis, nebo se Ti nenahrala fotka? Upraveno 29. října 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 18 hodinami, mrakodrap napsal: Beemanofky v damaškovém kabátu. Díky chlape. Tak tohle je nádherný kus.... Jo a palec pro trolla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Nemůžu si pomoci a musím sem dát ještě jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se