Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 23 hodinami, tombas napsal:

Jo, tohle je ta třešnička na dortu. :thumbsup_anim:

pozor na autorská práva, obuvnictví ve Zlíně sice částečně odumřelo, ale zdravé jádro přežívá ;o)
Baťa také není žádné ořezávátko

image.png.2b00695b8fa750e861a08c6122407809.png

tak ono to napadne jenom mně, jednak mám zvrácenou obrazotvornost a přeci jen jsem v tom vyrostl, Otrokovice byl koželužská veleves...

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 minutami, Datel napsal:

pozor na autorská práva, obuvnictví ve Zlíně sice částečně odumřelo, ale zdravé jádro přežívá ;o)

tak ono to napadne jenom mně, jednak mám zvrácenou obrazotvornost a přeci jen jsem v tom vyrostl, Otrokovice byl koželužská veleves...

Myslis co sa tyka originality loga? Tak to 6 cípov používajú inde o čosi dlhšie ;)  
✡️
Beemane, skromne hodím do pľacu zase 40/42?

Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, Datel napsal:

Ať koukám jak koukám, souvislost s beemanovou novou korunkou, resp. logem nevidím, tím spíš s tím vygravírovaným nápisem XIVI. 

Odkaz ke komentáři

Až si zase budeš objednávat matroš, tak mi taky pár gramců ven
Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Kostra napsal:

Až si zase budeš objednávat matroš, tak mi taky pár gramců venemoji2937.pngemoji1787.pngemoji2937.png

Chlapi, a tak mne nekamenujte. Pohled na tu korunku pod úhlem mi holt v paměti oživil to prastaré logo, a narychlo jsem ho našel jen v táhle podobě (až najdu, kde mám lepší vzorky, pošlu.) Nechci a ani by to nešlo tímto znevážit Beenovo design. Nakonec, on sám je ve zpracování usně zkušený odborník a hodinky jsou tímto materiálem také opatřeny. Nakonec - Beeman zpracovává pouze hodnotné materiály, jako stříbro. safír, damascénská ocel, vlastní krev i tu přírodní useň. 
Inu - a jak to v diskusi chodí, někdo (já) plácne i něco ne až tak hodnotného (pak to chvilku to okecává) a život jde dál  ;o)

Odkaz ke komentáři

chvilku tady clovek neni a jak se to  rozjede 🙂

s tou podobnosti s logem kuze jsem bojoval hned od zacatku, taky me to prastilo do voci, ale uz jsem se nad to povznesl 😉

hodim update poslednich dni:
- mam konecne po cca ctyrech mesicich v servisu hotove auto, je to uleva, chvilku to vypadalo na vymenu motoru, ale nastesti jsem hodne googlil a servisaka nutil k vecem, ktery by normalne nedelal, nakonec to klaplo i bez te vymeny a jezdi jak zamlada 🙂

- omlouvam se za prvni bod, to sem vlastne nepatri, ale tak, mam radost

- makam na korunkach pro FirstBlood, sroubek bude jeste se starym logem, musim jich vlastne udelat pres 20 kusu, do foroty, ted 20 zakladen, 40 vrchnich korunek na vymenu (nerez, bronz) + tedy par damaskovych, a 20 sroubku, tak se docela zapotim 🙃

- predelavam XVIII, rano jsem rozebral a ten prenadhernej cir, ktery nikdo nechce (jste konzervy 😄 ) jsem si dal do svejch a chrochtam blahem 🙂

- k dotazu na 40 a 42mm verze, myslim, ze jsem rozcisl verzi 42mm, puvodne mam nakresleny novy zakladni pouzdro o 2mm mensi v prumeru, aaaaale, napadlo me, ze v podstate mohu pouzit stavajici (pro 44mm verzi) o prumeru 40mm, pouze zmensim prumer dynka o 2mm, nozky, resp. vymenna pouzdra by pak byli taky o prumeru 42mm, stezejky necham 24mm, tloustka steny vrchnich pouzdrer pak bude 1mm (oproti 44mm verzi, kde je 2mm), melo by to uplne v pohode stacit, ale dokud nevyrobim prvni prototyp, tak to nebudu tvrdit na 100%, problem vidim u sroubku, ktere tak nezajednou tolik do vrchniho pouzdra, ale to mozna/snad nejak vyresim
- 40mm verze ale jiz sve pouzdro mit musi, tri uz mam vyrobene, jenom se dostat k dokonceni, draha  me tim uhani kazdy den 🙂

- mam hotovej a pripravenej dalsi superexklusivni material, kluci s FuturonForge se opet pochlapili, ja si to asi hodim, az mi reknou cenu, kazdopadne conevidet si pro nej zajedu, bude to darda, takze pouzdra z toho budu delat jenom na objednavku pro nejaky silence, schvalne, jestli poznate, co  je to za matros

842BAF6F-BA75-4C2F-B5F5-51307B142C26.jpeg

4E3D3A02-F355-4D0A-B918-B74CFA090E41.jpeg

E2912D21-5515-434E-8684-27D8CC7C39B2.jpeg

CED5E522-0693-4E32-8179-E915A3F4446F.jpeg

Odkaz ke komentáři

40mm budou urcite, jak jsem psal, tri kusy mam uz asi rok hotovy, jenom je dotahnout, pristi rok bych jich pak rad nekolik vyrobil

tak jsem prave kompletne prekopal XIIVI FirstBlood MMXX/XVIII, aplikoval jsem takovou jako antik patinu a hlavne nevymejslel s barvenim lumi, jenom smichal zelenou, bilou, oranzovou a modrou 😉
musim uznat, ze bez pribarvovani lumi svitej o poznani  lepe 

IMG_0364.JPG

IMG_0371.JPG

IMG_0379.JPG

IMG_0384.JPG

IMG_0385.JPG

IMG_0387.JPG

IMG_0388.JPG

IMG_0389.JPG

IMG_0391.JPG

IMG_0394.JPG

IMG_0403.JPG

IMG_0396.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...