marecenator Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Neni to uplne muj salek caje, ale rad z povzdali pozoruju, co a jak delas a fandim ti - jses borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Tak to je hůůůstýýý I když úplně něvím, co všechno to umí, tak se mi to fakt hodně líbí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Před hodinou, ponorka9 napsal: Tak to je hůůůstýýý I když úplně něvím, co všechno to umí, tak se mi to fakt hodně líbí!! Ráno tě to jemně probudí, uvaří kafe a připraví snídani, dětem zkontroluje aktovky a vypraví je do školy... ... jo ty myslíš ty hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 7 minutami, tombas napsal: Ráno tě to jemně probudí, uvaří kafe a připraví snídani, dětem zkontroluje aktovky a vypraví je do školy... ... jo ty myslíš ty hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 neumi to nic, resp. ukazat cas, je v tom porad jenom ETA 2824-2, klame to telem malinko to tady zanedbavam, polepsim se, je toho mnoho a nejak nestiham fotit a okecavat vcerejsi jedna rozluckova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 V 19. 1. 2022 v 10:06, Harwey napsal: no tak sa podel o tajomstva vyroby cifru:) MMXXII/XXI je aky matros? rezane a potom lepene? alebo? simta, cifr aj rucicky su bronzove, minutova a sekundova je su dvojvrstve, letovane, cifernik je solid, z jednoho kusu bez aplikacii, subcifernik medeny s naletovanymi nozickami pre osadenie do strojceka sekundovka je vlastne kombinacia nerezu a bronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 no jo chvilku tu nejsem a Alois zase předvádí kouzla....asi se vrací k době alchymistů nicméně moc zajímavá práce...asi si nechám časem vyměnit cifr ..ty jedna hlavo otevřená Nedávno jsem viděl nádherný 3d plastický cifr..tak jestli chceš výzvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 uz jsem opet zde, sice jsem posledni tyden nic nedelal, jenom jsem se valel (no tak uz snad do tretice vseho dobreho,stacilo uz, recka abeceda taky nema nekonecno pismen ) a jeste se z toho budu chvilku vzpamatovavat, ale na pocitaci se mi uz makat konecne da, tak alespon neco mam tady tri kousky na upgrade, porad cekam na dodavku jader korunek, objednaval jsem lepsejsi nez doted, tak jeste chvilicku please strpeni chlopi, mam pocit, ze jsem i s vama mluvil po telefonu, ale nejsem si uplne jist co dal? popravde jsem posledni dny na hodinky vubec (no temer) nemyslel, takze zacinam s docela cistou hlavou prvne se vrhnu na navrh ciferniku (resp. jeho dokonceni) pro dvoje 40mm (M), stejne tak rucicek, co to uz rozpracovano mam, libi se mi toho vic, je tedy docela mozne, ze tech kompletu (cifernik + rucicky) udelam vic, ruznych materialu, provedeni a povrchovky, no a necham pak na lidech, necht si vyberou kombinaci svemu srdci nejblizsi, no ale prehanet to urcite nebudu mel jsem toho nedavno rozjeteho hodne na vsech moznych frontach, odlevani, 3D tisk, nove krabicky, aplikovani noveho loga na vse podstatne i nepodstatne, nove gravirovani dynka, nove karticky, zafixovani nove serie, nove vyrobni pripravky pro 40mm verzi, zoptimalizovat vyrobu samotnou (vim jak na to, ale i ta samotna optimalizace zabere spoustu casu), no je toho mraky, takze se budu snazit opet do vseho naskocit a pomalu ale jiste vsechny plany dokoncit fotit nemam moc co, nasel jsem alespon detail na posledni kus, tak si ho sem odlozim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 i uz jsem se nemohl dockat nejake ty manualni prace, tak jsem se dnes pustil do kozeneho pouzdra, ktere by melo byt nejakou dobu soucasti baleni samozrejme jsem si to v hlave maloval na ruzovo a provedeni do praxe me dnes opet vratilo na zem jsem si rikal, ze to bude jednodusii nez drevene krabicky, opak je ale pravdou, tento jeden boxik mi trval presne 13 hodin 8-) tak pravdou je, ze nejsem jeste nejspis upllne fit, byl to boj nejenom s utahanym telem, protoze jsem porad musel davat pauzu, malinko se natahnout, sezeni na zidly jeste po chvilce boli, taky jsem to delal poprve a jenom tak z hlavy, az si udelam sablony, pujde to malinko rychleji, ackoliv tezko rict, tech operaci je na tom mraky, vsechno je samozrejme krvopotne rucne delany a tady u tohoto tvaru stejne ani nejde pouzit ani sici stroj ale tak par napadu, jak si zjednodusit praci, jsem v prubehu vyroby dostal, uvidime boxik je vyrobeny z 3mm hovezi usne prirodni, podlepen jemnym semisem, prosite polyesterovou voskovanou niti tak, ze bude slouzit nekolik pokoleni urcite co myslite? je to lepsi nez puvodni drevene krabicky? ja to beru tak, ze drevena krabicka je moc hezka vec, me osobne se to hodne libi, ale vsichni vime, kde vsechny krabicky od hodinek konci tento kozeny boxik muze dal slouzit jako cestovni pouzdro, pojme bez problemu jakekoliv hodinky do cca 55mm (s korunkou), konstrukce je fakt bytelna, pouzdro se nepromackava a vystouple hrany utlumi i nejaky ten pad na beton - pozor, testoval jsem bez hodinek samozrejme, nez se zacnete ptat, vzhledem k tomu, ze k hodinkam nalezi jeste spousta zalezitosti, jako nahradni sroubky, kolicky, karticka atd. bude vsechno vcetne boxiku zabaleno do vetsiho boxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 chtel jsem zaznamenat coto z procesu, ale byl jsem tak vyzvejklej, ze jsem na to uplne zapomel, no jedno foto jsem precejenom asi omylem udelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Ja jsem na ruzny pouzdra dost ulitlej a tohle je teda pecka (asi si budu mnuset neco takovyho poridit ). Akorat nevim jestli si na sebe nesijes bic, vyroba tech vychytavek okolo musi dat hrozne moc prace. Budu ti nekdy muset okouknout ty 40mm, jestli budou na ruce akorat, nebo pockam (az jednou) budes delat 42 . Kazdopadne moc dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Super vyuzitelny pouzdro, hlasuju urcite pro, pokud na tom nenechas ruce.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Vypadá to hezky draku, ale být tebou, vyprdnu se na to a investuju čas a energii do hodinek;-) Ačkoliv jsem na kožená pouzdra ujetý, ta tvoje dřevěná krabička je originál, který jinde, na rozdíl od “cestovního pouzdra” nedostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Mně zas příjde to kožený klubko lepší .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 +1 - "kožený klubko" se mi taky túze zamlouvá,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 v rychlosti, hledal jsem ofc cestu, jak si ´obal´ co nejvic zjednodusit, do budoucna, jenom abych zjistil, ze to v podstate nejde, drevene krabicky braly spoustu casu, mam pocit, ze kozena pouzdra jeste vic cokoliv jsem vymyslel bylo by slozitejsi a drazsi citim ale potrebu zmeny, puvodni drevene krabicky necht jsou znakem FirstBloodu, patri to tam, treba pozdeji k nejakym limitkam ted zkusim kuzi, zatim to vypada pracnejsi, mene hogofogo, ale funkcionalistictejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 tou fotkou chci naznacit, ze uz jsem v cajku, uklidil jsem bordel a rozdelal 10ks pouzder a ze mam konecne cenu za ten titan-zirkon damasek, je to kuadoprdeledardajakoblazencostimbudusakradelat, ale v lidlu to to fakt nekoupite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 je to ukrutna drina, u jednoho kousku to ani neprijde, deset najednou je ale vycerpavajici, a to jsem jeste ani nezacal kompletovat a hlavne sit zlate drevene krabicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 35 minutami, beeman napsal: je to ukrutna drina, u jednoho kousku to ani neprijde, deset najednou je ale vycerpavajici, a to jsem jeste ani nezacal kompletovat a hlavne sit zlate drevene krabicky jojo, před lety jsem si posháněl odřezky kůží z obuvnické fabriky a začal si šít pouzdra na zavírací nože. Měřit, krájet, děrovat 1mm děrovákem a tak. Než na to člověk přijde, jak na to, aby to vypadalo jak má, a jak má člověk dorasované prsty. A až si někdy skoro u konce díla člověk všimne, že na jednom stehu kdesi v polovině má tu dratev mimo a musí to celé rozpárat a začít znova (protože nějak to opravovat, to by nebylo ono a pořád by mě ten červík hlodal, i kdyby to nebylo vidět)).... Nezávidím a obdivuju, jak ostatně pořád. Tak jen s chutí do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se