Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

uprimne dekuji :-)

vcera jsem zapomel nasroubovat sroubky

jinak cifr je jiz ve vyrobe, bude profi vyrezan laserem, ze stribrneho (Ag 999) plechu, no jsem zvedav na vysledek, pak se vrhnu na patinaci. v tejdnu dam vyrobit jadro na CNC, tedy az po nejspis nekolika pokusech na 3D tsikarne, nez se to cele doladi, ale zbytek se uz pak prizpusobi, miimetr sem, milimetr tam ;-)

ted shanim (kdyby nekdo vedel nahodou) kontakt na vyrobce vysekavacu, potrebuju to pro rucky, laserem to zel nejde, neumi ostry vnitrni rohy, dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

laser ma nejaky prumer, takze neni to meozne technicky, budou to zkouset s nejmensim, mam pocit ze s 0,2 mm, tak uvidime jaky bude vysledek, jedna se prave o logo na cifru a vnitrni rohy X a V, tam to ale nebude problem dopilovat ruco

jinak XII a VI budou samostatne entity a na cifr budou priletovane, mozna prilepene, jeste uvidim

u rucicek ja prave laser nepouztelny kvuli tomu, ze vnitrni vyrez je velmi ostry a rucne to topilovavat by byl masakr a nevedlo by to k uspokojivemu vysledku, takze chci nechat vyrobit vysekavace a tak to bude na prvni dobrou

Odkaz ke komentáři

neska jsem to cele prekopal, pac upravovat hotovy model je peklo, zacal jsem hezky od zacatku

- prumer zvetsen na 44mm

- vyska pouzdra 14,7

- nozky zkraceny o 2,5mm a rozsireny o 1mm

tak zejtra snad dalsi 3d tisk a doufam ze uz minimum uprav

Odkaz ke komentáři

Radost pohledět, docela holky dospěly ;o)

Kdyby jim tak vydržely hlavičky bočních šroubků v této pozici a nešly jim drážky šejdrem.
(takhle kdyby šlo do válcovité hlavičky vtlačit dutinu stejného tvaru, jako je index na 12. hodině na ciferníku.

a samozřejmě by k hodinkám musel patřit odpovídající klíč ;o)

dosti snění, zpátky do práce ;o)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...