Datel Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 11 hodinami, orol napsal: Ty černé ručky působí mnohem lépe. Ale zkusil jsem si představit přesah ruček na druhou stranu a asi ne-e... Mám aktuálně na ruce Citizen s bílou vteřinovkou a má tu protiváhu začerněnou aby pasovala s hod. a min. co přesah nemají. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Tak mi se nejvíc líbí tato varianta, je to jednoduché, čisté, dobře čitelné, s lumi a možností výměny šroubovací lunety za jinou. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 diky nozicky jdou vymenit taky, zitra si s tim budu nejspis hrat dnes si hraju s korunkama, piplacka je to, porad mi to nekam pada na zem a porad lezu po kolenou a hledam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 jo jeste k tmu presahu ci protizavazi, zkousel jsem to namalovat, vsemozne i nemozne, ale bud jsem uplny drevo nebo se k tomuto stylu rucicek to protizavazi vubec nehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 určitě nehodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 neumite nekdo nahodou poradit, ci rovnou mamichat, sedou, tmave sedou lumi? me se to vubec nedari, resp. namicham, barva OK, ale nesviti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Sakra když to tady projíždím a koukám se, kam až jsi to dotáhl, přijde mi to neskutečný. Sleduju to v podstatě od začátku, vlastně už předtím jsem občas zahlídl jak bastlíš co ti přijde pod ruku))) Ale to k čemu ses dostal je fakt obdivuhodný. Mám pocit že můžeš být první člověk na fóru, kdo vyhrál nad standardním pojetím chronobundu a neskončil u toho s fitness náramkem, Garminama nebo holou rukou. Po tomhle se totiž těžko budou kupovat konfekční kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Nechceš vyzkoušet místo lumi tritiové trubičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 7 hodinami, ragu napsal: Sakra když to tady projíždím a koukám se, kam až jsi to dotáhl, přijde mi to neskutečný. Sleduju to v podstatě od začátku, vlastně už předtím jsem občas zahlídl jak bastlíš co ti přijde pod ruku))) Ale to k čemu ses dostal je fakt obdivuhodný. Mám pocit že můžeš být první člověk na fóru, kdo vyhrál nad standardním pojetím chronobundu a neskončil u toho s fitness náramkem, Garminama nebo holou rukou. Po tomhle se totiž těžko budou kupovat konfekční kousky. diky moc, nejaka tajna hodinkova prani ale urcite mam a jednou, az budu velky, si neco z toho snad poridim před 7 hodinami, tombas napsal: Nechceš vyzkoušet místo lumi tritiové trubičky? nad tim jsem premyslel hned na zacatku, ale jejich aplikovani na cifr i rucicky je hodne slozite, alespon vzhledem k memu skromnemu vybaveni, mozna nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 jsem zase zacal vymejslet, zmenou rucicek (ostry vrchol) se mi vratila chut na vterinove (ci minutove) indexy, ty ale neumoznuji pouzit aplikovane logo, jako v puvodni verzi, proto tento cifr bude pouze klasicky sendvic, nejspis z 0.4 tlusteho materialu, stribra 925 ofc co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 mozna cifr malinko tematicky rozveselit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Zkus to logo XII VI dát tam, kam to patří - XII na 12 a VI na 6, ale v té malé velikosti proporčně k ostatním indexům a tu Prašnou bránu (nebo co to je) můžeš zvětšit na celý ciferník. Bylo by zajímavé, kdyby ručičky představovaly jakoby věžní hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Mně osobně se nový cifr zamlouvá jak je, to lumilogo bude bomba (a na cifru je hned větší pořádek ;o) A ten obrázek Prašné brány, na ni se odkazující ručky (a na dýnku ten Pražský groš), to je super. Ještě vteřinovka ve tvaru halapartny a víc Prahy tam nedostaneš ;o) (kecám, vteřinovku bych nechal, to už by byl asi kýč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 to neni prasna brana, to jsou Malostranske mostecke veze - strazkyne Karlova mostu cifr vyzkousim tak jak je, zitra bych mel mit hotovo a osazovat, tak jsem sam zvedav jeste tedy musim pripravit podklady pro vyrezani a zvazuji, jestli tam vygravirovat i ten motiv veze, nebo zatim bez toho, uvidim, jak to budu stihat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 jsem se odmlcel, protoze jsem se naplno ponoril do tvorby od zacatku jsem resil to, jak vyrobit nozicky, ktere jsem si navrhl a ktere jsem hrozne chtel, vyzkousel jsem milion postupu, limitovan jak znalostmi (cista 0), tak strojnim a nastrojovym vybavenim k pouziti, porad jsem nebyl spokojen jak s kvalitou vyhotoveni, tak s presnosti, proste vubec, trapil jsme se, az to vypadalo, ze s tim co umim a s myma moznostma nebudu nikdy schopen vyrobit nozicky tak, abych byl spokojen. dnes se ale zacalo blyskat na lepsi casy a ja vidim svetlo na konci tunelu, zurocil jsem vsechny zkusenosti, ktere jsem za posledni rok nasbiral a nejspis se mi to konecne povede je to cele docela komplikovane, nejspis se to takto delat vubec nema, ale ja nic lepsiho, s tim co mam, zatim nevymyslel, vyroba jednoho kusu docela trva, ale vysledek snad bude stat za to dva kousky uz mam hotovy, dalsich par delam ted v serii, tak se podelim, jak to cele mastim tak tedy nejdrive priprava krouzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 nasleduje opracovani vnitrniho prumeru a predvrtani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 vrtani vrtam z toho duvodu, abych ubral pred frezovanim co nejvic materialu, abych nenicil a taky netrapil frezu, hrozne to pak pri opracovavani rve a vybruje, cim min matrosu, tim lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 vse co tam nechci odeberu rozbrusovackou, nebezpecna operace, ruce uz nejsou pevne jako zamlada, tak musim davat bacha, abych neubral tam, kde nemam, to je pak cele v .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 pak uz jenom opracovat vnejsi obvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 a voala, jeste neni zdaleka hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se