beeman Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 opiskovano, jsem zvedav, az tomu vecer vnutim patinu, skoro je mi to az lito, uz takto se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 a povedla se mi modra patina, neco mi ale doslo, tak dokoncim zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ten cifr má zajímavou strukturu po tom pískování. Líbí se mi světlá i tmavá varianta. Pro světlý cifr bys musel ztmavit ručičky, aby líp vynikly, ale v podstatě to můžeš kombinovat dle libosti. Už se těším na hotové hodinky s tímhle ciferníkem, bude to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Mmmmm, bez patiny je lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 bilej bude taky samozrejme s cernejma rucickama, ale to az posleze, zatim takto, o vikendu budu oblekat nonRJ oblecky fotograf ze me nikdy nebude, jeste pri takovym svetle, ale cozuz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Před rokem: Dnes: Můžeš mi říct Beeme, cos vlastně celý ten rok dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 voe ti to reknu uplne presne, ladil jsem desetniky a setinky, aby vsechno do sebe zapadalo ty snad ten rozdil nevidis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Mozno si to uz pisal, sekundovku nechces mas tiez s lumi? Tusim si tu daval okienkovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 este poriadne neviem, co s nou, povodne som sa pohraval s myslienkou, ze to bude bez sekundovky, ved na zaciatku neboli ani minutove/sekundove indexy, ale uz ta su a zostanu, tak to asi sekundovku chce, ale u tohoto typu hodiniek mi nepride podstatna, neni som si preto isty, ci ju zvyraznovat pomocou lumi, alebo nejakeho tvaru na konci s lumi, mozno vari hadam aj hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Vies co, aj hej... Oblekovky to nie su, pekna sekundovka tam patri:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Před hodinou, Harwey napsal: Vies co, aj hej... Oblekovky to nie su, pekna sekundovka tam patri:) Neviem, aké obleky nosíš ty, no k môjmu by sa hodili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 10 hodinami, beeman napsal: voe ti to reknu uplne presne, ladil jsem desetniky a setinky, aby vsechno do sebe zapadalo ty snad ten rozdil nevidis? Máš to parádní, ty setinky jsou samozřejmě vidět na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 no proto, uz jsem se lekl, ze jsem zbytecne ztratil rok zivota pracovni oblecek a nazloutla patina na lunete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 dnes prisla pomoct i draha, obcas je tady potreba i uklidit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Tak tohle je za mě už dost dobrý, posun jak prase Zjednodušení cifru, nové a výrazné ručičky, ostré hrany, tj i dílenské zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 copak hodinky, ty jsou taky překrásné ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Dobrý progres, šikovnej. Na dvanáctce tenkruh s "packama" necháš? Ručky a hlavně odstranění římské číslice přiletované na cifru je dobrý krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 logo tam necham, minimalne v teto serii, pak mozna prehodnotim, co ja vim delam novou krabicku z orechu, vecer bych pak mel kompletovat hodinky s bilym cifrem a stribrnou lunetou, snad to stihnu, melo by to byt zase neco jineho, snad to nepoondim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 spodek by byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se