beeman Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 opraveno, diky moc za feedback, proto to sem davam, co tak nejak automaticky povazuji za zrejme, muze pusobit ve skutecnosti zmatecne davat to sem uz nebudu, az treba pak finalni verzi abych pridal nejaky vobrazek, udelal jsem narychlo lunety na tu 40mm verzi, pro predstavu a vedle je 44mm verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 3 minutami, beeman napsal: opraveno, diky moc za feedback, proto to sem davam, co tak nejak automaticky povazuji za zrejme, muze pusobit ve skutecnosti zmatecne davat to sem uz nebudu, az treba pak finalni verzi abych pridal nejaky vobrazek, udelal jsem narychlo lunety na tu 40mm verzi, pro predstavu a vedle je 44mm verze Koukám,tvoje šupléra utrpěla smrtelné zranění.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Můžu se zeptat, k čemu slouží ty šrouby mezi nožičkami? Jestli to tu bylo někde zmíněno, tak mi to uniklo. Drží něco, nebo to má být jen ozdoba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 1 hodinou, PavelK napsal: Můžu se zeptat, k čemu slouží ty šrouby mezi nožičkami? Jestli to tu bylo někde zmíněno, tak mi to uniklo. Drží něco, nebo to má být jen ozdoba? vnejsi pouzdro (nozicky a luneta) jsou vymenitelne, sroubky je drzi na vnitrim pouzdre, je jich tam celkem sest pro nozicky a ctyri pro lunetu, tedy deset moznych bodu/der/zavitu pro uchyceni nozicek a lunety zpocatku byly jenom ctyri, pro uchyceni nozicek, nejak se mi to ale v ramci vyvoje rozrostlo pomalu pracuji na grafficke prezentaci konstrukce a technickeho reseni pouzdra, ale nejak nestiham, ucim se delat animaci a video z 3D modelu, rad bych to predvedl na pohyblivych obrazcich, ale kdyz ten den je tak kratky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Děláš to dobře, nemusíš všechno stihnout hned. My to máme jako napínavý román na pokračování a netrpělivě čekáme, co přinese ten následující den. Kdybys měl shrnout, co všechno ses za ten více jak rok naučil, vydalo by to na samostatnou knihu... ...tak mě napadá, nechceš vydat knihu ke vzniku unikátních pražských FirstBlood hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 to bych se musel nauci psat knihy a to fakt nedam stejne by to byla kniha s nazvem "Jak nevyrabet hodinky", nebo "Toto doma nezkousejte", nebo mozna "Jak zacal, tak skoncil" Ilustrovano samozrejme fotkama ala Kuncak, sorry brachu kdo by to proboha cetl dnes nic, delal jsem vykresy pro 40mm variantu, to taky neni zadna prdel, ale zjistil jsem, ze mit vsechno uchovano jenom jako nejaky 3D model je malinko neprofesionalni, naucil jsem se kotovat je hezky, jdu vyvencit rodinku na kolech, at se taky trochu hejbou jinak draha je z pouzdyrka 40mm nadsena, jak rika, i na jeji rachetickou ruku sedi paradne, uz se nemuze dockat a to nosi posledni par let jenom 28mm Seamastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 neco me opet napadlo, tak rychle vyrobit ohybacku dratu a je temer hotovo, mozna slepa ulicka, ale zkusim jeste poladit, mozna to bude pouzitelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Za mě dobrý, hodně dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 diky, ale neni to jeste zdaleka ono, chce to vic promyslet cekam na profifotky od prischery (postprocessing, bez toho to z ruky neda), tak zatim mala ochutnavka numera V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Tohle je nejbrutálnější vlákno tady. Fakt smekám a držím palce. Jen tak dál... Osobně na Steampunku moc neujíždím, ale jak jsem viděl první kousky, tak mi hned hlavou problesklo RJ a Artya. Beemane přiznej se... Je Arpa tvůj brácha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 jsem si ho musel vygooglit, vubec bych se nezlobil, kdyby byl to je uplne jinej level nez to moje patlani neco dokaze zachranit @prischera svym umenim, ale ja se budu muset jeste hooooodne zlepsit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Ty fotky jsou boží Skvělá práce Opravdu obdivuju tvé odhodlání a zápal. Prosím pokračuj a hlavně pravidelně dávej fota! Je super sledovat ten vývoj... Nejen hodinek, ale i tvůj. Držím palce (i ty u nohou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Beemane je neskutečný, kam jsi se od počátku posunul. Svrběla mě dnes ruka v prodejní sekci, naštěstí pro rodinný rozpočet už je asi upečeno. Každopádně já se hlásím do fronty na 40mm verzi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 @beeman krásna práca, klobúk dole. Držím palce, mať hodinky s príbehom (aj keď nejaký príbeh majú všetky, tento príbeh tu môžeme sledovať online ) spraví budúcim majiteľom iste radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Budu se opakovat, ale je to supr práce. Naštěstí těch 44 mm je na mě moc, takže jsem ušetřil rodinnému rozpočtu ba domácímu násilí kvůli dalším hodinkám, co bych dotáhnul do baráku, ale pokud budou ty 40mm, tak nevim jestli odolám (zvlášť pokud by byly s modrým cifernikem a lunetou) Btw, zachytil jsem v tvém inzerátu, že vnější pouzdro je železné a že do budoucna plánuješ snad i nerez. Znamená to, že to pouzdro (a i vnitřní pouzdro) při styku z vodou bude rezivět, nebo je tam nějaká příměs? (Předem se omlouvám za můj jistě blbý dotaz, ale v této oblasti mám trochu mezery) Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 diky vsem za slova chvaly i utechy jeste ze me nevidite, dmu se pychou jako pav, az si moje holky tukaj na celo mozna si ted jeste ne uplne uvedomuju, do ceho se to hodlam poustet, ale tak kdo se boji, nesmi do lesa, tedy vlastne dnes tam nemuze temer nikdo, ale snad se to zlepsi a aby to nevypadalo, ze se dnes jenom natrasam, tak pridam foto, pripravuji ciferniky pro VI a VII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 před 2 minutami, Jenkiz napsal: Budu se opakovat, ale je to supr práce. Naštěstí těch 44 mm je na mě moc, takže jsem ušetřil rodinnému rozpočtu ba domácímu násilí kvůli dalším hodinkám, co bych dotáhnul do baráku, ale pokud budou ty 40mm, tak nevim jestli odolám (zvlášť pokud by byly s modrým cifernikem a lunetou) Btw, zachytil jsem v tvém inzerátu, že vnější pouzdro je železné a že do budoucna plánuješ snad i nerez. Znamená to, že to pouzdro (a i vnitřní pouzdro) při styku z vodou bude rezivět, nebo je tam nějaká příměs? (Předem se omlouvám za můj jistě blbý dotaz, ale v této oblasti mám trochu mezery) Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk vnejsi pouzdra (nozky a lunety) delam primarne ted z bronzu, ale vyrobil jsem i par zeleznych, jsou brynyrovane (cernene), co sice brani reznuti, ale jenom castecne, brynyr se pouziva na zbrane a i ty je potrebne udrzovat naolejovane, jinak reznou delal jsem je jenom tak ze zvedavosti, neni to vubec spatne a kdyz se to tak vezme, rez je taky jenom patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 diky, ale neni to jeste zdaleka ono, chce to vic promyslet cekam na profifotky od prischery (postprocessing, bez toho to z ruky neda), tak zatim mala ochutnavka numera V Už nějaký pátek tě sleduji a tohle je naprostá bombaDoufám že jednou si budu moci podobný set od tebe odkoupit a hrdě nositSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Nebudu se vykecávat.Prostě smekám BOMBA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Jakou úpravu používáš na tu bednu? Na masivní dub používám olej, ktery mám od truhláře, a moc krásně vytáhne strukturu dřeva, tak kdybys chtěl tip, tak dej vědět Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se