Maxmillian Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Dneska to vidím na orloj... #beemanjemachr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 diky Maxi, vidim, ze podminky smlouvy plnis nad ramec, jen tak dal dnes se mozna povede novy typ lunety, zatim tedy jenom krajim vysocinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 na to ze je to prvni pokus to nevypada veru zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 První pokus? Jestli je tohle výsledek prvního pokusu, tak by mě fakt zajímalo, co by z tebe vypadlo po dvacátém? Něco od G.Genty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 prvni mysleno novy design, ale diky zkusmo jsem si dnes i pohral s cifrem, jakoze co to udela, skrabane patinovane piskovane stribro, libilo se mi to moc na Wardech i tom neskutecnym Zenithu, tak jsem to zkusil, mozna ze numero VI touto upravou osadim, ale chce to jeste poladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Ty vole bomba strašná už sa na nich teším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 porad zkousim dosahnout modry ci namodraly odstin patina stribra, nedari se, to spis vyrobim zlato ale povedlo se mi neco takovydleho, cerveno-cerna, na zivo hodne zajimave, cifr na slunicku oziva z ruznych uhlu, skoda ze neumim fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Super výsledek Tohle vlákno opravdu žeru. Nepřestávej nás zásobovat fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Také se podělím o pár fotografií čísla V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Tvl neskutecny ! Kloboucek beemanovi a gratulace vsem majitelum (i budoucich verzi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 moc diky za paradni fotky, jednou se to taky chci naucit jeli jsme dnes nahodou kolem dilny, rikam, na chvilicku se zastavime chtel jsem si vykrouhat jeste jednu lunetu, pac jsem mel v hlave dalsi povrchovku, holky to tam se mnou vydrzely a uz jsem se doma do patinovani i pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Bomba. 1000 bodov za tieto výtvory fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) Tohle je velmi zajímavý nápad. Nebylo by od věci ten tvar indexů z nové lunety na pozicích 3, 6 a 9 přenést i na číselník (pouze pozice 3, 6 a 9) a malinko protáhnout, krásně by to korespondovalo s tvarem ručiček. Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 jj, to uz me taky napadlo, uvidim, aby to nebylo moc monotematicke udelal jsem jeste jeden cifr a k nemu rucicky, jeste namychat vhodnou lumi, do tmava asi, chci zkusit rozemlit uhli na prasek a primychat, jsem zvedav no a mam pocit, ze vim, jak bude priblizne vypadat numero VI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Monotematické to rozhodně nebude už proto, že když dáš jinou lunetu, indexy na číselníku zůstanou a pořád to bude vypadat skvěle. Ostatní kruhové indexy bys pak mohl malinko zmenšit, prostě tak, jak je to na té lunetě je to dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 diky, urcite to hodlam vyzkouset, stejne jako spoustu jinych variant co se mi honi hlavou, nicmene v serii FirsBlood se nic menit nebude, krom povrchovky jsem si je ted vyfotil na lepsim svetle a opet se nemuzu rozhodnout, kterou variantu cifru dam do VI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 @beeman parádna práca a verzia V je za mňa zatiaľ topka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Klaním se, celé jsem to tu sledoval i prodejní inzerci. Parádní výsledek. Od příběhu přes hodinky až ke krabičce. Krásná práce. Držím palce do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se