beeman Odesláno 22. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 na hulvata opracovano, ted uz jenom do ruky smirkl a za par dni bude hotovo tedy pominuli pripadne patinovani, aplikaci stribrneho loga, ktere ale jeste nemam, vyrobeni lunet, vlozek lunet, aplikaci lumi a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Takže na tom vlastně nic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 vlastne zivacka dnes uz i draha videla, ze toho mam plny kecky, tak me vytahla na jedno a opet skemrala, kdy ji dodelam ty 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 presne v 8:00 jsem kulatinu upnul, ze se pustim do lunet, pak jsem si vzpomel, ze nemam kouli na malym aute, tak jsem vzal tu z tranzita, zkratil, prevrtal, zuzil, nasadil na prcka, odjel pro malou a pro redukci z 7 na 13 pub a pak ke karavanu vyzkouset, jestli funguji svetla, nefungovali, zasuvka na aute byla totiz totalne zoxidovana, dytjo, kdyz nebyla nikdy pouzit, takze fofrem do dilny, odbrousit drzak, rozebrat, vycistit a uz zasuvka slape, ted zpatky ke karavanu overit, tedy kulatina tam pocka do pondeli, pac rovnou zaprahnu a pojedem dopryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 To sou same vylety, porad, a damasek nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Před hodinou, mAra_ napsal: To sou same vylety, porad, a damasek nikde... přesně už se taky nemůžu dočkat až na mě přijde řada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 to sou same pomluvy porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 kuci makam jak cernej, ale dyz draha nebo mala zaveli, musim vyletovat, pres to nejede pendolino kupodivu koule drzi, svetla svitej, blinkry blikaj a prcek to dal, sice do kopecka hodne funel, precejenom 1.6, ale do cile zdarne dovezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Nesmis tolik chlastat, dyk i ty bily mysi z toho maj cerveny voci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Hele 1.6 to utáhne v klidu jen to musíš natrasovat tak ,aby jsi se nerozjížděl do kopce....ale přívěsy mají své kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 vykendove resume: 1.6 nakonec uplne napohodu, jasne, neni to 2.5 diesel s mega kroutakem a 3t ktery ani nevi, ze neco taha, ale az na tahly kopecky a rozjizdeni/zrychlovani do kopce to jela paradne, po dalnici 120 zadny problem, drzel jsem se radeji na 100, predjizdeni kamionu a autobusu s tim obcas zamavalo takze zpatky do prace, vcera jsem jeste navrhl novy cifr pro X, takze dam ten, no a ted jeste dokoncim nerezovy nozky a hned pak se vrhnu na ty lunety, kulatina na me hezky od ctvrtka ceka, plan je takovej, ze dnes to vsechno dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Ten návrh ciferníku pro X vypadá výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 tak no, nerezovy nozky zatim nebudou, uz behem frezovani jsem si rikal, ze to jde nejak ztuha, material se ukrutne branil a freza trpela, naznaceni direk pro stezejky 1mm navrtavakem byl taky porod, hrube opracovani smirklem slo spis neslo, no a vrtani direk 1mm vrtakem byla konecna, to uz jsem slysel ten skripavy zvuk a tusil jsem hned, ze je zle, prvni dirka opatrne s novym vrtakem pomaloucku ok, druha temer hnedka zlomenej vrtak a vyndat uz nejde, budu muset nechat vyzrat, dalsi dirka s novym vrtakem katastrofa, nedostal jsem se ani milimetr do hloubky jsem si jist, ze toto neni 316L, nevim, co mi to prodali, ale je to hodne spatne opracovatelny, zatim to vzdavam a musim si dojit pro spravnou tridu oceli, pac tu jednu kulatinu 315L mam a overil jsem, ze ta se chova mnohem privetiveji tak se konecne vrham na lunety z bronzu, to pujde jak po masle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 No jo to je klasický problém s opracováním nerezi...jen to potvora materiál....zkus ten damašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 to bych musel nejakej mit, vyrobit ho zatim nedokazu lunety zatim ocekavana pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 se mi necopovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 par lunet hotovejch, tedy vlastne zaklad hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Šikovný kluk a těch krásných špon;-) Škoda toho nerezu, ale to půjde, ty jsi na to tvrdohlavý dost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 máš to hezky spálené...jak bych si něco rád vytočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 se s tim netoto, peru tam ten vetak bez bazne a hany a te nerez pujde, to je jasny, jenom to bude chtit lepsi vrtak a klid, tak mozna pristi tyden ted rezu zavity, moje nocni mura, zatim ale dobry, no a kdyz rezu, znamena to, conevidet budu skladat numero X musim jeste udelat mraky veci, ale v patek dopo chci mit hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se