Murphy97 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 Tak tohle je hodne dobry, smekam @beeman
beeman Odesláno 20. srpna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 panove dekuji moc, toto me na tom bavi uplne nejvic, to kdyz se nekomu opravdu libi, chvilku se cervenam, ale pak chodim po byte jako pav tyto uz sveho panicka maji, jeste k nim budu dodelavat jedno vnejsi nerezove pouzdro s cistou kartacovanou nerez lunetou, jeste uvidime, jestli na ctyri sroubky samostatne nebo napevno pridelanou k nozickam a uplne cistou no a ted nevim, cim zacit, samozrejme se vrhnu na numero XII, ale ceka me toho opet tolik, ze fakt nevim, holky chteji byt tento vikend doma, valet se a prej taky uklizet, tak jsem si rekl, ze s tim zkusim poradne hnout, no uvidime a co je nejdulezitejsi, vubec netusim, jakym smerem se budu u designu XII ubirat, kam to hodit, ale jako dycky, ono to nejak dopadne
Postal80 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 před 24 minutami, beeman napsal: Nedhera - krasa, luxusni barvy.. Bravo, opet klobouk dolu. A maji sveho Pana, sakra
mAra_ Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2021 před 4 hodinami, beeman napsal: no a ted nevim, cim zacit Tak třebas mně už psala německá pošta, že hadr na damaškové pouzdro už je na cestě
beeman Odesláno 21. srpna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2021 nekde se zacit musi ja osobne to vidim, jakoze prvni damaskove pouzdro, pokud vsechno pujde bez problemu, na prelom zari/rijen, ten matros neni zadna lace, takze prostor na chyby se mi hodne zuzil
dave24 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2021 kurnik chlape taková krásná práce a těch nápadů......a zase zmatek v hlavě...proč to děláš a komu tím prospěješ ještě že je pár borců přede mnou jinak by h to vzdal....
Datel Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2021 (upraveno) dabl Upraveno 21. srpna 2021 uživatelem Datel
Datel Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2021 před 1 minutou, Datel napsal: tento problém použil Nikolaj Vasilievič Gogol v románu "Mrtvé duše" nyní ve formátu "co když si pořídím eFBéčka a MrBm udělá další model ještě suprovější?" jen jednou jsem do takové myšlenky kopl (nešpekuluj debile a jdi do toho jsem si řek´) a dobře jsem udělal - a oženil jsem se ale tady u FB bych nevěděl, ještěže taková investice je mimo mou kompetenci ;o) - no hádejte s kým bych se domlouval - žena je stříbrná/zlatá/platinová ale nehodinková
beeman Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 se musim pochlubit, dnes jsem zavitoval jenom hodkuapul a uspesne, jsem na sebe hrdej mozna to je tim, ze jsem si dal k snidani jednu nize uvedenou lahudku, kterou jsem vcera dostal bohuzel jsem mel jedom jedno a to me jeste ceka dalsi kriticka operace, navrtat presnou diru na presne misto pro krcek korunky a ten tam pak nalisovat
beeman Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 hraju si s cifrem, vyfotit to moc nejde, ale vypada to fajnove, nejsem si jist, jestli nechat, nebo opatinovat na sedo, pak se tta struktura docela ztraci
dave24 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Nech to tak s tou strukturou je to paráda
beeman Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 diky, ale pozde me znate, nedalomi to, nez jste se vyjadrili, bylo to prilis leskle, hodil jsem to malinko do seda a struktura zustala, takze cajk nahazoval jsem i lumi, namichal jsem takovou zvlastni barvu, z modre, zelene a oranzove, uvidime
beeman Odesláno 24. srpna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 diky, ale brod je jeste daleko nicmene uz mam jasno, bude to takova vsehochut, nozky brynyrovane zelezo, luneta patinovana bronz, vlozka lunety jemne patinovana med, korunka patinovana bronz, cifr je jasnej, rucicky uz taky mam, jsou taky stribrne patinovane cekam az zatvrdne lumi a treba jeste slozim strojek s cifrem a ruckama, musim si rano dojit nechat zalisovat sklicko, ale zitra budou i kdyby trakare padali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se