Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Zdar pánové Už delší dobu pokukuji po Orlíkách současné produkce . 2-CMám tak nějak jasno a jsem v kontaktu s Eltonem, domlouváme mírné úpravy (ručky ze Sportek, nějaký číselník z Limitek atd.)Prosím poraďte :Včera jsem se stavil v prodejně v Praze a trochu mi zbořili představy . Má to krátký řemen například, ale hlavně :Ukázali mi černou verzi DLC a kousek v titanovém pouzdře (kromě titanu jinak standart Orlik)Ty černé jsou opravdu působivé - číselník je tmavší , rucky ze sportek... Černý strojek je naživo proste zajímavý . Nadruhou stranu Titan který užívají má krásnou ale opravdu krásnou barvu Na tomto fóru jste mi již několikrát dobře poradili a proto se ptám , neboť jsem hovado nevzdělaný co do návazností s historií Orliku Je pro velevážené odborníky akceptovatelné tmavé pouzdro na Orlíkách? Jak se DLC z Eltonu opotřebovává? Je pro Orliky vhodný titan jako materiál pouzdra ? Jakou kvalitu titanu Elton používá - je náchylný k opotřebení ? Není to svatokrádež? Předem Chlapi děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 JeštěJak s tím řemenem? Delší asi nedělají, víme o vhodné náhradě, nebo prostě kouknout co je na trhu ?Děkuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 s historickou návazností bych se moc netrápil, s původníma Orlíkama to má společný jen název a základní křivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Já se bojim že na todle ostře řezaný pouzdro je ten černej povlak blbost, páč ty hrany pudou brzo dolů. Osobně bych šel do čistýho titanu bez DLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Moderní intepretace Orlíků snese cokoliv. DLC i titan. A co se týče řemenů, tak jsem si díky dotazu tady sám rozšířil obzor, že i gumáky se dělají v XL: https://www.strapshop.cz/hirsch-extra-delka/hirsch-pure-xl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 s historickou návazností bych se moc netrápil, s původníma Orlíkama to má společný jen název a základní křivkyDíkypořád to jsou pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Já se bojim že na todle ostře řezaný pouzdro je ten černej povlak blbost, páč ty hrany pudou brzo dolů. Osobně bych šel do čistýho titanu bez DLC.Bojím se právě tohoto.Mimochodem ty ostré hrany jsou megablbost. S DLC nebo bez, titan nebo nerez. Už to nekomu zkurvilo košili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 (upraveno) Mně se to líbí, je to asi jedinej důvod, proč bych případně šel do Eltonu.. ocucanejch pouzder jsou všude mraky, tydle ostrý hrany sou právě to zajímavý, si myslim. Upraveno 15. listopadu 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Mně se to líbí, je to asi jedinej důvod, proč bych případně šel do Eltonu.. ocucanejch pouzder jsou všude mraky, tydle ostrý hrany sou právě to zajímavý, si myslim.Což o to , ostré hrany krásná věc.Praktičnost ? Svetr , rukavice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Pro krásu se musí trpět:) Nechce se mi to hledat, na kolik prosimtě vyjdou ty titanovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Já bych s ohledem na trvanlivost šel do oceli. Titan je fajn, ale každej šrám je na tom dost vidět a nedá se to moc opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Pro krásu se musí trpět:) Nechce se mi to hledat, na kolik prosimtě vyjdou ty titanovky?Osmdesát kilokorun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 No tak DLC momentálně na Nekazance není , snad bude do Vánoc Titan je a si ještě bude . Nemá ale správné ručky...Dál je bronz Vážně mají tak omezenou kapacitu výroby ? Opravdu toho o primu vím málo Jako někdo kdo se živí výrobou, strojařinou, moc nechápu.Mimochodem staff na Nekazance super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Jestli si chceš koupit jejich hodinky, tak si o firmě raději nic nezjišťuj, dost možná by tě to přešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Pojedu se tam podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 (upraveno) Sel bych do mensich klasickych orliku v oceli:))) PVD bude utrpeni. Upraveno 15. listopadu 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Což o to , ostré hrany krásná věc. S ostrými hranami se netřeba trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Sel bych do mensich klasickych orliku v oceli:))) PVD bude utrpeni.Toto je největší klasika,ale nemajů datum. A to PVD a veškeré povrchovky se vždy časem ošoupou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 (upraveno) Bohus, ja bych bez toho data tady umel zit.. Upraveno 15. listopadu 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se