Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 702
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Navrhuji Prim vs. Prim. Tam Prim určitě vyhraje a uznají to oba tábory.

Jiná věc je, bude-li to důvod k oslavě :D

...a je klid, možno zamykat téma!

Odesláno

A zamykat vlastně proč? Je tu něco nevhodného, nemravného či škodlivého?

Zamkneme každé vlákno, které se někomu nelíbí. Kolik jich tu zbude?

Návštěvník YPO
Odesláno
Která značka je lepší? Co nosí Bond? Primky? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

P.S. Neberte mě vážně, posedlo mě Bondovské šílenství :suicide_anim: :suicide_anim: :suicide_anim:

safi to je v pohodě - Bond je stejně virtuální jako Prim :D

Návštěvník YPO
Odesláno
Není! Je skutečný! Já ho viděl v kině!

máš recht - Prim uvidíš jenom v kufříku s nabídkou odkupu stávajících hodinek za pětinovou cenu :thumbsup_anim: a to se nepoštěstí každému - jenom vyvolený má čest se setkat s velkým guruwatchem :D

Odesláno
máš recht - Prim uvidíš jenom v kufříku s nabídkou odkupu stávajících hodinek za pětinovou cenu :thumbsup_anim: a to se nepoštěstí každému - jenom vyvolený má čest se setkat s velkým guruwatchem :D

Takže pan Prokop je něco jako Bond?

Odesláno

ja mam v kufriku 21 Bondov! :thumbsup_anim:

rtwitpmmuku4id00jzpa.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
Takže pan Prokop je něco jako Bond?

Bond je břídil - p.Prokop je proti němu mistr Joda :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Ty jo! A nehrál pan Prokop ve filmu Úžasňáci?

ne ne --- hrál ve filmu návštěvníci :) - české hodinky,košile,kalhoty,trenýrky + manažerský úsměv dělá divy ;)

Odesláno
Pěkná práce Viktore :thumbsup_anim:

Tak teď jsem vás nepochopil, pánové. Můžete mi to vysvětlit? Určitou spojitost mezi virtuální mánií Omega Bond obecně a Prim na Chronomagu chápu, ale - upřímě - Omega Bond je někde v Alpách, ale Prim je v Čechách. Opravdu vás tak irituje, že někdo někde v Čechách podniká s českým starým imige a asi mu to jde? Opravdu vám to tak vadí? V době supr a hypr čehokolizciziny? Nerozumim...

Odesláno
Tak teď jsem vás nepochopil, pánové. Můžete mi to vysvětlit? Určitou spojitost mezi virtuální mánií Omega Bond obecně a Prim na Chronomagu chápu, ale - upřímě - Omega Bond je někde v Alpách, ale Prim je v Čechách. Opravdu vás tak irituje, že někdo někde v Čechách podniká s českým starým imige a asi mu to jde? Opravdu vám to tak vadí? V době supr a hypr čehokolizciziny? Nerozumim...

nehledej za tím nic složitého, už nám všem hrabe, tak se potřebujeme vybláznit :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...